• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   WD-40

   WD-40 WD-40, een icoon in de wereld van smeermiddelen en onderhoudsproducten, heeft zijn plaats verdiend als een onmisbaar merk voor talloze toepassingen. Sinds de oprichting in 1953 heeft WD-40 een naam opgebouwd die synoniem staat voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en innovatie.   Wat WD-40 onderscheidt, is niet alleen de krachtige formules Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product

   WD-40

   WD-40, een icoon in de wereld van smeermiddelen en onderhoudsproducten, heeft zijn plaats verdiend als een onmisbaar merk voor talloze toepassingen. Sinds de oprichting in 1953 heeft WD-40 een naam opgebouwd die synoniem staat voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en innovatie.

    

   Wat WD-40 onderscheidt, is niet alleen de krachtige formules van zijn producten, maar ook het vermogen om te voldoen aan de behoeften van consumenten en professionals wereldwijd. Of je nu een klusser bent die op zoek is naar een alles-in-één oplossing of een vakman die vertrouwt op precisie en prestaties, WD-40 heeft het antwoord.

    

   Het herkenbare blauw-gele spuitbusontwerp is een symbool geworden voor effectieve en snelle oplossingen in talloze situaties. WD-40 begrijpt de waarde van betrouwbaarheid en gebruiksgemak, waardoor het merk een essentieel onderdeel is geworden van gereedschapskisten en huishoudens over de hele wereld.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking