Originele Eduard handlieren

De twee originele Eduard handlieren direct uit voorraad leverbaar. Verkrijgbaar in een 1135kg en 1588 uitvoering.
Lees meer
Sorteren op:

Geremde handlieren voor Eduard trailers

Hier vind je ons overzicht geremde handlieren voor Eduard trailers. Deze zijn eenvoudig op de dissel van de aanhanger te monteren door middel van een liersteun.

Welke handlier heb ik nodig?

Hierboven vind je een aantal handlieren die onder andere voor Eduard trailers geschikt zijn. Bekijk ons volledig assortiment handlieren.

Geremde handlier met 1135 kg trekkracht (11:1)Handlier geremd 1135 kg overbrenging 11:1 aanhangwagendirect.nl

Dit is onze meest verkochte handlier, geschikt voor de meeste doeleinden. Met 1135 kg trekvermogen kan je deze voor de meeste doeleinden gebruiken. Het voordeel van deze lier ten opzichte van de 1588 kg variant is de overbrenging. Voor deze lier geldt dat je de slinger 11 keer moet ronddraaien voor de spoel een volledige omwenteling maakt.

Hierdoor kan je ten opzichte van de 1588 kg variant snel lading lieren.

Geremde handlier met 1588 kg trekkracht (18,4:1)Handlier geremd 1588 kg overbrenging 18,4:1 aanhangwagendirect.nl eduard

Deze handlier heeft relatief veel trekvermogen ten opzichte van de 1135 kg geremde handlier. Wij raden deze lier aan voor het zwaardere werk. Houd er rekening mee dat deze lier een overbrenging van 18,4 tot 1 heeft. Dit betekent dat je de slinger 18,4 keer moet ronddraaien voordat de spoel één omwenteling maakt.

Hoe worden lieren op Eduard trailers bevestigd?

geremde handlier eduard op liersteun midden van aanhanger hoe aanhangwagendirect.nlJe kan een handlier het beste in het midden van de aanhanger plaatsen zodat de kabel of band er recht op- en afloopt. Omdat de slinger natuurlijk lang de lier moet kunnen draaien is het handig een liersteun te gebruiken (zie de afbeelding hiernaast).

Met deze liersteun kan je de lier vrijwel altijd in het midden van de trailer plaatsen waardoor deze perfect werkt.

Weet je niet helemaal zeker wat je nodig hebt of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.