• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Ruben Hoekstra - Dinsdag 29 Mei 2021

      Chassis voor Tiny House

      Een Tiny House komt oorspronkelijk uit Amerika, redenen voor het aanschaffen van Tiny Houses waren onder andere de instortende economie en orkanen. Hierdoor raakten mensen hun huizen kwijt. Inmiddels zijn deze huisjes enorm populair geworden en zijn er hele community’s ontstaan. Er worden zelfs festivals voor georganiseerd dat maar liefst 40.000 bezoekers trekt. Deze trend heeft zich voortgezet in Europa, ook in Nederland. Daarom kan je bij Aanhangwagendirect op aanvraag een Tiny House Chassis bestellen!

       

      Wat is een Tiny House chassis?

      Een Tiny House chassis is het onderstel voor een tiny house. Een Tiny House is een huis op een chassis van maximaal 30 m². Vaak wekken de bewoners zelf de energie op en wordt bijvoorbeeld het regenwater hergebruikt. De bewoners van Tiny Houses zijn dus meestal zelfvoorzienend. Doordat het Tiny House op wielen staat kan je makkelijk verplaatsen en kan je het gewoon parkeren zonder vergunning. Mits je natuurlijk volledig zelfvoorzienend bent, als je nog wel op één of andere manier verbonden bent met het water- en elektriciteitsnet, dan ben je al iets beperkter.

       

      Tiny House AL-KO

       

      Tiny house op wielen

      Wanneer je in een tiny house wil gaan wonen is dat natuurlijk leuk als je soms in een andere omgeving kan gaan wonen. Dit is nu mogelijk met een Tiny house op wielen. Je kan hiervoor een onderstel bestellen en de complete opbouw zelf maken. Zo kan je alles zelf bepalen en de ruimtes zelf indelen. Ben je op zoek naar een Tiny house op wielen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. Zo kan jij al je wensen bespreken en weet je meteen wat er mogelijk is!

       

      Chassis met open laadbak

      Wij bieden twee chassisvarianten aan voor de Tiny House. Je kunt daarin kiezen tussen een plateauchassis en een bakwagenchassis. Als je een Tiny House met een groot oppervlakte wil gaan maken dan bevelen wij het plateauchassis aan. Het voordeel van dit chassis is dat de wielkasten niet in de weg zitten. Dit levert je extra ruimte op omdat je geen rekening hoeft te houden met de wielen. Het chassis met open laadbak is beschikbaar als tandemasser of als tridemasser.

      Hooglader chassis voor Tiny Houses

       

      Bij een hoogladerchassis heb je geen last van storende wielkasten. Meer ruimte voor je Tiny House dus!

       

      Bakwagen Tiny House chassis

      Het voordeel van een bakwagenchassis is dat het onderstel lager is, dit maakt dat een hogere opbouw ook mogelijk is. Het verlaagde punt van de belasting heeft ook een positief effect tijdens het rijden met je Tiny House chassis. Dus ben jij van plan om veel te gaan rijden met Tiny House chassis dan is het bakwagenchassis het ideale chassis voor jou. Bovendien kan een opbouw, zoals een slaapmogelijkheid beter gerealiseerd worden op een bakwagenchassis.

       

      Tiny House chassis dieplader

       

      Het AL-KO Tiny house chassis

      Wanneer je een Tiny House op wielen wil gaan maken is het fijn dat je deze compleet naar je eigen wensen wilt creëren. AL-KO biedt je deze mogelijkheid. De onderstellen van AL-KO zijn veilig en stabiel. Door de thermisch verzinkte uitvoering zijn deze onderstellen duurzaam en gaan daardoor lang mee, wat natuurlijk belangrijk is wanneer je van plan bent er je huis van te maken. AL-KO staat namelijk ook bekent om de sterke assen, die ook onder een Tiny House chassis zit! 
      De Tiny House aanhangers van AL-KO kunnen worden gebruikt met allerlei verschillende opties, hierdoor zijn deze ook zeer geschikt voor doe-het-zelfbouwers.

       

      Neem contact op met onze klantenservice voor de aanvraag van een Tiny House chassis!

       

      Regels voor het bouwen van een Tiny House

      Natuurlijk zijn er een aantal regels bij het bouwen van een Tiny House. In Nederland en België mag een Tiny House niet hoger zijn dan 4 meter, daarnaast mag het niet breder dan 2,55 meter zijn. Verder mag een Tiny House in Nederland en België niet meer dan 3,5 ton wegen. Ook moet je goed op letten of je zomaar overal mag staan met je Tiny House, controleer het altijd voordat je verplaatst! 

       

      Ben jij geïnteresseerd in het kopen van een Tiny House of twijfel je nog? Neem dan gerust contact met ons op!

      • Henri mulders

        Geplaatst op donderdag 22 september 2022 09:04

        Heeft u voor mij prijzen voor de
        Onderstellen voor Tiny house

        Alvast dank

        Mvg Henri mulders

      Toon meer

      BLOG

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking