• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Ruben - Dinsdag 18 Mei 2024

   Aanhanger vloerplaten op maat laten zagen en thuis laten bezorgen!

   Bij het onderhouden van een aanhanger speelt de keuze van de juiste bodemplaat een cruciale rol. Een goede vloerplaat beschermt niet alleen de lading en de aanhanger zelf tegen slijtage en weersinvloeden, maar zorgt ook voor veiligheid tijdens het transport. Bij Aanhangwagendirect begrijpen we het belang van kwaliteit en maatwerk. Daarom beschikken we over een breed assortiment bodemplaten die voldoen aan de hoogste eisen en geschikt zijn voor alle typen aanhangers.
    
   Of je nu kiest voor onze standaard Betonplex bodemplaten of een op maat gesneden stalen vloerplaat, wij zorgen ervoor dat jouw aanhanger optimaal is uitgerust. Daarnaast maken we het gemakkelijk met onze unieke bezorgservice, die het mogelijk maakt om vloerplaten rechtstreeks aan huis of op de zaak te leveren. In dit blog leggen we je uit hoe je de beste vloerplaat voor jouw aanhanger kiest, deze op maat laat zagen, en veilig bevestigt voor jarenlang betrouwbare service.
    

   Welke vloerplaat heb ik nodig voor mijn aanhanger?

   Bij het kiezen van de juiste vloerplaat voor jouw aanhanger is het cruciaal om een materiaal te selecteren dat zowel duurzaam als functioneel is. Onze vloerplaten zijn gemaakt van 15 mm dik Betonplex en voorzien van een gelamineerd anti-slip profiel. Dit materiaal is identiek aan bodemplaten die gebruikt worden door toonaangevende aanhangerproducenten en biedt uitstekende weerstand tegen slijtage en weersinvloeden. Of je aanhanger nu klein of groot is, of gebruikt wordt voor lichte of zware ladingen, wij hebben de perfecte vloerplaat voor elke behoefte.

   Als enige aanbieder in de Benelux bezorgen wij ook vloerplaten bij jouw thuis of op de zaak. 

    

   Hoe dik moet de bodemplaat van de aanhanger zijn?

   De dikte van de bodemplaat is afhankelijk van het type aanhanger en het beoogde gebruik. Onze standaard vloerplaten zijn 15 mm dik, wat ideaal is voor de meeste toepassingen en een goede balans biedt tussen sterkte en flexibiliteit. Voor gesloten aanhangers van bepaalde merken, zoals Humbaur, verkopen we  dikte van 18 mm voor extra duurzaamheid. Deze diktes zorgen ervoor dat de vloerplaat stevig genoeg is om de lading veilig te houden en de bodem van de aanhanger te beschermen.

    

    

   Kan ik mijn bodemplaat voor de aanhanger op maat laten zagen?

   Zoals gezegd, is het mogelijk de vloerplaat voor de aanhanger op maat laten zagen. Dit zorgt ervoor dat de vloerplaat perfect past, wat de installatie vergemakkelijkt en de levensduur van zowel de plaat als de aanhanger verlengt. Geef de gewenste afmetingen op bij het bestellen, en wij zorgen voor een nauwkeurig gesneden vloerplaat die naadloos in de aanhanger past. 

    

   Stalen vloerplaten op maat

   Naast betonplex vloerplaten bieden we ook op maat gesneden stalen vloerplaten aan. Stalen bodemplaten zijn vooral populair bij kipper aanhangers en worden gebruikt als extra bescherming over de houten bodem. Deze platen zijn standaard geschikt voor kippers van merken zoals Eduard en kunnen op elke gewenste maat worden gesneden om perfect in elk type aanhanger te passen. Stalen vloerplaten zijn ideaal voor het toevoegen van duurzaamheid, omdat ze extra bescherming bieden tegen slijtage, terwijl ze nog steeds makkelijk te bevestigen zijn met schroeven of popnagels. 

    

    

   Hoe bevestig ik mijn vloerplaat?

   De installatie van de vloerplaat kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, afhankelijk van je voorkeur en de specificaties van de aanhanger. De meest gebruikte methoden zijn het bevestigen met popnagels of bouten. Popnagels zijn ideaal voor snelle installatie en zorgen voor een strakke afwerking zonder uitstekende delen. We raden altijd aan om, waar mogelijk, de randen van de vloerplaat af te kitten om water en vuil buiten te houden, wat ook de duurzaamheid verder verhoogt.

    

   Voor verdere vragen of specifieke behoeften kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Bij Aanhangwagendirect zetten we ons in voor kwaliteit en klanttevredenheid, met producten en services die uw aanhanger betrouwbaar en veilig houden.

   • merin eggink

    Geplaatst op dinsdag 4 juni 2024 13:53

    We nemen even contact met je op!

   Toon meer

   BLOG

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking