Aanhangwagens aan huis bezorgen door de gehele Benelux, Let's go!

  • Geplaatst op
  • Door Merin Eggink
  • 0
Aanhangwagens aan huis bezorgen door de gehele Benelux, Let's go!

Met de mogelijkheid om aanhangers in de gehele Benelux af te leveren heeft Aanhangwagendirect een unieke positie in de branche. De ervaring in de E-commerce wordt ingezet om aan de klantwensen te voldoen. Met interessante partnerships om dit te realiseren tot gevolg!

Aanhangwagendirect presteert iets op logistiek vlak wat webgiganten (nog) niet lukt!

 

Het distributiemodel voor de verzending van complete aanhangwagens is radicaal anders dan gewone pakketten. Wordt er met de verzending van onderdelen intensief samengewerkt met partner Postnl, zo is er voor de aflevering van aanhangwagens gekozen voor partnerships met automobielbedrijven  en transporteurs en dat is baanbrekend. Dat zegt Karel Sinagl, directeur van Aanhangwagendirect uit Heerenveen.

machinetransporter aanhangwagendirectvracht aanhangwagens eduard

 

 Waar het in het verleden alleen mogelijk was om een aanhanger af te halen kan het nu gewoon op een ieder gewenst moment worden afgeleverd in de gehele Benelux.

Harmen Tom Jaarsma van het gelijknamige Automobielbedrijf Jaarsma, is logistiek partner en ziet louter voordelen in samenwerking. “Zo worden de transportkosten efficiënt gecombineerd en kunnen we voordeliger en duurzamer ondernemen”.

 Klantverwachtingen worden gecreëerd door grote E-tailers als Bol.com en Amazon, maar wij kunnen nu iets wat zij (nog) niet kunnen

 

Flexibele en efficiënte bezorging

Bij aanhangwagendirect heeft de bezorger van de aanhanger een cruciale rol in de koopbeleving van de klant. Hij komt bij je aan de deur en is het visitekaartje van de zaak. Klantloyaliteit is ook in de E-commerce van levensbelang volgens Sinagl: “Er is een flinke som geld betaald en dan wil je als klant waar voor je geld  en een gevoel van vertrouwen. 

 Unieke samenwerking en een baanbrekende logistieke verdienste.

logistiek aanhangwagendirectVoor alle webwinkels is het een uitdaging om zware of afwijkende volumes met transporteurs te verzenden. Coolblue heeft de distributie van witgoed ook in eigen hand genomen en Aanhangwagendirect gaat daarin nog een stap verder om complete aanhangwagens aan huis af te leveren.

Door een samenwerking aan te gaan met voertuigtransporteurs in het zuiden van het land wordt hiermee de verzending naar België en Luxemburg afgedekt.

Voor de verspreiding in Nederland is er gekozen voor samenwerking met autobedrijven die actief zijn in de landelijke in- en verkoop. Jaarsma, actief in de handel van USA import auto’s vindt de besparing in tijd het grootste voordeel. “Nu kan 1 chauffeur twee dingen combineren en is er samenspraak over de juiste planning en neemt de flexibiliteit van beide bedrijven toe”. 

Er worden momenteel aanhangwagens afgeleverd van Zuidbroek tot Moeskroen

 

Klaar voor de toekomst

toekomst van ecommerce logistiekZakelijke- of particuliere afnemers hebben steeds hogere verwachtingen bij het gebruik van online winkelen. “ Wij kunnen nu iets wat uniek genoemd kan worden” aldus Karel Sinagl.

‘’Wij kunnen complete aanhangwagens inclusief BOVAG garantie leveren in de gehele Benelux en voegen daarmee een unieke meerwaarde toe aan het bestaande distributieproces. Alles is er op gericht om onderdelen en aanhangwagens klantspecifiek aan te bieden. Alleen dan komen klanten graag bij je terug. Ik kan niet wachten ons aanbod verder uit te breiden!’.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
webshop keurmerk