• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Winterhoff

   Winterhoff  Winterhoff is de oudste Duitse fabrikant van kogelkoppelingen en veiligheidscomponenten voor aanhangers en caravans. Het is 70 jaar geleden opgericht en sindsdien zijn ze met verschillende innovaties gekomen. Naast continuïteit en duurzaamheid behoren ook openheid, betrouwbaarheid, dynamiek en innovatie tot de drijfveren waar Winterh Toon meer

   Merken

   Capaciteit

   Disselaansluiting

   Prijs

   -
   65 Producten
   Neuswiel extra lang 500 kg draagvermogen

   Deliverytime

   Winterhoff WW8-C - rond 70 mm - 800 kg

   Deliverytime

   Profi Disselklem voor neuswiel klem vierkant 70 mm

   Deliverytime

   WS3000 - 50 mm - Hor./vert. bevestiging

   Deliverytime

   289,95
   Bekijken
   Winterhoff WW8-G - koker 60 mm - 800 kg

   Deliverytime

   Disselslot koker Safetybox XL

   Deliverytime

   Robstop WS 3000 anti diefstalslot

   Robstop WS 3000 anti diefstalslot

   Geschikt voor WS 3000 vanaf bouwjaar 08/2002

   Deliverytime

   119,95
   Bekijken
   Winterhoff EM350RD - rond 65 mm - 3500 kg

   Deliverytime

   Winterhoff EM300RB - rond 50 mm - 3000 kg

   Deliverytime

   Winterhoff WW8-H - koker 70 mm - 800 kg

   Deliverytime

   Robstop WS 3000 anti diefstalslot - SCM gekeurd

   Deliverytime

   159,95
   Bekijken

   Winterhoff 

   Winterhoff is de oudste Duitse fabrikant van kogelkoppelingen en veiligheidscomponenten voor aanhangers en caravans. Het is 70 jaar geleden opgericht en sindsdien zijn ze met verschillende innovaties gekomen. Naast continuïteit en duurzaamheid behoren ook openheid, betrouwbaarheid, dynamiek en innovatie tot de drijfveren waar Winterhoff intern en extern voor staat. Winterhoff benadrukte dit maar weer met de overname van ALBE BERNDES, de op één na oudste fabrikant van kogelkoppelingen. Aanhangwagendirect levert als erg lang Winterhoff kogelkoppelingen en andere veiligheidscomponenten. 

   Winterhoff wordt onderdeel van DexKo Global Inc. 

   Voorheen was Winterhoff al een betrouwbare leverancier van steunwielen voor AL-KO. Op basis van deze eerder positieve ervaringen besloot AL-KO Fahrzeugtechnik in 2016 Winterhoff over te nemen. Sindsdien maakt Winterhoff dus deel uit van DexKo Global Inc. DexKo Global Inc. is s'werelds grootste fabrikant van trailerassen en chassiscomponenten in het lichte segment. Ze opereren in meer dan 30 landen en er werken ongeveer 2650 medewerkers. DexKo heeft een omzet van 1 miljard dollar. Zelfs 5 jaar na de overname staat Winterhoff nog steeds voor de hoogste kwaliteit. Dit wordt maar weer bewezen met de verschillende prijzen die Winterhoff wint. Met de jarenlange ervaring, betrouwbare medewerkers, moderne productie en logistiek en en een geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem blijft Winterhoff haar gebruikelijke hoge standaard garanderen. Door de positieve ontwikkelingen wil AL-KO het merk Winterhoff en zijn producten graag behouden. 

   Koppelingen van Winterhoff 

   Wij hebben erg veel verschillende koppelingen van Winterhoff uit voorraad leverbaar. Zowel ongeremde- als geremde koppelingen. De koppelingen beginnen met een trekvermogen van 850 kg tot wel 3500 kg trekvermogen. Ook beginnen ze met een disselsluiting van 30 mm koker. De grootste koppeling heeft een disselaansluiting van 70 mm rond. De koppelingen worden gemaakt van verschillende materialen. Namelijk van plaatstaal een gegoten gietijzer. Let er wel op bij intensief gebruik dat je de koppeling goed smeert met WD40 vet. Slijtage voorkom je niet maar je kan de levensduur wel verlengen. Ook hebben we verschillende neuswielen van Winterhoff beschikbaar. Deze hebben verschillende afmetingen en verschillende draagvermogens.  Wat voor toebehoren heb je nu bij de koppeling nodig? Het is aan te raden om een softdock erbij te bestellen. Een softdock wordt geplaatst over de bovenzijde van de koppeling. Een softdock voorkomt schade aan jouw voertuig of aan andermans voertuig. Is jouw neuswiel kapot? Je hoeft niet altijd een volledig nieuw neuswiel te bestellen. Vaak kan je ook een onderdeel vervangen. Winterhoff heeft bijvoorbeeld losse wieltjes, slinger en knoppen voor de slinger. Zorg ook voor de neuswielen dat je ze goed smeert. 

   Let op: Zorg ervoor dat je de koppeling en het neuswiel goed smeert met WD40

   Kortom, Winterhoff staat voor kwaliteit, moderne productontwikkeling, jarenlange ervaring, moderne productie en logistiek en een geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem. Steunwielen, draaisteunen, koppelingen voor geremde en ongeremde aanhangers, stabilisatiekoppelingen, accessoires voor steunwielen,, koppelingen en anti-diefstalvoorziening maken onder andere product portfolio. Heb jij interesse in een product van Winterhoff? Bijvoorbeeld in een neuswiel of koppeling? Als je er niet uit kunt komen neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De klantenservice staat altijd klaar voor persoonlijk advies op maat.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking