Groene elastische aanhanger netten

Aanhangwagen groene maasnetten van soepele dubbel geweven PP kwaliteit. Blijvend soepel en Premium kwaliteit. Meer dan 1000 netten direct uit voorraad leverbaar - ruim assortiment maten - standaard voorzien van elastiek rondom
Lees meer
Sorteer op:

Groene maasnetten

aanhangernet groen maasnetAl deze groene aanhangernetten hebben een maaswijdte van 45 mm, zijn dubbel geweven en hebben dus geen last van knopen en blijven soepel.

De netten zijn gemaakt van soepel PP materiaal wat UV bestendig is en dus jaren mee gaat. De versterkte zoomranden met bevestigingsogen zijn reeds voorzien van een elastisch koord welke dus makkelijk te bevestigen is aan de haken van de aanhanger.

Kies altijd een afmeting die 30 tot 50 cm groter is dan de aanhanger omdat het elastisch materiaal betreft en je soms ook een hogere lading vervoert.

Professionele kwaliteit voor jarenlang gebruik op uw aanhangwagen.

Welke maat aanhangernet heb ik nodig?

Wij adviseren je om een net te nemen dat 50 cm langer en breder is dan de laadbak van je trailer. Hierdoor zal het net het gehele oppervlak van de laadbak afdekken (ook bij hoge lading) en het zorgt er voor dat het net goed op te spannen is.