• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   35 mm neuswielen, onderdelen en toebehoren

   35 mm neuswielen en toebehoren zoals neuswiel klemmen, disselklemmen en bevestigingsmaterialen Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product

   35 mm aanhanger neuswiel en toebehoren zoals neuswiel klemmen, disselklemmen en bevestigingsmaterialen

   35 mm neuswiel

   Het bovenstaande neuswiel heeft een buisdiameter van 35 mm. Het 35 mm neuswiel is licht van zijn licht gewicht en direct uit voorraad leverbaar. Houd er rekening mee dat deze 35 mm wielen het minste draagvermogen van de bestaande drie varianten hebben. Er zijn ook andere neuswielen verkrijgbaar in het neuswiel assortiment van Aanhangwagendirect.nl. Hier vind je bijvoorbeeld 48 mm neuswielen en 60 mm neuswielen. Deze worden veel gebruikt op zwaardere en grotere aanhangwagens. Een neuswiel aanhanger is een handige accessoire tijdens het maneuvreren van de aanhanger. 

    

   Voordeel van een neuswiel 35 mm 

   Het voordeel van een 35 mm neuswiel is dat deze klein is waardoor deze bij de dissel erg weinig ruimte in beslag neemt. Dit is voornamelijk  heel handig in combinatie met een kleine aanhangwagen. Ook het eigen gewicht van het 35 mm neuswiel is erg laag. Het 35 mm neuswiel die je in ons assortiment vindt is gemaakt van premium kwaliteit gegalvaniseerd staal. 

    

   Hoe bevestig ik een 35 mm neuswiel?

   In de meeste gevallen wordt een 35 mm neuswiel bevestigd met een neuswiel klem, disselklemen een set bevestigingsmaterialen. Je kan natuurlijk ook de de neuswiel klem vastlassen, dan heb je geen disselklem en bevestigingsmaterialen nodig. Je kan het neuswiel monteren op zowel een ronde dissel als op een dissel met koker profiel. Aanhangwagendirect.nl biedt hiervoor verschillende klemmen aan. 

   Neuswiel monteren instructievideo

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking