Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  AL-KO remtrommels

  ALKO remtrommels in diverse afmetingen met verschillende steekmaten - voordelig en snel geleverd Toon meer

  Merken

  Steekmaat

  Prijs

  -
  10 Producten

  AL-KO remtrommel kopen

  Wanneer je een AL-KO remtrommel wil kopen is het ten eerste belangrijk om te weten van welk merk de rem onderdelenop je aanhangwagen of caravan zijn. Het is namelijk belangrijk dat alle rem onderdelen van hetzelfde merk zijn. Dit omdat de aansluitingen van andere merken remonderdelen vaak verschillend zijn. In ons assortiment rem toebehoren vindt je bijna iedere AL-KO remtrommel. Staat de degene die je zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

   

  Al-KO remtrommel vervangen

  De remmen van de aanhangwagen of caravan zijn natuurlijk slijtage gevoelig. Een AL-KO remtrommel is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en zeker geschikt voor professioneel en intensief gebruik. Het is belangrijk om een AL-KO remtrommel altijd te vervangen met een een remtrommel met hetzelfde merk en maatvoering. Wanneer je remonderdelen van je aanhanger of caravan vervangt is het belangrijk om ook de remmen opnieuw af te stellen. 

   

  Verschillende Al-KO remtrommels

  De afmetingen van de remtrommel bepalen welke AL-KO remtrommel je nodig hebt. Meet de diameter op van de remtrommel en de diepte. Dan weet je welke je nodig hebt en kan je de remtrommel aan de hand van de montagevideo eenvoudig zelf vervangen. De belangrijkste verschillen van de AL-KO remtrommel zijn de afmetingen. De binnendiameter en de diepte van de remtrommel kunnen verschillen. Ook de maten van het lager in de trommel zijn belangrijk, deze kunnen variëren. Het is dus belangrijk om deze na te meten zodat zeker weet dat de nieuwe AL-KO remtrommel passend zal zijn. 

   

  Werking van een AL-KO remtrommel

  De AL-KO remtrommel is een van de belangrijkste rem onderdelen van je geremde aanhanger of caravan. Namelijk wanneer je gaat afremmen met je aanhangwagen of caravan komt dit doordat de remschoenen tegen de binnenkant van de trommel aangedrukt worden. Daarom is het belangrijk om de staat van je rem onderdelen goed in de gaten te houden, het zijn namelijk slijtage onderdelen en na intensief of veel gebruik zullen deze vervangen moeten worden, zodat je altijd veilig onderweg bent. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking