• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   GPS tracker beveiliging

   Een GPS tracker bepaalt de locatie van de zender en dient als beveiliging voor motor, auto, boot of aanhanger. Zo weet je altijd de locatie, ook bij ongewenste verplaatsingen. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product

   De GPS tracker auto zonder abonnementskosten

   Stel je voor: je hebt de Cobblestone GPS tracker aangeschaft en onder je aanhanger gedaan. Plots krijg je een melding dat de aanhanger aan het bewegen is. Maar dit ben jij niet?! Afhankelijk van het profiel spoor je je aanhanger zo weer op. De Cobblestone GPS tracker auto is een allround GPS tracker die met verschillende profielen voor alle toepassingen gebruikt kunnen worden. De GPS kan je gebruiken voor je boot, auto, aanhanger, caravan en nog veel meer andere kostbare objecten. Ook voor voertuigen met geen vaste stroomvoorziening is de GPS tracker auto erg handig. Denk bijvoorbeeld aan een bakfiets, motoren, scooters en machines. De GPS tracker auto van Cobblestone kenmerkt zich door het gebruiksgemak door middel van een APP. Je plakt de GPS tracker onder elk gewenst object met plakband. De GPS tracker aanhanger heeft een levensduur van 4 jaar zonder tussendoor laden. Maar wat zijn nou precies de voordelen van de GPS tracker auto:

   Voordelen GPS tracker aanhanger 

   • geen abonnementskosten: dus een eenmalige aanschaf
   • met handige APP voor Android en Apple
   • geactiveerd binnen een paar minuten
   • geen stroomvoorziening benodigd en voorkomt dus hoge inbouwkosten

    

   GPS tracker zonder kosten

   Een GPS tracker  zonder abonnement is een eenvoudige en betaalbare manier om bepaalde voertuigen en voorwerpen niet uit het oog te verliezen, zelfs als u niet in de buurt bent. De GPS trackers van Aanhangwagendirect zijn van het merk Copenhagen Trackers en is de perfecte oplossing om uw auto, aanhanger of andere voertuig kosteloos en zonder abonnementskosten te kunnen blijven volgen. Een GPS volgsysteem auto zonder abonnement kan geplaatst worden in de auto, ook wordt er een stukje tape geleverd bij de tracker waarmee hij bevestigd kan worden. Deze GPS tracker zonder abonnement is 6,4 x 6,4 x 2,3 en weegt maar 88 gram. Door deze kleine afmetingen en het weinige gewicht is de GPS tracker zonder kosten op veel verschillende plekken te plaatsen met het bijgeleverde tape. De GPS tracker zonder abonnement is van toepassing in veel verschillende voertuigen, denk hierbij aan; aanhangers, caravans, boten en nog veel meer andere kostbare mobiele objecten.

    

   Gps tracker zonder abonnement

   Bij de aanschaf van een Gps Tracker zonder abonnement is het noodzakelijk om te weten dat er een mobiele app nodig is, deze app is te downloaden op IOS, Android en Web-interface. Op deze platformen is het voor u mogelijk om het kostbare mobiele object te kunnen volgen. U kunt via de platformen instellen wanneer u een melding wilt ontvangen. Het is mogelijk om de alarmfunctie in te schakelen, dit houdt in dat de GPS tracker zonder abonnement u een melding geeft wanneer de positie van het object  wordt veranderd. Een GPS volgsysteem auto zonder abonnement kan erg snel geactiveerd worden in een paar minuten. De GPS tracker zonder kosten eert zijn naam aan verschillende punten. Er zijn geen abonnementskosten of andere maandelijkse kosten en heeft helemaal geen stroomvoorziening nodig en voorkomt dus hoge inbouwkosten.

   Profielen GPS tracker auto

   De GPS tracker auto heeft verschillende profielen. De batterijduur van 4 jaar kan verschillend zijn. Dit is namelijk afhankelijk van het profiel dat je kiest. Het duurt dus een paar minuten om de APP te installeren. Hierbij geef je het GPS ID op, dit staat op de achterkant van de tracker. Maak vervolgens een profiel aan en klaar is kees. Je kunt je profiel eenvoudig aanpassen met de handige software op de APP. Stel je wilt een ander profiel selecteren om te proberen of om te switchen. Dit kan zeker, maar let er alleen wel op dat een nieuw profiel pas actief wordt zodra de tracker zijn positie deelt. Dit betekent bijvoorbeeld dat als je oude profiel 1 tracking per week is, dat je dan maar 1x in de week van profiel kan veranderen. 

    

   De GPS heeft verschillende profielen die je makkelijk in de APP kan instellen:

    1. Live tracking (iedere 15 minuten een update)
    2. Beweging (een melding, 1 uur na de laatste verplaatsing) door ons geadviseerde instelling)
    3. 1 Tracking per dag
    4. 1 Tracking per week
    5. Alarm (positie word doorgegeven bij verplaatsing)

    

   Overige specificaties GPS tracker auto

   De tracker kan 4000 tracks op één accu doen, de accu is niet oplaadbaar. Het gebied waarin de GPS tracker werkt is in Europa, Noorwegen en in Zwitserland. De capaciteit van de baterij is 4,4 Ah, er zit een geintegreerde sim zonder blokkeringen in de tracker. De afmeting van de tracker is 6,4 x 6,4 x 2,3 cm en het weegt 88 gram. Heb jij nu nog vragen over de Cobblestone GPS tracker auto na het lezen van de bovenstaande tekst. Dan kan je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Ook hebben we handige YouTube video op onze kanaal staan waarin je precies kunt zien waar de GPS tracker auto voor gebruikt kan worden. 

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking