• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Starco

   Het ontstaan van Starco STARCO is opgericht in het jaar 1961. Het bedrijf is vanaf de oprichting begonnen met het verkopen van banden en wielen. STARCO word gezien als de markleider in bepaalde gebieden, zoals in Nederland. Tegenwoordig hebben ze wereldwijd al meerdere fabrieken en zijn ze in het binnen- en buitenland heel actief. Zo hebben ze al Toon meer

   Merken

   Steekmaat

   Prijs

   -
   2 Producten

   Het ontstaan van Starco

   STARCO is opgericht in het jaar 1961. Het bedrijf is vanaf de oprichting begonnen met het verkopen van banden en wielen. STARCO word gezien als de markleider in bepaalde gebieden, zoals in Nederland. Tegenwoordig hebben ze wereldwijd al meerdere fabrieken en zijn ze in het binnen- en buitenland heel actief. Zo hebben ze al een paar dochterondernemingen overgenomen in het buitenland, zoals in België en Engeland.

   De focus ligt vooral op het tevreden stellen van de klanten en in hun behoeftes proberen te voorzien. Daarom hebben ze een breed assortiment met wielen waardoor er genoeg keuze is. Dit doen ze ook in de beste kwaliteit die mogelijk is. Door hun kennis kunnen ze goede en slimme banden maken zodat de klant tevreden kunnen stellen. Hierbij houden ze rekening met bijvoorbeeld kwaliteit, kosten en levering. Het bedrijf is business to business wat inhoud dat het bedrijf alleen hun banden verkoopt aan andere bedrijven. Deze verkopen ze wel door aan de klanten. 

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking