Aanhanger verhuur Heerenveen

 

 

Aanhanger huren Heerenveen

Wil je een aanhanger huren in de regio Heerenveen? Dat doe je natuurlijk bij de specialist. Bij Aanhangwagendirect heb je keuze uit maar liefst 12 verschillende aanhangers. Van een enkelasser bakwagen voor het verhuizen tot een machinetransporter voor professioneel gebruik! Daarnaast hebben wij verschillende accessoires die handig zijn om bij de aanhanger te gebruiken zoals steekwagens en spanbanden. Wij zijn specialist op het gebied van aanhangers. We verkopen meer dan 5000 onderdelen en complete aanhangwagens van de merken Eduard, Anssems, Hulco en Temared. Ook voor het huren van een aanhanger in Heerenveen kan je bij ons terecht!

 

Reserveer eenvoudig online een aanhanger in Heerenveen!

 

" Pak een bak"  aanhanger huren Heerenveen

In de volksmond vaak een pak een bak aanhanger genoemd. Dit is een bakwagen met een enkele as. Deze enkelasser heeft een lichte maar uiterst sterke constructie. Hierdoor ontstaat er maximaal laadvermogen. De lage laadvloer maakt het in- en uitladen comfortabel. Met deze bakwagens mag je met een normaal B-rijbewijs rijden! Ze zijn beschikbaar met een laadvermogen van 750 kg tot 1200 kg. 

Waarom een aanhanger huren bij Aanhangwagendirect in Heerenveen?

 • Recente bouwjaren van aanhangers
 • Vertrouwd lokaal adres met advies en uitleg
 • Speciale dagdeel korting
 • Voor huis en tuin gebruik maar ook heavy duty voor de bouw professional
 • Extra voordeel bij langere huurperiode.
 • Is de eigen aanhanger voor onderhoud bij ons? Gebruik gratis een huur aanhanger

 

Enkelasser met huif  boedelbak aanhanger huren in Heerenveen

Ideaal voor als je gaat verhuizen! Deze plateauwagen met huif is één van de populairste aanhangers voor de verhuur. Vaak bekend onder de naam boedelbak. Je kan je waardevolle inventaris droog en veilig vervoeren in de aanhanger met huif. Met een bruto laadvermogen van 750kg en 63cm laadvloer hoogte maakt dit tot een ideale aanhanger voor iedereen met een B rijbewijs.

Gesloten aanhanger huren in Heerenveen

De gesloten aanhanger heeft geen huifdoek maar een kunststof gesloten opbouw. Ideaal om je goederen afgesloten te kunnen vervoeren. Natuurlijk ook ideaal voor het verhuizen en opstapelen van dozen! Huur eenvoudig verschillende opties hierbij! Doordat de aanhanger een gesloten aanhanger is. Kan je veilig je lading vervoeren, zorg er alleen voor dat de lading goed vastgezet is zodat het niet gaat schuiven. De gesloten enkelasser aanhanger heeft een bakafmeting in cm 255x125x150 en een laadvermogen van 750kg bruto. Bij de verhuur van deze aanhangwagen voldoet een B-rijbewijs.

Een bagagewagen aanhanger huren in Heerenveen 

Deze bagagewagen is ideaal om te gebruiken voor hobby, werk of vakantie. Je kan er veel in opbergen en hij kan door elke auto meegenomen worden. De deksel is door het slot goed en veilig afsluitbaar. Er is een geïntegreerde bindrail aan de binnenzijde van de laadbak, zodat je de lading eenvoudig vast kunt zetten. De enkelasser bagagewagen beschikt over een laadvermogen van 500 kg bruto en heeft een 181x101x48 cm laadoppervlak. Bij het huren van deze bagagewagen aanhanger, is het rijden met een B-rijbewijs toegestaan.

