Radex verlichting

Radex aanhanger verlichting kopen? Naast de populaire complete Radex 5500 verlichtingssets, bieden we nog een veel groter assortiment van Radex verlichting. Denk bijvoorbeeld aan Radex kentekenverlichting, Radex markeringsverlichting en nog veel meer.
Lees meer
Sorteren op:
19,95

16,49 excl. BTW

17,95

14,83 excl. BTW

17,95

14,83 excl. BTW

13,95

11,53 excl. BTW

21,95

18,14 excl. BTW

5,95

4,92 excl. BTW

Radex aanhanger verlichting

Sinds het jaar 1986 produceert en ontwikkelt Radex aanhanger verlichting. Sinds de oprichting is Radex erg succesvol geworden in het ontwikkelen van goede en erg heldere aanhanger verlichting. Radex is een heel bekend merk in de aanhanger verlichting wereld. Dit is ook niet zo gek, omdat Radex verlichting  geliefd is om haar aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Radex verlichting is breed inzetbaar. Je kunt bijvoorbeeld Radex verlichting gebruiken voor op je boottrailer, caravan en vouwwagen. In ons assortiment van Radex verlichting vind je verschillende soorten Radex achterlichten, maar ook handige toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan Radex kabelbomen en Radex kentekenverlichting. Ook vind je hier heldere Radex LED-breedteverlichting. Radex LED verlichting is ideaal wanneer je beter zichtbaar wilt zijn op de weg. Heb je vragen over ons assortiment Radex aanhanger verlichting? Of weet je niet zeker welke Radex verlichting geschikt is voor jouw aanhanger? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van Radex aanhanger verlichting.

Radex achterlicht

Radex achterlichten behoren tot 1 van de meest verkochten producten. Wat is hier precies de reden achter? Een Radex achterlicht is vatbaar voor schade, bijvoorbeeld tijdens het laden en lossen of door parkeerschade. Het kan soms gebeuren dat de hele lamp dan kapot gaat, maar soms ook alleen het kapje (glas). Hierdoor hebben wij een groot assortiment van verschillende Radex achterlichten en kapjes, maar ook handige complete Radex verlichtingssets. Zo kun jij weer op een makkelijke en voordelige manier de schade herstellen. Naast Radex lampen vind je ook nog andere gangbare Radex verlichting. Denk hierbij aan Radex markeringsverlichting en Radex mistlampen.

Tip: gebruik een beschermrek voor je Radex achterlichten

 

Radex 5500 en Radex 5001

De Radex 5500 en de Radex 5001 zijn onze best verkochte Radex achterlichten. Een groot voordeel van de Radex 5500 achterlichten is dat je deze makkelijk kan vervangen. Deze kun je aansluiten met een handig plug&play connector. Daarnaast heeft de Radex 5500 een remlicht, richtingaanwijzer, kentekenverlichting en een achteruitrijlamp. Kortom, is het een mooie multifunctioneel lamp. Radex 5500  en Radex 5001 complete verlichtingssets zijn bijvoorbeeld ook erg gewild. In ons assortiment vind je complete verlichtingssets van 7 meter, maar ook van 5 meter. Deze zijn beschikbaar in een 7-polige uitvoering en 13-polig.

Radex verlichting aansluiten

Radex verlichting gebruikt verschillende aansluitingen. Gelukkig kun je met de plug&play oplossing de connectoren achter in de verlichting/lampen steken. Een Radex hoofdkabel kun je dan gemakkelijk naar de voorkant van je aanhanger begeleiden door middel van chassis klemmen of tierips. Een originele Radex connector heeft een groene en rode aansluiting. De rode is voor de linker lamp en de groene voor de rechter lamp. Wil je graag meer weten over het aansluiten van Radex verlichting? Of ben je op zoek naar een Radex aansluitschema? Neem dan een kijkje op deze pagina. Hier lees je alles over het aansluiten van aanhanger verlichting. Ben je van plan om een nieuwe stekker aan te sluiten? Zorg er dan altijd voor dat alle stroomdraden een schone verbinding maken. We adviseren je dan ook om gelijk je stekker en stekkerdoos te onderhouden. Door vuil en vocht kan het draadeind(en) van de contactpunten beschadigingen. Je kunt dit voorkomen door regelmatig je stekker in te spuiten met een contactspray. Zo houd jouw stekker een optimale geleiding.