• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   16 inch aanhanger wielen - band gemonteerd op velg

   Complete 16 inch aanhanger wielen - diverse afmetingen, aansluitmaten/steekmaten en merken - 4x100/4x115/4x101,6/5x112/5x140 - voordelig en snel geleverd Toon meer

   Merken

   Steekmaat

   Prijs

   -
   3 Producten

   Complete 16 inch aanhanger wielen

   Deze 16 inch aanhanger wielen worden compleet geleverd met velg. De 16 inch banden komen weinig voor op aanhangers, maar ondanks dat kan je ze wel zelf monteren mocht jij 16 inch banden willen. Het is ook veel makkelijker om een compleet wiel te vervangen dan alleen een losse band of velg, dit scheelt tijd en eventuele monteurskosten, aangezien je zelf gemakkelijk het complete wiel kan vervangen als je in bezit bent van een kruissleutel.

    

   Welke 16 inch banden heb ik nodig?

   In ons assortiment is een klein aantal verschillende 16 inch aanhanger wielen te vinden. Bij het vinden van de juiste band is het belangrijk om de steekmaat of naafdiameter te meten. Dit staat helaas niet op de band zelf, maar het meten is niet heel moeilijk. Bij 16 inch wielen met 4 bouten meet je diagonaal van bout tot bout, als een wiel 5 bouten heeft meet je dit hart op hart diagonaal vanaf één bout.

    

   Ons assortiment 16 inch wielen & steekmaten

   In ons assortiment kan je 16 inch wielen vinden van het merk Kargotrail. De draagvermogens van deze banden ligt tussen de 825 kg en 1450 kg, redelijk sterke banden dus! Als je de steekmaat van de wielen weet kan je in de onderstaande tabel de bijbehorende naafdiameter vinden, als je de naafdiameter weet kan je ook de steekmaat aflezen. Zo kan je eenvoudig zien welke band er voor jou in aanmerking komt. Hieronder staan alle steekmaten van de 16 inch aanhanger wielen genoteerd met benaming en naafdiameter:

   Benaming:

   Steekmaat

   Naafdiameter

   Overige steek

   5 x 165,1

   114,6 mm

   Overige steek

   6 x 205

   161 mm

    

   PR waarde van 16 inch banden

   De PR (voorheen PLY) staat voor het aantal rubberen lagen die verwerkt zijn in de productie van de banden. Hoe hoger deze PR waarde is, des te sterker de band ook is. Als er bij een band dus een waarde van 4PR staat, zitten er vier rubberen lagen in verwerkt. Deze zal dus minder sterk zijn als een 6PR of 8PR. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor eventuele vragen!   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking