Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Karel Sinagl - Maandag 5 September 2023

  Een koelaanhanger huren in Heerenveen

  Veel gebruikt voor feesten en partijen en een ideale opslagunit voor gekoelde dranken en etenswaren. Voor de cateraar een onmisbare metgezel en voordelig te huur in Heerenveen.

  Voordelig een koelaanhanger huren in Heerenveen

  Als aanhangwagenspecialist hebben we ook een uitgebreide verhuurvloot van aanhangwagens. Dit is uitgebreid met koelaanhangers in verschillende laadvermogens. De koelaanhangwagen wordt geleverd met laadkabel waarmee je de koeling tot 4 graden celcius kan instellen. Wij verhuren alle koelaanhangers vanuit onze locatie in Heerenveen. Eenvoudig online te reserveren.

  Via het online reserveringssysteem zijn de koelaanhangers eenvoudig te reserveren en zorgen wij ervoor dat de koelaanhanger klaar staat op de aangegeven dag! In de meeste gevallen wordt de koelaanhanger meerdere dagen gehuurd waar dan ook weer een meer voordelig tarief voor geldt.

  Wanneer een koelaanhanger huren?

  Je kan een koelaanhanger voor een dag, weekend of langere periode huren. Vaak word een koelaanhangwagen voor events op locatie gehuurd waar de opbouw al minimaal een dag voorafgaand aan het event plaatsvind. Je hebt een 220V aansluiting nodig om de koelunit te laten functioneren. Deze stroom kan natuurlijk ook met een aggregaat worden opgewekt.

  Reserveer eenvoudig online een koelaanhanger.

  Wat is een koelaanhanger precies?

  Een koelaanhanger, ook wel bekend als een koelaanhangwagen, is een speciaal ontworpen aanhangwagen of trailer die is uitgerust met koelapparatuur en isolatie om de temperatuur binnenin te regelen. Deze aanhangers worden voornamelijk gebruikt voor het vervoeren van bederfelijke goederen, zoals voedingsmiddelen, bloemen, farmaceutische producten en andere items die bij lage temperaturen moeten worden bewaard om hun kwaliteit en versheid te behouden. Een koelaanhanger is het best te vergelijken met een grote koelbox. De koeling geschiedt met een airco unit die dus koude lucht de aanhanger in blaast en tot een temperatuur van 4 graden celsius.

  TIP: Vul de aanhanger met reeds gekoelde dranken/etenswaren. Lukt dit niet? Zet de koelaanhanger dan een dag van te voren aan om zeker te weten dat alles goed gekoeld is!

  Belangrijke kenmerken van een koelaanhanger zijn onder meer:

  1. Koelunit: Een ingebouwde koelunit of koelsysteem dat de temperatuur binnenin de aanhanger kan verlagen en handhaven tot een bepaald niveau, meestal onder het vriespunt of bij koelkasttemperaturen.

  2. Isolatie: Hoogwaardige isolatiematerialen om ervoor te zorgen dat de koude lucht binnenin de aanhanger blijft en warmte van buitenaf wordt buitengesloten. Dit helpt om een constante temperatuur te handhaven.

  3. Temperatuurregeling: Een systeem voor temperatuurregeling en monitoring, meestal met digitale displays en sensoren, waarmee de gebruiker de gewenste temperatuur kan instellen en volgen.

  4. Ladingbeveiliging: Veilige bevestigingssystemen en rekken om de lading tijdens het transport op zijn plaats te houden en schade te voorkomen.

  Koelaanhangers worden vaak gebruikt door bedrijven die goederen moeten vervoeren die gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen. Ze bieden een handige en mobiele oplossing voor het behoud van de versheid en kwaliteit van producten tijdens het transport, of het nu gaat om leveringen aan supermarkten, restaurants, bloemisten, of andere bedrijven die afhankelijk zijn van gekoelde opslag en transport

  Wat kost een koelaanhanger?

  Een koelaanhanger huren kost tussen de 40 en 140 euro per dag. Afhankelijk van de huurperiode en duur van de huur. Hoe langer de huurperiode hoe lager de huurprijs per dag. In de meeste gevallen wordt een koelaanhanger per weekend gehuurd. Hiervoor hanteren we een speciaal weekend tarief. Er is de keuze tussen twee verschillende modellen koelaanhangwagens. Een enkelas aanhanger  met een netto laadvermogen van 510kg en een dubbelasser koelwagen met een netto laadvermogen van maar liefst 1463 kg en een afmeting van 313x167x197.

  Heb je nog vragen over de werking of huur van een koelaanhanger? Contacteer dan onze klantenservice in Heerenveen en we zijn je graag van dienst!

   

   
   

  BLOG

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking