• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Complete verlichtingsbalk met LED verlichting

   Complete verlichtingsbalk aanhanger kopen? Met ons assortiment led lichtbalken kun je direct aan de slag. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   2 Producten

   Een led verlichtingsbalk aanhanger kopen

   Ben je van plan om binnenkort een led verlichtingsbalk caravan of een led verlichtingsbalk aanhanger te kopen? Een verlichtingsbalk voor aanhangwagen is erg handig wanneer je geen gedoe wilt hebben met zelf losse lampen monteren en alle toeters en bellen erbij. In ons assortiment vind je led lichtbalken gemaakt van kunststof en aluminium. De hoogte van de verlichtingsbalk aanhanger is vrijwel gelijk omdat de rode waarschuwingsreflectoren passend moeten zijn. Lichtbalken zij vaak te vinden bij grote bouwmarkten en winkelketens zoals Gamma, Karwei, Praxis, Hornback en Action. Wij leveren led lichtbalken die wij zelf importeren en grootschalig inkopen. Hierdoor bieden wij voordelige en kwalitatieve led verlichtingsbalken aan. Heb je vragen over een verlichtingsbalk aanhanger? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van de juist led verlichtingsbalk.

   Een led verlichtingsbalk aanhanger is ideaal, omdat je zelf niet bedrading en lossen lampen hoeft te monteren

    

   Dit zijn de wettelijke functies voor een led verlichtingsbalk aanhanger:

   • Kentekeningverlichting
   • Remlichten
   • Richtingaanwijzers
   • Kentekenverlichting
   • *Opgelet, niet elke led verlichtingsbalk aanhanger bevat een mistlicht (mistlampen zijn alleen verplicht als het mistig is)

    

   Waarom juist kiezen voor een led verlichtingsbalk aanhanger

   Wil je graag een verlichtingsbalk caravan of aanhanger die veel langer meegaat en daarnaast ook duurzaam is? Als het antwoord ja is, dan is een led verlichtingsbalk een ideale keuze. Led lichtbalken zijn uitgerust met zeer heldere lampen, waardoor je ook een stuk beter te zien bent op de weg, dat is natuurlijk wel zo veilig. Tegenwoordig wordt er steeds meer verlichting uitgevoerd met led. Dit brengt natuurlijk vele voordelen met zich mee, maar je moet wel rekening houden met mogelijke CANBUS storingen. Deze storingen doen zich soms voor omdat led minder weerstand geeft dan gewone buislampjes. Hierdoor kan de boorcomputer van de auto een storing aangegeven. Gelukkig is er een oplossing om dit te verhelpen door losse weerstanden op de massa te monteren.

   Tip: In ons assortiment vind je een led verlichtingsbalk aanhanger die uitschuifbaar is. Deze kan je eenvoudig verlengen.

    

   Hoe bevestig je een led verlichtingsbalk aanhanger?

   Top! Je hebt de led verlichtingsbalk voor aanhangwagen binnen, maar hoe bevestig je deze nu precies? Wees gerust, want het installeren is een fluitje van een cent. Het is namelijk eenvoudig te doen omdat je niet zelf losse draden hoeft aan te sluiten. Je hoeft alleen maar de stekker van de led verlichtingsbalk in de stekkerdoos van de auto de steken en het is klaar. Ben je in het bezit van een aanhanger met een 7-polige aansluiting en heeft je auto een 13-polige? Niet getreurd, want dit kan je eenvoudig oplossen met een verloopstekker. Je kunt een led verlichtingsbalk aanhanger het beste bevestigen met bouten op de achterkant van je aanhanger of caravan. Bevestig nog een extra sluitring tussen het aluminium of kunststof en de boutkop om beschadigen te voorkomen. Ben je in bezit van een houten aanhanger? Dan kun je de led verlichtingsbalk hier direct gemakkelijk op vastschroeven. Ga je niet altijd gebruik maken van de led lichtbalk? Dan kun je deze eenvoudig vastmaken met tierips.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking