Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Anssems

  Anssems Aanhangers en toebehoren Anssems is opgericht in 1977 en richt zich op de ontwikkeling en productie van breed inzetbare, duurzame aanhangers. Ze zijn als klein familiebedrijfje begonnen en al snel uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese aanhangermarkt. Toch zijn ze tijdens de snelle groei nooit de familiewaarden uit het oog v Toon meer

  Merken

  Capaciteit

  Lengte

  Prijs

  -
  219 Producten
  Steunpoten set Anssems GT/GTT/GTB/BSX

  Deliverytime

  Huif compleet - GT - 251x126x150 cm

  Deliverytime

  1.014,95
  Bekijken
  Lier met steun voor Anssems AMT ECO - CARAX

  Deliverytime

  369,95
  Bekijken
  Anssems BSX vloerplaat - 2510x1300x15 mm

  Deliverytime

  Anssems schokbrekers GT/GTT/GTB/AMT

  Anssems schokbrekers GT/GTT/GTB/AMT

  Bekijk ons volledig overzicht aanhangwagens en a...

  Deliverytime

  214,95
  Bekijken
  Anssems nethaken 21x incl. bouten en plaatjes

  Deliverytime

  4.893,00
  Anssems GTB 1200 VT3 251x126x153 cm - 1200 kg - geremd

  Deliverytime

  4.893,00
  Bekijken

  Anssems Aanhangers en toebehoren

  Anssems is opgericht in 1977 en richt zich op de ontwikkeling en productie van breed inzetbare, duurzame aanhangers. Ze zijn als klein familiebedrijfje begonnen en al snel uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese aanhangermarkt. Toch zijn ze tijdens de snelle groei nooit de familiewaarden uit het oog verloren. Anssems streeft bij de samenwerking met de Anssems-dealers en eindgebruikers naar hoge kwaliteit, openheid en duidelijkheid. 

  Anssems aanhangwagens prijzen

  Anssems heeft verschillende productielocaties in Nederland, Duitsland en Frankrijk. De beste ideeën zijn echter ontstaan in Tilburg, waar het bedrijf ontstaan is. Anssems staat garant voor een constante en hoge kwaliteit door het gebruik van moderne machines zoals lasersnijders en lasrobots. Op moderne productielijnen worden alle aanhangwagens seriematig geassembleerd en gecontroleerd door de vakmensen van Anssems. 

  Anssems heeft een breed aanbod aan transportoplossingen; van de veelgebruikte bakwagens tot kippers, van paardentrailers tot autoambulances, van bagage- en gesloten wagens tot plateauwagens.

  Wij hebben de volgende Anssems aanhangers & trailers in ons assortiment:

  AMT (ECO) Autotransporters

  De Anssems AMT (ECO) serie is geschikt voor het vervoeren van auto's. Ook is de Anssems AMT 100% houtvrij! De AMT heeft een laag ledig gewicht dit zorgt ervoor dat er maximaal laadvermogen beschikbaar is. De AMT is breed inzetbaar door de aluminium vloer. Hierdoor is het ook geschikt voor het vervoer van tuinmachines en quads. Bij de AMT 2500.407, AMT 2500.440 en AMT 3000.507 is het neuswiel kantelbaar. 

  BSX Bakwagens

  De Anssems BSX is een sterke aanhangwagen van hoge kwaliteit die geschikt is voor zowel particulieren als ondernemers. De plaatsing van de wielen naast de bak zorgt er voor dat de BSX een zeer goede stabiliteit heeft. De BSX beschikt over een neerklapbaar voorbord en een vaste reling en voorrek. 

  GT-R Bakwagens

  Bij de Anssems GT-R bakwagen modellen zijn er 15 verschillende modellen beschikbaar. Deze modellen zijn voorzien van een sterk neuswiel, reling en voorrek. Verkrijgbaar in enkelas of tandemas uitvoering. Door de lichte en sterke constructie blijft er veel laadvermogen over. Het GT-R chassis met lange disselbenen is gegalvaniseerd, zeer stabiel en eenvoudig in onderhoud.

  GT-HT en GT-VT1

  De GT-HT en GT-VT zijn bagagewagens met een vriendelijk uiterlijk en zijn onderhoudsvriendelijk dankzij de aluminium opbouw. Bij de GT-HT heeft de laadruimte een hoogte van 48 cm en bij de GT-VT1 heeft de laadruimte een hoogte van 83 cm, beide modellen zijn veilig af te sluiten. Het is een fijne aanhangwangen om te gebruiken voor hobby, werk of vakantie.

  GT-VT2, GT-VT3 en GT-VT4

  De GT-VT's gesloten wagens zijn ideaal voor volumetransport. De brede laadklep kan ook losgemaakt worden. Handig tijdens het laden of lossen met een heftruck. Alle GT-VT gesloten wagens zijn voorzien van steunpoten. Ze geven stabiliteit bij laden en lossen.

  Terrax-Basic Machinetransporters

  De Terrax-Basic kan je gebruiken voor de transport van: tuin- en parkmachines, all-terrain vehicles of quads, lichte kranen en shovels. Over de gehele laadvloerbreedte loopt de sterke oprijklep. Met een laadvloerhoogte van slechts 32 cm is op- en afrijden altijd mogelijk. De Terrax-Basic heeft een lange vrije dissellengte en is erg wendbaar. 

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking