Anssems

182
Sorteren op:
Berekenen...

Berekenen... excl. BTW

Berekenen...

Berekenen... excl. BTW

Berekenen...

Berekenen... excl. BTW

Berekenen...

Berekenen... excl. BTW

Anssems Aanhangers en toebehoren

Anssems is opgericht in 1977 en richt zich op de ontwikkeling en productie van breed inzetbare, duurzame aanhangers. Ze zijn als klein familiebedrijfje begonnen en al snel uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese aanhangermarkt. Toch zijn ze tijdens de snelle groei nooit de familiewaarden uit het oog verloren. Anssems streeft bij de samenwerking met de Anssems-dealers en eindgebruikers naar hoge kwaliteit, openheid en duidelijkheid. 

Anssems aanhangwagens prijzen

Anssems heeft verschillende productielocaties in Nederland, Duitsland en Frankrijk. De beste ideeën zijn echter ontstaan in Tilburg, waar het bedrijf ontstaan is. Anssems staat garant voor een constante en hoge kwaliteit door het gebruik van moderne machines zoals lasersnijders en lasrobots. Op moderne productielijnen worden alle aanhangwagens seriematig geassembleerd en gecontroleerd door de vakmensen van Anssems. 

Anssems heeft een breed aanbod aan transportoplossingen; van de veelgebruikte bakwagens tot kippers, van paardentrailers tot autoambulances, van bagage- en gesloten wagens tot plateauwagens.

Wij hebben de volgende Anssems aanhangers & trailers in ons assortiment:

AMT (ECO) Autotransporters

De Anssems AMT (ECO) serie is geschikt voor het vervoeren van auto's. Ook is de Anssems AMT 100% houtvrij! De AMT heeft een laag ledig gewicht dit zorgt ervoor dat er maximaal laadvermogen beschikbaar is. De AMT is breed inzetbaar door de aluminium vloer. Hierdoor is het ook geschikt voor het vervoer van tuinmachines en quads. Bij de AMT 2500.407, AMT 2500.440 en AMT 3000.507 is het neuswiel kantelbaar. 

BSX Bakwagens

De Anssems BSX is een sterke aanhangwagen van hoge kwaliteit die geschikt is voor zowel particulieren als ondernemers. De plaatsing van de wielen naast de bak zorgt er voor dat de BSX een zeer goede stabiliteit heeft. De BSX beschikt over een neerklapbaar voorbord en een vaste reling en voorrek. 

GT-R Bakwagens

Bij de Anssems GT-R bakwagen modellen zijn er 15 verschillende modellen beschikbaar. Deze modellen zijn voorzien van een sterk neuswiel, reling en voorrek. Verkrijgbaar in enkelas of tandemas uitvoering. Door de lichte en sterke constructie blijft er veel laadvermogen over. Het GT-R chassis met lange disselbenen is gegalvaniseerd, zeer stabiel en eenvoudig in onderhoud.

GT-HT en GT-VT1

De GT-HT en GT-VT zijn bagagewagens met een vriendelijk uiterlijk en zijn onderhoudsvriendelijk dankzij de aluminium opbouw. Bij de GT-HT heeft de laadruimte een hoogte van 48 cm en bij de GT-VT1 heeft de laadruimte een hoogte van 83 cm, beide modellen zijn veilig af te sluiten. Het is een fijne aanhangwangen om te gebruiken voor hobby, werk of vakantie.

GT-VT2, GT-VT3 en GT-VT4

De GT-VT's gesloten wagens zijn ideaal voor volumetransport. De brede laadklep kan ook losgemaakt worden. Handig tijdens het laden of lossen met een heftruck. Alle GT-VT gesloten wagens zijn voorzien van steunpoten. Ze geven stabiliteit bij laden en lossen.

Terrax-Basic Machinetransporters

De Terrax-Basic kan je gebruiken voor de transport van: tuin- en parkmachines, all-terrain vehicles of quads, lichte kranen en shovels. Over de gehele laadvloerbreedte loopt de sterke oprijklep. Met een laadvloerhoogte van slechts 32 cm is op- en afrijden altijd mogelijk. De Terrax-Basic heeft een lange vrije dissellengte en is erg wendbaar. 

Complete Anssems trailers & aanhangwagens

Direct uit voorraad leverbaar hebben wij meer dan 50 aanhangwagens doorlopende op voorraad. Bekijk hier het actuele aanbod waar je vandaag nog mee de weg op kan.

Anssems GT uitvoering

Anssems  bagagewagens

Anssems aanhanger anssems bagagewagen

Onderdelen die bij iedere aanhanger vervangen moeten worden zijn bij ieder merk hetzelfde, dus ook bij Anssems aanhangwagens. Het gaat dan om de Banden, Koppeling, Neuswiel en verlichting. 

Aanhangwagendirect verkoopt meer dan 2000 verschillende onderdelen voor de aanhangwagen direct uit voorraad. Natuurlijk ook onderdelen voor de Anssems aanhanger. 

 

Bekijk hier het totale aanbod aan aanhangwagen onderdelen.

Anssems trailer wielen

Veel gebruikte wielen op Anssems aanhangwagens zijn de volgende twee wielen. Het is vaak voordeliger om zelf het complete wiel te vervangen dan een nieuwe band om de oude velg heen te zetten. Je kan het dan eenvoudig zelf doen en het oude wiel kan dan gerecycled worden.

Wij verkopen meer dan 50 verschillende soorten complete wielen direct uit voorraad!

155R13 aanhangerwiel Anssems

195/50r13 aanhangerwiel Anssems

155r13 aanhangerwiel anssems aanhangerwiel 195/50r13 anssems

Anssems koppelingen

Anssems maakt veel gebruik van de Al-Ko remtechniek en dus ook Al-ko oploopremmen met bijbehorende koppelingen. Hierin is er een onderscheid tussen de geremde of ongeremde kogelkoppelingen.

Als je wilt weten of je koppeling is versleten kijk dan naar de aankoppel indicator. Staat deze aangekoppeld niet meer op het groene vinkje? Dan is de koppeling versleten en aan vervanging toe.

Ongeremde Al-ko koppelingen Anssems

Geremde Al-ko koppelingen Anssems

Ongeremde Al-ko koppeling anssems Geremde al-ko koppeling anssems

Anssems neuswiel

Een neuswiel op een Anssems aanhanger is op ongeremde aanhangers een neuswiel met losse klem met een buis van 48 mm. Dit wordt op alle ongeremde aanhangwagens gebruikt. Op de geremde tandemassers wordt vaak een automatisch opklapbaar neuswiel met vierkant koker profiel gebruikt.

Neuswiel met losse klem Anssems

Vierkant opklapbaar neuswiel Anssems

Neuswiel 48 mm anssems neuswiel opklapbaar vierkant 60mm anssems

Anssems achterlichten

anssems achterlicht aansluiting 8 polig

Sinds 2012 monteert Anssems Aspock multipoint 5 achterlichten op de aanhangers. Dit geldt overigens ook voor de Hulco aanhangwagens. Deze achterlichten hebben een 8 polige connector waar overigens maar 6 pennen van worden gebruikt. 

anssems achterlicht links multipoint 5anssems achterlicht rechts multipoint 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Inbouw spansluiting zijborden Anssems

Een ander onderdeel wat vaak stuk gaat zijn de inbouwsluitingen van de Anssems plateauwagens. Deze hebben een strakke uitstraling maar wanneer er vuil of ander materiaal tussen zit kan deze sluiting worden ontzet en moeten ze worden vervangen.

De inbouwspansluitingen van de anssems aanhangwagens zijn er in verschillende formaten. Dit is namelijk afhankelijk van de bordwandhoogte van de Anssems trailer.

  • 30cm
  • 35cm
  • 40 cm
inbouwspansluiting anssems