• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Geremde torsie assen van Knott

   Ruim assortiment geremde Knott torsie assen - levering door de gehele Benelux - 750 kg/850 kg/1000 kg/1050 kg/1300 kg/1350 kg Toon meer

   Merken

   Capaciteit

   Steekmaat

   Prijs

   -
   61 Producten
   As 1350 kg - pad 900 - flens 1400 - 5x112

   Deliverytime

   699,00
   Bekijken

   KNOTT assen geremd

   Knottis een toonaangevende producent van geremde assen voor aanhangers en caravans. Met meer dan 1 miljoen geproduceerde assen weten ze precies hoe je een degelijke betrouwbare as maakt. Niet voor niets maken de meeste aanhanger fabrikanten gebruik van de geremde assen van Knott. Wij hebben alle assen van KNOTT in ons aanbod. Veel zijn direct uit voorraad leverbaar en incidenteel is het een maatwerk order welke geproduceerd moet worden. Dit staat altijd bij de as vermeld wat de levertijd is.

   Bijna alle KNOTT assen kunnen wij direct uit voorraad leveren en worden dan ook binnen twee werkdagen op het gewenste adres bezorgd. Dit kan niet met PostNL maar wordt op een pallet geleverd door DHL. Voor de minder gangbare en maatwerk assen is de levertijd langer. Dit staat altijd bij de betreffende as vermeld.

   Knott assen geremd zijn er in verschillende gewichtscategorieën

   • 750 kg geremde as Knott
   • 850 kg geremde as Knott
   • 1000 kg geremde as Knott
   • 1350 kg geremde as Knott
   • 1500 kg geremde as Knott
   • 1800 kg geremde as Knott

    

   Afmetingen van geremde Knott assen

   Je kan met bijna alle maten assen bij ons terecht. Voor je een knott as besteld is het belangrijk om de PAD- en FLENS-maat te weten. Ook dien je vooraf te weten welke steekmaat je nodig hebt. Lees hier hoe je de pad-, flens- en steekmaat meet van jouw Knott as geremd.

    

   Een ruime keuze in draagvermogens van Knott assen geremd

   Het is ook belangrijk om te weten wat het benodigde draagvermogen van de geremde Knott as is. Normaal gesproken vind je deze informatie op het typeplaatje van de as. Draagvermogens van geremde aanhanger assen variëren tussen de 750 kg en 1800 kg. Wij raden altijd aan om hetzelfde type Knott as te monteren welke er nu ook onder de aanhanger zit. Dit is van belang voor de juiste werking van de remmen en komt ook overeen met het remschema waarop de aanhanger is goedgekeurd!

    

   Persoonlijk advies bij het selecteren van de juiste Knott as geremd

   Kom je er niet helemaal uit of niet helemaal zeker van je keuze? Mocht je na het lezen van de bovenstaande informatie nog niet de juiste as weten te vinden neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder. Maak een foto van het typeplaatje welke op de as zit en stuur deze via de chat, whatsapp of via email naar ons toe. Door onze korte lijntjes met fabrikanten kunnen wij dit snel voor je uitzoeken!

    

   Tweedehands Knott assen

   Er worden op marktplaatsen ook wel tweedehands assen aangeboden. De herkomst is hiervan vaak onduidelijk en waarom zou je een goed werkende as onder een aanhanger weg halen? Vaak zijn dit dus assen die vervangen zijn door nieuwe assen en dan toch nog tweedehands worden doorverkocht. Dit heeft geen aanbeveling omdat je dan dus niet de kwaliteit kan beoordelen.

    

   Knott as repareren

   Een Knott as geremd reviseren is een optie, maar ons advies is om een nieuwe as te kopen. Dit klinkt als preken voor eigen parochie maar is niet zo bedoeld. Als je een aseind gaat reviseren is het de vraag of je dan één kant doet of gelijk beide zijdes? Als je dan alle kosten van materiaal en uurloon gaat optellen is de aanschaf van een nieuwe as gewoon een beter alternatief. Door de grote omloopsnelheid kunnen wij assen van KNOTT  zeer voordelig aanbieden. Zo krijgt u een as van een premium merk voor een scherpe prijs direct uit voorraad geleverd.

    

   Welke as heb ik nodig 

   In de onderstaande video wordt uitgelegd welke van de Knott assen geremd jij nodig hebt. Mocht je na het lezen van de bovenstaande informatie en het bekijken van de onderstaande video nog niet weten welke Knott as geremd je nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste geremde Knott as.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking