• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   WAP/Peitz remkabels

   Peitz en WAP remkabel vervangen - ruim assortiment remkabels - groot assortiment uit voorraad leverbaar - de goedkoopste van Europa Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   3 Producten

   WAP/Peitz remkabel kopen

   Voor de staat van je rem onderdelen zijn de remkabels erg belangrijk! Werken deze namelijk niet meer naar behoren, dan remt de aanhanger niet goed. Om dit  te voorkomen is het belangrijk om regelmatig je remkabels te controleren. Wanneer er sporen van slijtage en roest zich voordoen op je WAP/Peitz remkabel, is het verstandig deze tijdig te vervangen. Alle WAP/Peitz Remkabels zijn direct uit voorraad leverbaar. De Peitz/WAP remkabels zijn verkrijgbaar in uitvoering met schroefdraad M8.

    

   Vervang je WAP/Peitz remkabel op tijd om schade te voorkomen!

   Om schade aan je remonderdelen en hoge kosten te voorkomen is het zeer belangrijk dat je de WAP/Peitz remkabels van je aanhanger of caravan controleren. Als er vormen van slijtage of roest zichtbaar zijn adviseren wij om de remkabels te vervangen om ook schade aan de wielrem van de aanhanger of caravan te kunnen voorkomen. Het vervangen van de Peitz/WAP remkabel is vrij simpel. Meestal hoeft de remtrommel hiervoor niet  eens te gedemonteerd te worden.

   Waar moet je opletten bij het vervangen van een WAP/Peitz remkabel?

   Zoals je nu weet is het vervangen van een WAP/Peitz remkabel bij de meeste merken erg makkelijk. Als je je huidige WAP/Peitz remkabel wilt vervangen is het belangrijk dat je deze vervangt met een remkabel van hetzelfde merk. Ook is natuurlijk de juiste lengte erg belangrijk, meet eenvoudig de WAP/Peitz kabel en vervang deze met dezelfde afmetingen. Bij elke WAP/Peitz remkabel staan de afmetingen beschreven. De lengte van je aanhangwagen bepaald ook de lengte van je WAP/Peitz remkabel. 

    

   Geen merk of type te vinden op je WAP/Peitz remkabel? Neem de volgende stappen om de juiste kabel te kiezen:

   • Check het merk van de as die onder de aanhanger zit
   • Meet de lengte van je huidige remkabel (binnendraad en mantel)
   • Controleer het draadeind type en het bevestigingsoog aan de andere kant

    

   Meer weten over een Peitz/WAP remkabel?

   Heb je vragen over een remkabel van Peitz/WAP? Of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste Peitz/WAP remkabel? Of kom je niet uit met  de overige rem toebehoren in ons assortiment. Neem dan contact op met onze klantenservice.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking