• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Saris

   Saris aanhanger kopen Het Nederlandse bedrijf Saris uit Hapert, ontwikkelt en produceert al sinds 1959 aanhangwagens. Saris maakt bijvoorbeeld kippers, plateauwagens, autotransporters  en multitransporters. Maar ook voor particulier gebruik maken en leveren ze kwalitatieve bakwagens en bagagewagens. Anno 2021 is het totale oppervlak van Saris aan Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   5 Producten

   Saris aanhanger kopen

   Het Nederlandse bedrijf Saris uit Hapert, ontwikkelt en produceert al sinds 1959 aanhangwagens. Saris maakt bijvoorbeeld kippers, plateauwagens, autotransporters  en multitransporters. Maar ook voor particulier gebruik maken en leveren ze kwalitatieve bakwagens en bagagewagens. Anno 2021 is het totale oppervlak van Saris aanhangers 50.000 m² en heeft een uitgebreid dealernetwerk in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Finland en Israël. Saris heeft voor elke vervoerswens of budget wel een passende aanhanger die aansluit bij jouw wensen. Saris aanhangers staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Daarom bieden wij geregeld verschillende Saris occasions aan. Heb je vragen over onze Saris occasions? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

   Een Saris aanhangwagen wordt geproduceerd volgens de kwaliteitsgerichte ISO-9001-normen

    

   De pijlers van Saris

   Toewijding- Het hele productieproces van Saris staat in het teken van toewijding. Op basis van hun jarenlange ervaring, expertise en vakmanschap zijn ze altijd bezig om hun Saris aanhangwagens te verbeteren.  Samenwerking- Saris hecht veel waarde aan de samenwerking tussen haar duurzame relaties, dealers, leveranciers en uiteraard eindegebruikers. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor Saris om innovatieve producten te produceren. Op deze manier ondersteund Saris haar partners om succesvol te zijn. De eindgebruikers (klanten) en dealers staan voorop bij Saris en verlenen daarom ook graag de beste kwaliteit en service. Vakmanschap- Saris heeft als motto: ‘Saris aanhangwagens worden gemaakt dóór vakmensen vóór vakmensen’. De kern van de productie van Saris aanhangers is een goed doordacht ontwerp met een goed oog voor detail en vormgeving. Saris gebruikt kwalitatieve materialen volgens gecertificeerde processen.

    

   De voordelen van een Saris aanhanger

   • • als je kiest voor een Saris aanhanger dan kies je voor een ideaal modulair opgebouwde aanhanger. Dit betekent dat je gemakkelijk onderdelen kan vervangen als je last hebt van slijtage of beschadigingen.
   • • een Saris aanhanger wordt goed getest. Saris zelf bied daarom haar klanten twee jaar volledige garantie. Wanneer je je Saris aanhanger bij Saris registreert kun je dat zelfs uitbreiden naar 3 jaar.
   • • Saris aanhangers worden gemaakt volgens de zeer strenge en kwaliteitsgerichte ISO-9001-normen. Daarnaast zijn ze voorzien van alle noodzakelijke Europese goedkeuringen.
   • • met een Saris aanhanger profiteer je van een optimale balans tussen gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit, door middel van innovatieve constructies en lichte materialen van hoge kwaliteit.

    

   Saris bakwagen en Saris plateauwagen

   Saris heeft net als alle andere aanhangwagen producenten, haar eigen series van aanhangers. De meest bekende bakwagen van Saris is de zogenoemde ‘Saris King’. Deze Saris bakwagen is een echte alleskunner. Deze bakwagen heeft een handige kiepfunctie waardoor je makkelijk  je lading kan lossen. Deze Saris bakwagen is geschikt voor elk klusje die in elk huishouden voorkomen. De Saris King bakwagen wordt ook wel veel gebruikt voor vakantiedoeleinden. Daarnaast kan je deze Saris aanhanger uitbreiden met stevige uitzetsteunen, kruiwagen-versterkingsplaat, reservewiel met steun, aanhangernet, huif en stellage en nog veel meer. Kortom, een erg handig multifunctionele aanhanger, waar je jarenlang plezier van hebt. Een plateauwagen is voor iedere vakman onmisbaar. De Saris plateauwagen is ideaal voor het vervoeren van lange lengtes, grote volumes of voertuigen en natuurlijk de uitklapbare wanden. Je kunt een plateauwagen vaak herkennen aan de positie van de wielen. De wielen van een Saris plateauwagen bevinden zich niet naast, maar onder de laadvloer. Op deze manier kun je gemakkelijk met een heftruck laden en lossen. Denk bijvoorbeeld aan het laden van pallets, planken en balken etc. Kortom, kan je met een Saris plateauwagen eenvoudig je goederen laden dankzij de vlakke laadvloer en standaard lage laadvloer. Wist je dat de Saris plateauwagen in maar liefst 24 verschillende modellen verkrijgbaar is? Keuze genoeg om te voldoen aan jouw wensen.

    

   Saris kipper en Saris opbouw aanhanger

   Voor de zware en grote klussen mag een Saris kipper aanhanger natuurlijk niet ontbreken. Het vervoeren en laden en lossen van bouw- sloop en tuinafval, stenen, zand en machines, niets is te veel voor een Saris kipper. Saris biedt kippers aan in verschillende gewichtsklasse en afmetingen. Je hebt maar liefst keuze uit 17 achterwaartse Saris kippers, of tien 3-zijdige kippers. Met een kipper aanhanger maak je je werkzaamheden een stuk relaxter dankzij de grote vlakke laadvloer en de afneembare en neerklapbare borden. Een gesloten Saris aanhanger is perfect wanneer je graag wilt dat jouw kostbare lading goed beschermt wordt. Gesloten aanhangers bieden bescherming tegen weersinvloeden, maar ook tegen potentiële dieven. Daarnaast is een Saris opbouw aanhanger veel meer dan alleen een gesloten aanhanger. Zo kun je een Saris gesloten aanhanger ook gebruiken als mobiele werkplaats of om jouw producten representatief uit te stallen.  

    

   Saris transporter        

   Met een Saris transporter breng je met gemak voertuigen van A naar B. Door middel van omega-profielen in het chassis zorgt voor een stuk meer laadvermogen. De vloer van een Saris transporter is gemaakt van watervast multiplex met een antisliplaag. Daarnaast heeft deze Saris aanhanger een rubbergeveerde tandemas met galvaniseerde aslagen, duurzame lagers en speciaal ontwikkelde aspadden met een erg breed draagvlak. Een Saris transporter wordt standaard geleverd met touwhaken, thermische verzinkte componenten, oprijplaten, automatisch opklapbaar neuswiel en 30 cm stalen zijwanden.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking