• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Aanhanger onderdelen en toebehoren

   Aanhanger onderdelen en toebehoren

   Groot assortiment aanhanger onderdelen voor Anssems, Eduard en Temared

   Het is altijd handig en goed jouw aanhanger uit te breiden of slijtage onderdelen aanhanger te vervangen. Wij hebben een ruim assortiment aanhanger onderdelen van welbekende aanhangwagen fabrikanten. Of je nu op zoek bent naar een reservewielen, loofrekken, huiven, opzetborden, steunpoten, oprijkleppen, losse deksels, lieren, relingen, schokbrekers, wij hebben het allemaal in huis. Heb je vragen over ons assortiment van aanhanger onderdelen? Of wil je graag advies over een bepaalde aanhanger toebehoren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder door middel van een vrijblijvend advies!

   Door bijvoorbeeld jouw aanhanger uit te rusten met een reservewiel ga je een stuk geruster de weg op!

    

   Aanhanger onderdelen van Anssems kopen

   Anssems is al sinds 1977 een welbekende aanhangwagen producent. Ze leveren aanhangers en aanhanger onderdelen van uiterst hoogwaardige kwaliteit. Deze kwalitatieve Anssems aanhanger onderdelen verkopen wij voor scherpe prijzen. Aanhangers kan je gelukkig na aankoop altijd uitbreiden. Heb je hulp nodig om bepaalde aanhanger onderdelen op je Anssems aanhangwagen te monteren? Neem dan contact op met onze klantservice. Wij kunnen op onze locatie in Heerenveen de montage van aanhanger onderdelen voor jou uit handen nemen.

    

   Onderdelen aanhanger van Eduard

   Eduard staat bekend om zijn kwalitatieve aanhangwagens en andere aanhanger onderdelen. Wij hebben een groot assortiment van extra Eduard onderdelen aanhanger:

   • Voorrekken: Een voorrek wordt voor op de aanhangwagen geplaatst. Eduard voorrekken hebben twee verticale en horizontale profielen. Een voorrek kan je eenvoudig plaatsen en er weer afhalen. Hierdoor zijn dit ook handige aanhanger onderdelen.
   • Lieren: Eduard multitransporters en oprijwagens zijn standaard voorzien van een geremde 1135 kg lier gemonteerd op een liersteun. Je kan optioneel ook kiezen voor een 1588 kg handlier.
   • Uitzetsteunen: Een uitzetsteun is specifiek bedoel voor een kipper aanhangwagen. Uitzend Uitzetsteunen zorgen er voor dat de aanhanger mooi in balans blijft.
   • Aluminium disselkisten: Zijn super handige aanhanger onderdelen om bijvoorbeeld gereedschap of een disselslot in op te bergen. Bij aanhangers met een voorbord is het verstandig een lage disselkist te kopen omdat hierbij het voorbord gewoon over de kist kan.
   • Eduard opzetborden: Opzetborden aanhanger onderdelen kan je bovenop de bestaande borden plaatsen. Eduard opzetborden zijn handig bij het vervoeren van hoge of losse lading zoals bladeren en zand. Opzetborden worden vaak aan de bovenkant afgesloten met een fijnmazig gaasnet.
   • Eduard vlakzeilen: Dit soort vlakzeilen wordt speciaal voor Eduard aanhangers geproduceerd. Deze passen dan ook alleen op Eduard trailers. Ze zijn zeer geschikt wanneer je er voor wilt zorgen dat je lading volledig droog en schoon wilt houden.
   • Standaard huifdoeken: Een huifdoek kun je monteren op de opbouw van je aanhanger. Huifdoeken zijn ideaal als je lading hoog moet opstapelen en ook droog wilt houden.
   • Complete schuifzeilen: Wij leveren Eduard schuifzeilen standaard helemaal compleet. Dit houd in dat het huifframe er bij zit.

   Overige aanhanger toebehoren

   Naast al die specifieke aanhanger toebehoren, beschikken wij ook over losse dissels. Super handig natuurlijk als je oude dissel toe is aan een passende vervanger. Ons assortiment van losse dissels, is van de merken AL-KO en Knott. Deze losse dissel zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. Gegalvaniseerd is een stuk mooier dan normaal staal en gaat veel langer mee. De volgende losse v-dissels hebben wij beschikbaar: AL-KO triangel 3.5 ZA/S - 3500 kg, AL-KO triangel 3.5 ZA - 3500 kg, Knott triangel KLZ35-B - 3500 kg en een Knott triangel KLZ35-A - 3500 kg.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking