Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  17 inch aanhanger wielen - band gemonteerd op velg

  Complete 17.5 inch aanhanger wielen - diverse afmetingen, aansluitmaten/steekmaten en merken - 4x100/4x115/4x101,6/5x112/5x140 - voordelig en snel geleverd Toon meer

  Merken

  Steekmaat

  Prijs

  -
  1 Product

  Complete 17,5 inch aanhanger wielen

  Deze 17,5 inch aanhanger wielen worden compleet geleverd met velg. Deze 17,5 inch banden komen weinig voor op aanhangers maar je kan ze zelf makkelijk monteren mocht je deze wielen onder jouw aanhanger willen hebben. Het zelf monteren van een compleet wiel is ook gemakkelijker dan alleen de losse band of velg (laten) vervangen, dit scheelt ook eventuele monteurskosten en tijd. Als je een kruissleutel hebt is het vervangen van een compleet wiel makkelijker dan je misschien denkt.

   

  Welke 17,5 inch banden heb ik nodig?

  In ons assortiment is een klein aantal 17,5 inch banden beschikbaar. Bij de zoektocht naar de juiste band is het handig om de steekmaat of de naafdiameter te weten. Dit staat helaas niet op de band zelf maar deze moet je opmeten, dat is niet heel ingewikkeld. Bij 17,5 inch banden met 4 bouten meet je diagonaal van bout tot bout, heb je een band met 5 bouten dan meet je de hart op hart afstand diagonaal vanaf één bout.

   

  Ons assortiment 17,5 inch wielen & steekmaten

  Je vindt in ons assortiment 17,5 inch banden van het merk Kargotrail. De draagvermogens van deze banden zijn 1700 kg en 2180 kg, hele sterke banden dus! Heb je de juiste steekmaat gemeten dan kan je in de tabel hieronder kijken welke naafdiameter daarbij hoort, ook kan je met de naafdiameter aflezen wat de juiste steekmaat is. Zo kan je gelijk aflezen welke band jij nodig hebt, hieronder staan de mogelijke steekmaten van de 17,5 inch banden:

  Benaming:

  Steekmaat

  Naafdiameter

  Overige steek

  6 x 205

  161 mm

   

  PR-waarde van 17,5 inch banden

  De PR (voorheen PLY) staat voor het aantal lagen rubber die verwerkt zijn in de productie van de band. Hoe hoger de PR-waarde is, hoe sterker de band dus ook is! Heeft een band bij de specificaties dus 4PR staan, dan bestaat deze band dus uit vier lagen rubber. Deze band is dus minder sterk dan de 6PR of 8PR. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor eventuele vragen.  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking