• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Standaard huiven voor Eduard trailers

   Originele Eduard huiven - losse zeilen en complete huiven - alle afmetingen en hoogtes beschikbaar - 100 cm/130 cm/160 cm/ 180 cm/ 200 cm/ 220 cm Toon meer

   Merken

   Lengte

   Prijs

   -
   15 Producten
   Huif stellage - diverse afmetingen

   Huif stellage - diverse afmetingen

   Huifstellages voor Eduard standaard huifdoeken -...

   Deliverytime

   245,00
   Bekijken

   Originele Eduard huiven - losse zeilen en complete huiven - alle afmetingen en hoogtes beschikbaar - 100 cm/130 cm/160 cm/ 180 cm/ 200 cm/ 220 cm

    

   Complete huif voor Eduard trailer

   Hier vind je ons volledig overzicht complete huiven voor Eduard aanhangers. Complete huiven bestaan uit een huifstellage en complete huifdoeken.
   Voor iedere aanhanger afmeting worden specifieke huifdoeken gemaakt zodat deze altijd perfect op je Eduard trailer passen. In ons assortiment Eduard huiven vind je alle mogelijke afmetingen en hoogtes. Ook is de huif van Eduard naar eigen smaak te veranderen. Je kan namelijk eenvoudig kiezen voor een andere kleur.  De Eduard huif is verkrijgbaar in bijna alle kleuren. 

    

   Losse huif voor aanhanger 

   Wij verkopen niet alleen een complete huif voor aanhanger, maar ook een losse stellage of los huifdoek is bij ons verkrijgbaar voor iedere afmeting. Door gebruik te maken van een losse huif voor Eduard aanhanger creëer je een veel grotere laadbak waardoor je veel meer mee kunt nemen wat dus erg handig is. Ook kan je je goederen altijd veilig zonder wind en regen vervoeren, erg handig in het Nederlandse klimaat.  

    

   Aanhanger huif kopen

   In het assortiment met standaard huiven voor een Eduard aanhanger vindt je alle verkrijgbare afmetingen. De kleinste aanhanger huif in het assortiment is de huif met de afmetingen 200x145 cm met een totale hoogte van 100 cm.  De grootste Eduard huif die wij aanbieden heeft de afmetingen 406x220 cm met een totale hoogte van maar liefst 220 cm. Hier kan je dus zelf ook rechtop in staan en zo goed als alles meenemen. Een aanhanger met huif is multifunctioneel je kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van een huif ontzettend veel groenafval meenemen of iets beveiligd tegen de weersomstandigheden vervoeren. 

    

   Eduard huif monteren

   Bij Aanhangwagendirect.nl kan je ok je huif laten monteren door een van onze monteurs. Dit is zeker handig wanneer je ook je aanhangwagen besteld bij aanhangwagendirect.nl. Je plateauwagen met huif is dan direct volledig rijklaar. Iedere afmeting huif kan gemonteerd worden, dit is bij Aanhangwagendirect.nl geen enkel probleem!


   Schuifzeil aanhanger

   Ook zijn er schuifzeilen verkrijgbaar in het aanhanger onderdelen assortiment van Aanhangwagendirect.nl. Een schuifzeil is een aanhanger huif die aan de zijkant opengeschoven kan worden. Dit is erg handig voor wanneer je de plateauwagen vaak van de zijkant laad. 

   Eduard opzetborden

   Een huif of schuifzeil is niet het enige aanhanger onderdeel die ervoor kan zorgen dat je een grotere laadbak hebt en meer spullen in een keer mee kunt nemen. Hiervoor zijn ook nog opzetborden verkrijgbaar. Deze kan je bijvoorbeeld op de al bestaande borden plaatsen waardoor ook ineens veel meer mee kunt nemen. Deze worden veel gebruikt bij kleinere Eduard plateauwagens zodat deze in verhouding een grote laadbak hebben. 

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking