Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Handige werklampen en zaklampen

  Ruim assortiment werklampen voor aanhangwagen of auto en makkelijke zaklampen en mobiele werklampen - werklampen kunnen tevens gebruikt worden als achteruitrijverlichting Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  16 Producten
  39,95
  LED werklamp 9-32V - 4 leds

  LED werklamp 9-32V - 4 leds

  3200 lumen - inclusief montagebeugel

  Deliverytime

  39,95
  Bekijken
  27,95
  LED werklamp 9-32V - 10 leds

  Deliverytime

  27,95
  Bekijken
  LED werklamp 9-32V - 40 leds

  Deliverytime

  LED werklamp 10-30V 18W 6LEDS

  LED werklamp 10-30V 18W 6LEDS

  Diameter: 115 mm - levensduur: 30.000 uur

  Deliverytime

  Werklamp LED /100lm

  Deliverytime

  Ruim assortiment werklampen voor aanhangwagen of auto en makkelijke zaklampen en mobiele werklampen - werklampen kunnen tevens gebruikt worden als achteruitrijverlichting

  Werklampen voor de aanhanger of auto

  Maak een keuze uit de diverse werklampen. De LED uitvoeringen van de werklampen zijn energiezuinig en hebben een hoge lichtopbrengst. Onze LED werklampen hebben een levensduur van wel 50.000 uren, halogeenlampen gaan slechts 500 branduren mee.

  Duurzaam

  Een LED-werklamp is een duurzame investering. Niet alleen verbruiken ze weinig energie en hebben ze geen onderhoud nodig, ook gaan LED lampen aanzienlijk langer mee dan reguliere halogeen.

  Kleurtemperatuur

  De kleurtemperatuur (uitgedrukt in Kelvin) geeft aan of een lichtbron ‘warm’ of ‘koud’ is. Een kaars geeft rood licht (warm) en een LED-lamp produceert blauw licht dat gelijk is aan daglicht (koud).

   

  Wat is de beste werklamp?

  In ons assortiment vind je halogeen en LED werklampen, LED lampen geven meer licht dan halogeen en bieden aanzienlijk minder weerstand. Wij bieden verschillende werklampen aan, lees verder om er achter te komen welke voor jou het meest geschikt is.

  Werklamp halogeen

  Halogeen werklampen produceren warm (rood) licht.

  Wij bieden een tweetal halogeen werklampen aan. Beiden zijn eenvoudig op een voertuig te monteren door middel van de bijgeleverde bevestigingsvoet. Het verschil tussen beide lampen is de vorm van de kamer en daarmee ook de projectie. In de onderstaande afbeeldingen zie je als eerste de ronde en als tweede de vierkante lamp.

  Rond

  halogeen werklamp warm licht 12W

  Vierkant

  12W halogeen werklamp met bevestiging

  In de afbeeldingen hierboven zie je dat de ronde lamp het licht meer verspreid dan de vierkante lamp. Beide werklampen zijn 12 volt en worden geleverd met een 55 watt lamp.

  Rond of vierkante 12V lamp?

  Als je een lamp wil die het licht zo veel mogelijk verspreid raden wij de ronde lamp aan, als je gericht wil schijnen is de vierkante een betere keuze.

  Werklamp LED

  LED werklampen produceren koud (blauw) licht en hebben een grotere lichtopbrengst dan 'gewone' verlichting. Een ander voordeel van LED verlichting is de duurzaamheid, LED lampen kunnen het wel 50.000 branduren volhouden; dit is aanzienlijk meer dan halogeen.

  Het grootste verschil in onze werklampen is het aantal LED lampjes dat ze hebben. Zo bieden wij LED werklampen aan met 6, 9 & 16 LEDs. Het aantal LEDs is van invloed op de lichtopbrengst.

  In de onderstaande afbeeldingen zie je overzichtelijk het verschil tussen de LED lamp met 6, 9 & 16 LEDs.

  Werklamp met 6 LEDs

  werklamp led aanhanger aanhangwagendirect.nl 6 leds

  Werklamp met 9 LEDs

  led werklamp met 12 leds goedkoop

  Werklamp met 16 LEDs

  de beste werklamp led leds aanhangwagendirect.nl goedkoop

  Wat is de beste LED werklamp?led werklamp gamma goedkoop goed bevestiging

  Zoals al in bovenstaande foto's te zien is geeft de laatstgenoemde werklamp met de meeste LEDS ook de meeste lichtopbrengst.

  Met een minimaal prijsverschil heb je dan een werklamp met energie zuinig LEDS die je altijd de juiste verlichting geeft. Check hem hier.

  Alle werklampen worden geleverd met een kantelbare bevestigingsvoet en montagematerialen. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking