Eduard aanhangwagen opzetborden

Opzetborden voor Eduard aanhangwagens - diverse afmetingen en hoogtes beschikbaar - 30, 40 en 70 cm - boven-scharnierende opzetborden
Lees meer
Sorteren op:

Opzetborden voor Eduard aanhangwagens - diverse afmetingen en hoogtes beschikbaar - 30, 40 en 70 cm - boven-scharnierende opzetborden

Opzetborden voor Eduard trailers

De laadbak van Eduard aanhangers kan verhoogd worden door middel van opzetborden. Deze opzetborden zijn in een drietal hoogtes beschikbaar; 30, 40 en 70 cm. Boven scharnierende opzetborden kunnen eenvoudig bevestigd worden aan de bestaande borden-set. Dankzij de scharnieren is elke zijde afzonderlijk open te klappen en afneembaar.

Toepassingen opzetborden

Boven scharnierende opzetborden worden in veel  gevallen gebruikt om losse lading te vervoeren, denk hierbij aan bijvoorbeeld zand, bladeren en takken.

Door de scharnierende opzetborden is de lading ook nog eens eenvoudig te lossen en in tegenstelling tot loofrekken zijn deze verhoogde opzetborden volledig gesloten waardoor je geen lading verliest.

Eduard trailers met opzetborden worden in veel gevallen samen met fijnmazige gaasnetten gebruikt zodat ook de bovenkant van de aanhanger netjes afgesloten is.

Opzetborden voor Machinetransporters

Hier vind je ook opzetborden die speciaal gemaakt zijn voor Machinetransporters. Ons volledig overzicht opzetborden speciaal voor Eduard Machinetransporters vind je hier.