• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Autoverlichting en bevestigingsmaterialen

   Autolampen H1, H4, H7, complete reservelampensets en bevestigingsmaterialen voordelig en snel geleverd door de gehele Benelux Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   9 Producten

   Autoverlichting

   Zijn de lampen van je auto stuk of wil je een reservesetje? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hoe weet je wat voor soort lamp je nodig hebt? Dat kan je gewoon vinden in je documentatie of instructieboekje van jouw auto. Ook kan je de koplamp opzoeken en de lamp dan zelf checken maar dat is wat lastiger. Jouw auto naar de garage brengen voor het vervangen van een lampje is natuurlijk ook altijd een optie.

    

   Een H4 of H7 lamp?

   Wat is nou het verschil en welke heb ik nodig? De H4 lamp heeft namelijk twee gloeidraden waar de H7 lamp er maar één heeft. De twee draden van de H4 lamp zijn voor een dimlicht en een grootlicht. Als je jouw grootlicht gebruikt gaat dus de gloeidraad van het dimlicht even uit. Deze lamp is nog altijd de meest populaire lamp voor een auto. De H4 lamp is ook goed te herkennen aan de drie contacten aan de onderkant en de basis van de lamp is dik.

   De H7 lamp heeft dus maar één gloeidraad. Ten opzichte van de H4 lamp is de H7 lamp ook verbeterd en heeft ook een fellere lichtopbrengst. Hij wordt gebruikt voor grootlicht, dimlicht maar ook als mistlicht, maar nooit gecombineerd. Je hebt dus voor dimlicht en grootlicht een aparte lamp nodig. De auto’s die over deze lamp beschikken hebben dan ook voor grootlicht en dimlicht een aparte reflector. De H7 lamp is wat dunner dan een H4 lamp en aan de onderkant zitten twee contacten. Door de verschillen in deze lampen moet je echt de juiste hebben om deze te kunnen monteren.

    

   Reservelampen & bevestigingsmateriaal

   Neem voor de zekerheid altijd een extra setje lampen, zo kan je in elk noodgeval even je lamp vervangen. De meeste reservesetjes kan je gewoon kwijt bij je reservewiel of in het dashboardkastje. Voor de bevestiging van jouw verlichting of voor het aansluiten van draden bieden wij ook verschillende kabelschoenen en zekeringssetjes aan. De autozekeringen zijn smeltveilig en beschermt de bedrading tegen een te hoge elektrische stroom. De meeste autozekeringen zijn aangebracht in een zogenaamde zekeringskasten, deze bevindt zich meestal onder het dashboard of in het motorcompartiment. Er zijn verschillende types autozekering, de bekendste is de kleur gecodeerde rechthoekige steekzekeringen, maar er zijn ook glazen buisjes met aan beide uiteinden een metalen contact, een zogenoemde glaszekering. Kabelschoenen kan je gebruiken als handig koppelstuk om elektrische kabels aan elkaar te verbinden of in contact te maken met elkaar. De kabelschoenen monteer je aan elkaar met een krimptang om zo het koppelstuk op een juiste en veilige manier op de kabel te zetten zodat je geen kortsluiting veroorzaakt. Ook bieden wij krimpkousen aan die de kabels kunnen beschermen en afdichtingsringen in een handige kunststof box in allemaal verschillende groottes.

    

   Werklampen, binnenverlichting & zaklampen

   Voor als je lekker wilt sleutelen in het donker of gewoon in beter licht kan je ook werklampen aanschaffen bij ons. Wij hebben werklampen van halogeen of LED. Het voordeel van LED is dat deze veel zuiniger en duurzamer zijn dan halogeen werklampen, maar ledlampen zijn ook wat prijziger. Alle werklampen zijn eenvoudig aan te sluiten met een 2-aderige kabel en krimpkousen om het wat netter en veiliger te maken. Ook bieden wij werklampen aan op batterij, deze kan je eenvoudig ergens ophangen doormiddel van de magneet in de onderzijde van de lamp. De zaklamp die wij aanbieden is ook LED en uitschuifbaar zodat je ook in moeilijke hoeken een licht kunt schijnen om het beter te zien. Ook zit er een magneet in zodat je bijvoorbeeld gevallen schroefjes makkelijk op kan pakken. We bieden ook een binnenverlichting aan van Aspöck, deze heeft een schakelaar en kan gemakkelijk gemonteerd worden door de bevestigingsgaten. Voor verdere informatie en vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking