• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Complete anti slip bodemplaat voor de aanhanger.

   Geen standaard betonplex maar de echte Anti slip vloerplaten voor de aanhangwagen. Premium kwaliteit bodemplaten direct van de fabrikant. Gemaakt uit één stuk en ook op maat te zagen. Direct uit voorraad leverbaar . Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   20 Producten
   Anssems BSX vloerplaat - 2510x1300x15 mm

   Deliverytime

   Anssems PSX vloerplaat - 3250x1780x15 mm

   Deliverytime

   Nieuwe vloerplaat aanhanger kopen

   Een nieuwe bodemplaat voor je aanhanger, het is na verloop van tijd gewoon nodig. Je wilt in de aanhanger een vloerplaat uit één stuk. Geen puzzel van allemaal kleine stukken die een veel kortere levensduur hebben omdat er vocht tussen gaat zitten. Alle vloerplaten van ons zijn speciaal voorzien van anti-slip profiel. Dit bestaat uit gelamineerd Betonplex van 15 mm dik met een harde anti slip toplaag. Premium kwaliteit en identiek aan de vloerplaten van de gerenommeerde Aanhangwagen producenten. Onze vloerplaten zijn altijd vervaardigd uit één stuk, hierdoor zijn ze extreem duurzaam en bestendig tegen water en andere weersinvloeden.

    

   Bodemplaat voor de aanhanger op maat laten zagen

   Bij aanhangwagendirect is er de mogelijkheid om de vloerplaat voor de aanhanger op maat te laten zagen. De vloerplaten die wij aanbieden zijn standaard geschikt voor alle aanhangwagens en deze vloerplaten kunnen natuurlijk voor jou op maat gezaagd worden. Zodat de vloerplaat de perfecte pasvorm krijgt. Kies bij het bestellen dan voor de opgegeven zaag optie en geef in het opmerkingenveld de exacte afmeting op. Wij nemen altijd nog even contact op om de informatie te bevestigen. Dit kan je natuurlijk ook zelf verzorgen. Optioneel kan je de randen van de bodemplaat nog afkitten. Als je dit doet moet je er wel goed voor zorgen dat je alles goed kit want anders heeft het een averechts effect, omdat anders het regenwater niet kan verdampen.

    

    

   Stalen vloerplaat aanhanger op maat laten knippen

   Veel gebruikt in de Kipper aanhangers zijn de stalen vloerplaten. Ook voor de stalen bodemplaten geldt dat deze standaard geschikt zijn voor kippers van het merk Eduard. Wij kunnen deze uiteraard ook voor je op maat knippen zodat deze perfect in ieder type trailer past. Stalen vloerplaten worden ook steeds vaker gebruikt in plateauwagens om de houten bodem te beschermen. De stalen vloerplaat geldt als een extra toplaag welke op de betonplex vloerplaten wordt geschroefd of gepopnageld. Als enige aanbieder in de Benelux bezorgen wij ook alle vloerplaten tot maximaal 4 meter bij je thuis of op de zaak. Dit kan niet met PostNL maar het kan wel met de route mee voor het bezorgen van de aanhangwagens. Dit is een service welke we graag aanbieden en welke je kan selecteren wanneer je de bestelling voor de bodemplaat plaatst.

    

   Hapert vloerplaat

   Deze vloerplaten worden standaard ook gebruikt voor een Hapert aanhanger. De maatvoering kan anders zijn maar hiervoor kunnen we deze exact voor je op maat zagen. Dit geldt overigens ook voor een Humbaur vloerplaat. De Humbaur vloerplaat en de Hapert vloerplaat zijn standaard ook 15 mm dik. De kwaliteit van de vloerplaten zijn ook exact hetzelfde. De vloerplaat is gemakkelijk te vervangen! dit kunnen wij hier op locatie ook voor je doen! Dit geldt niet voor de gesloten aanhanger vloerplaat van Humbaur, deze vloerplaat is namelijk 18 mm dik.

    

   Saris vloerplaat

   Ook voor een Saris vloerplaat geldt dat we deze exact voor je op maat kunnen zagen in de gewenste afmetingen. De vloerplaten die wij aanbieden zijn hetzelfde als de standaard Saris vloerplaat. 

    

   Herkomst vloerplaten aanhanger

   Alle vloerplaten komen uit Scandinavië uit duurzame bossen. Dit zijn bossen die nadat ze gekapt zijn ook weer opnieuw geplant moeten worden en deze voldoen ook aan het FSC keurmerk. De platen bestaan uit gelijmde fineerlaagjes met een extra sterke bovenlaag met anti slip profiel. Deze toplaag is preventief voor beschadigingen en voorkomt ook schuiven van de lading. Wij kopen de vloerplaten rechtstreeks bij de producent in en kunnen om die reden ook de vloerplaten in grotere afmetingen in één stuk leveren.

    

   Vloerplaat aanhanger bevestigen

   Om de vloerplaat op de aanhanger te bevestigen wordt er door fabrikanten gebruik gemaakt van popnagels. Deze verkopen wij natuurlijk ook in verschillende maten. Deze staan als relevant artikel vermeld bij de vloerplaat. Je kan er ook voor kiezen de vloerplaat vast te bouten natuurlijk maar met popnagels gaat het veel sneller en het zorgt voor een mooie afwerking. Heb je vragen over ons assortiment van vloerplaten aanhanger? Neem dan nu gerust contact op met onze klantenservice.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking