• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Handige werklampen en zaklampen

   Ruim assortiment werklampen voor aanhangwagen of auto en makkelijke zaklampen en mobiele werklampen - werklampen kunnen tevens gebruikt worden als achteruitrijverlichting Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   13 Producten
   39,95
   LED werklamp 9-32V - 4 leds

   LED werklamp 9-32V - 4 leds

   3200 lumen - inclusief montagebeugel

   Deliverytime

   39,95
   Bekijken
   27,95
   LED werklamp 9-32V - 10 leds

   Deliverytime

   27,95
   Bekijken
   LED werklamp 9-32V - 40 leds

   Deliverytime

   Werklamp LED /100lm

   Deliverytime

   Ruim assortiment werklampen voor aanhangwagen of auto en makkelijke zaklampen en mobiele werklampen - werklampen kunnen tevens gebruikt worden als achteruitrijverlichting

   Werklampen voor de aanhanger of auto

   Maak een keuze uit de diverse werklampen. De LED uitvoeringen van de werklampen zijn energiezuinig en hebben een hoge lichtopbrengst. Onze LED werklampen hebben een levensduur van wel 50.000 uren, halogeenlampen gaan slechts 500 branduren mee.

   Duurzaam

   Een LED-werklamp is een duurzame investering. Niet alleen verbruiken ze weinig energie en hebben ze geen onderhoud nodig, ook gaan LED lampen aanzienlijk langer mee dan reguliere halogeen.

   Kleurtemperatuur

   De kleurtemperatuur (uitgedrukt in Kelvin) geeft aan of een lichtbron ‘warm’ of ‘koud’ is. Een kaars geeft rood licht (warm) en een LED-lamp produceert blauw licht dat gelijk is aan daglicht (koud).

    

   Wat is de beste werklamp?

   In ons assortiment vind je halogeen en LED werklampen, LED lampen geven meer licht dan halogeen en bieden aanzienlijk minder weerstand. Wij bieden verschillende werklampen aan, lees verder om er achter te komen welke voor jou het meest geschikt is.

   Werklamp halogeen

   Halogeen werklampen produceren warm (rood) licht.

   Wij bieden een tweetal halogeen werklampen aan. Beiden zijn eenvoudig op een voertuig te monteren door middel van de bijgeleverde bevestigingsvoet. Het verschil tussen beide lampen is de vorm van de kamer en daarmee ook de projectie. 

   Werklamp LED

   LED werklampen produceren koud (blauw) licht en hebben een grotere lichtopbrengst dan 'gewone' verlichting. Een ander voordeel van LED verlichting is de duurzaamheid, LED lampen kunnen het wel 50.000 branduren volhouden; dit is aanzienlijk meer dan halogeen.

   Het grootste verschil in onze werklampen is het aantal LED lampjes dat ze hebben. Zo bieden wij LED werklampen aan met 6, 9 & 16 LEDs. Het aantal LEDs is van invloed op de lichtopbrengst.

   In de onderstaande afbeeldingen zie je overzichtelijk het verschil tussen de LED lamp met 6, 9 & 16 LEDs.

   Werklamp met 6 LEDs

    

   Wat is de beste LED werklamp?

   Zoals al in bovenstaande foto's te zien is geeft de laatstgenoemde werklamp met de meeste LEDS ook de meeste lichtopbrengst. Met een minimaal prijsverschil heb je dan een werklamp met energie zuinig LEDS die je altijd de juiste verlichting geeft. Check hem hier

   Alle werklampen worden geleverd met een kantelbare bevestigingsvoet en montagematerialen. 

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking