Complete anti slip bodemplaten voor de aanhanger.

Geen standaard betonplex maar de echte Anti slip vloerplaten voor de aanhangwagen. Premium kwaliteit bodemplaten direct van de fabrikant. Gemaakt uit één stuk en ook op maat te zagen. Direct uit voorraad leverbaar en bezorging in Nederland is ook mogelij
Lees meer
Sorteer op:
Berekenen...

Berekenen... excl. BTW

Berekenen...

Berekenen... excl. BTW

Berekenen...

Berekenen... excl. BTW

Berekenen...

Berekenen... excl. BTW

Berekenen...

Berekenen... excl. BTW

14,95

12,36 excl. BTW

Complete anti slip vloerplaten voor de aanhanger

Geen standaard betonplex maar originele anti slip bodemplaten welke de fabrikanten ook zelf gebruiken. Direct uit voorraad leverbaar. Na intensief gebruik zijn beschadigingen aan de vloerplaat niet te voorkomen. Daarom wil je de bodemplaat van de aanhanger gaan vervangen. Natuurlijk met een kwaliteit bodemplaat uit één stuk met anti slip. 

Aanhangwagen bodemplaten uit één stuk

Je wilt in de aanhanger een vloerplaat uit één stuk. Geen puzzel van allemaal kleine stukken die ook een veel kortere levensduur hebben omdat er vocht tussen gaat zitten. Alle vloerplaten zijn speciaal voorzien van anti-slip profiel. Dit bestaat uit gelamineerd Betonplex van 15 mm dik met een harde anti slip toplaag. Premium kwaliteit en identiek aan de vloerplaten van de gerenommeerde Aanhangwagen producenten.

Onze vloerplaten zijn altijd vervaardigd uit één stuk, hierdoor zijn ze extreem duurzaam en bestendig tegen water en andere weersinvloeden.

Bodemplaat voor de aanhanger op maat laten zagen

Onze vloerplaten zijn standaard geschikt voor alle aanhangwagens en kunnen uiteraard op maat gezaagd worden voor een perfecte pasvorm. Dit kan je natuurlijk ook zelf verzorgen. Optioneel kan je de randen nog afkitten. Als je dit doet moet je er wel goed voor zorgen dat je alles goed kit want anders heeft het een averechts effect, welke meer schade doet omdat dan regenwater niet kan verdampen.

Vloerplaten voor de aanhangwagen laten bezorgen

Unieke bezorgservice in Nederland!

Als enige aanbieder in de Benelux bezorgen wij ook alle vloerplaten tot maximaal 4 meter bij u thuis of op de zaak. Dit kan niet met PostNL maar wel op de route mee waar we ook aanhangwagens mee bezorgen. Dit is een service welke we graag aanbieden en welke je kan selecteren wanneer je de bestelling voor de bodemplaat plaatst.

Herkomst vloerplaten 

Alle vloerplaten komen uit Scandinavië uit duurzame bossen. Dit zijn bossen welke na ze gekapt zijn ook weer herplant moeten worden en voldoen ook het FSC keurmerk. De platen bestaan uit gelijmde fineerlaagjes met een extra sterke bovenlaag met anti slip profiel. Deze toplaag is preventief voor beschadigingen en voorkomt ook schuiven van de lading. Wij kopen de vloerplaten rechtstreeks bij de producent in en kunnen om die reden ook de vloerplaten in in grotere afmetingen in één stuk leveren.

Stalen vloerplaat op maat laten knippen

Veel gebruikt in de Kipper aanhangers zijn de stalen vloerplaten. Ook voor de stalen bodemplaten geldt dat deze standaard geschikt zijn voor kippers van het merk Eduard. Wij kunnen deze uiteraard ook voor je op maat knippen zodat deze perfect in ieder type trailer past. Stalen vloerplaten worden ook steeds vaker gebruikt in plateauwagens om de houten bodem te beschermen. De stalen vloerplaat geldt als een extra toplaag welke op de betonplex vloerplaten wordt geschroefd of gepopnageld.

De nieuwe bodemplaat passend maken

Wil je een nieuwe vloerplaat voor je aanhanger kopen? Kijk dan naar de beschikbare bodemplaten die groter zijn dan de afmeting die je nodig hebt. Zodoende kan je dan de vloerplaat precies op maat zagen en heb je altijd een mooie nieuwe bodemplaat uit één stuk. 

Kies bij het bestellen dan voor de opgegeven zaag optie en geef in het opmerkingenveld de exacte afmeting op. Wij nemen altijd nog even contact op om de informatie te bevestigen.

Vloerplaat bevestigen

Om de vloerplaat op de aanhanger te bevestigen wordt er door fabrikanten gebruik gemaakt van popnagels. Deze verkopen wij natuurlijk ook in de juiste maat welke je nodig hebt. Deze staan als relevant artikel vermeld bij de vloerplaat. Je kan er ook voor kiezen de vloerplaat te bouten natuurlijk maar popnagelen gaat veel sneller en heeft een mooie afwerking.

Originele bodemplaten voor de Eduard aanhanger

Met gebruik van de aanhanger raakt de vloerplaat uiteindelijk ook beschadigd. Net als bij alle andere onderdelen is na verloop van tijd ook de bodemplaat aan vervanging toe.

Wil je de vloerplaat van je EDUARD aanhanger gaan vervangen? Dan zoek je natuurlijk een bodemplaat uit één stuk, origineel en met perfecte pasvorm.  Geen naden en zaagwerk nodig met ons assortiment originele Eduard vloerplaten.

Vloerplaten voor paardentrailers

Hier vind je vloerplaten voor paardentrailers van zowel staal als betonplex in diverse maten. Vloerplaten voor paardentrailers - betonplex vloerplaten en stalen vloerplaten - op maat zagen mogelijk - de goedkoopste van Europa - uit voorraad leverbaar

Betonplex platen voor paardentrailers

Betonplex platen worden veel gebruikt in de af-montage van paardentrailers. Betonplex is ontzettend duurzaam en kan goed tegen water en temperatuur wisselingen.

Stalen vloerplaten voor paardentrailers

Ook bieden wij stalen vloerplaten aan voor paardentrailers. Stalen platen zijn nog duurzamer dan betonplex. Als u kiest voor een stalen afwerking adviseren wij u deze vervolgens weer af te werken met antislipmatten om te voorkomen dat paarden gaan glijden en hiermee het transport aangenamer te maken.

Eduard aanhanger vloerplaat op maat

Alle vloerplaten die wij verkopen zijn originele vloerplaten voor de EDUARD aanhangwagens. Direct bij de fabrikant vandaan met dezelfde kwaliteit. Uiteraard veel sterker dan standaard betonplex bodemplaten doordat ze zijn uitgevoerd met de bekende anti slip laag.

Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op