Enkelasser motor aanhanger huren in Heerenveen

Je kent het vast wel, het is mooi weer en je bent van plan een stuk te gaan toeren op je motor. Maar weer datzelfde rondje? Hoe leuk is het om met de motor(en) achter je auto naar een nieuw gebied te rijden? Al vanaf €10 per dag kun jij al een nieuw deel van Nederland ontdekken. De Temared MOTO 3 motoraanhanger is zakbaar, op deze manier kun je eenvoudig in je eentje je motor laden en lossen. Deze motortrailer heeft plaats voor maar liefst 3 motors. Zo kun bijvoorbeeld ook gezellig op pad met vrienden. Je kunt ook handige toebehoren mee bestellen zoals: spanbanden, maasnet, verloopstekker, witte kentenplaat en nog veel meer.

Dubbelasser aanhanger huren in Heerenveen

Voor het vervoer van een wat zwaardere lading is deze plateauwagen een goede optie. De aanhangwagen heeft namelijk een bruto laadvermogen van 2000 kg! De plateauwagen is uitgerust met 30 cm borden en een duurzame betonplex vloerplaat. Voor de huur van een dubbelasser aanhangwagen, dien je in bezit te zijn van een BE-rijbewijs.

Driezijdige Kipper aanhanger huren in Heerenveen

Zie je het al voor je? Je komt bij de vuilstort aanrijden en gooit zo binnen een paar seconden je gehele lading in de container. Terwijl anderen nog bezig zijn met het dumpen van de lading uit de aanhanger, ben jij alweer thuis om de nieuwe lading op te halen! Niet alleen voor het verhuizen ideaal, maar ook voor hoveniers bijvoorbeeld! Deze driezijdige kipper beschikt over een bruto laadvermogen van  2700 kg. Voor extra comfort, kun je de kipper bedienen met een afstandsbediening.

 

Zowel voor zakelijk als particulier gebruik!

 

Dubbelasser multitransporter huren in Heerenveen

Het is ook mogelijk om een multitransporter aanhanger te huren in Heerenveen, bij Aanhangwagendirect. Deze kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Bijna alle klussen kunnen ze aan. Voor het vervoeren van auto's en machines is deze multitransporter ook geschikt. Voor het huren van een dubbelasser multitransporter moet je in het bezit zijn van een BE-rijbewijs.

Dubbelasser machinetransporter aanhanger huren in Heerenveen

Voor het vervoeren van machines is onze machinetransporter aan te raden. Door de oprijklep kan je eenvoudig de machines erop rijden. Ook de extra lage laadvloer bevordert het gebruiksgemak. Voor deze aanhanger is het rijden met normaal B-rijbewijs niet toegestaan. Hiervoor heb je een BE-rijbewijs nodig! De Hulco TERRAX-2 3000 LK maschinetransporter beschikt over een 3000 kg bruto laadvermogen en 294x149x30 cm laadoppervlak.  

Autotransporter

Wil jij je auto eenvoudig en veilig vervoeren? Dan is de Anssems autotransporter een goede optie. De AMT heeft laag ledig gewicht zodat er een maximaal laadvermogen beschikbaar is. De gesloten alumium vloer maakt de AMT breed inzetbaar. Daarom is deze autotransporter niet alleen ideaal voor auto's, maar ook voor het vervoer van tuinmachines en quads. De Anssems AMT 2500 autotransporter heeft een 340x180 cm laadoppervlak en een laadvermogen van 2000 kg netto. Bij de verhuur van een autotransporter, is een BE-rijbewijs noodzakelijk.

Tridemasser met huif huren in Heerenveen

Moet je een langere afstand rijden met een aanhanger? Voor bijvoorbeeld een verhuizing? Dan kan je deze tridemasser met huif goed gebruiken. Met een bruto laadvermogen van 3500 kg is niks te veel. En met de afmetingen van 400x220x200 cm heb je enorm veel opbergruimte, dus hoef je minder vaak heen-en-weer te rijden. Voor de verhuur van een tridemasser kan je ook 4 spanbanden, verloopstekker, hondje, steekwagen of verhuiskleed bij bestellen.  

Opties die wij ook aanbieden bij het huren van een aanhanger

 • Spanbanden
 • Steekwagen
 • Hondje
 • Aanhanger net
 • Verloopstekker
 • Steekwagen
 • Verhuiskleden
 • Witte kentekenplaat