• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Vloerplaten voor de aanhanger met anti-slip

Vloerplaat voor de aanhangwagen uit één stuk in verschillende afmetingen. Direct uit voorraad leverbaar. Alle bodemplatenEventueel ook door ons op maat te zagen. Alleen afhaal mogelijk in Heerenveen.
Lees meer
Sorteer op:

Betonplex en stalen vloerplaten voor Eduard, Saris, Anssems, Henra, Hulco, Humbaur, IforWilliams en nog veel meer

Alle bodemplaten die wij uit voorraad leveren passen rechtstreeks in Eduard aanhangwagens maar kunnen natuurlijk ook passend worden gemaakt voor een andere aanhanger.

Betonplex vloerplaten uit één stuk

Alle vloerplaten zijn speciaal voorzien van anti-slip profiel. Bestaat uit gelamineerd Betonplex van 15 mm dik met harde toplaag. Premium kwaliteit en identiek aan de vloerplaten van de gerenommeerde Aanhangwagen producenten.

Onze vloerplaten zijn altijd vervaardigd uit één stuk, hierdoor zijn ze extreem duurzaam en bestendig tegen water en andere weersinvloeden.

Vloerplaat op maat laten zagen

Onze betonplex platen zijn standaard geschikt voor Eduard trailers en kunnen uiteraard op maat gezaagd worden voor andere merken trailers.

Stalen vloerplaat op maat laten knippen

Verzinkte stalen vloerplaat aanhanger 2553x1320x1,5 mmOok voor de stalen vloerplaten geldt dat deze standaard geschikt zijn voor Eduard trailers. Wij kunnen deze uiteraard voor je op maat knippen zodat deze perfect in jouw trailer past.

Meer informatie

wil je meer informatie over vloerplaten en/of de levering er van, neem dan gerust contact met ons op