Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Merin Eggink - Vrijdag 7 December 2022

  Hulco Medax - De ultieme heavy duty plateauwagen

  De professional die de aanhanger intensief met zware materialen gebruikt vereist het beste. Hulco heeft hiervoor specifiek de Medax ontworpen. De basis is het chassis welke uit sterke kokerprofielen bestaat met dwarsverbanden. Hierdoor is de laadvloer optimaal ondersteund. De afwerking en uitsparingen voor de verlichting zijn goed doordacht en uiterst praktisch in gebruik.

   

   

  Voor de professional die eisen stelt!

  Medax plateauwagen

  Gebouwd als uiterst degelijke plateauwagen kan de Medax ook optioneel worden uitgerust met oprijplaten. Dit maakt de Medax uniek omdat deze opberg kokers ook achteraf kunnen worden geplaatst. De Medax is de plateauwagen met extra veel dwarsliggers die de laadvloer optimaal ondersteunen. Een extra dikke vloerplaat completeert de solide uitstraling. De zijmarkeringsverlichting is netjes in de kokerprofielen weggewerkt wat voorkomt dat deze beschadigen tijden het laden of lossen. Lange touwhaken aan de buitenzijde en wegvallende bindhaken aan de binnenzijde zorgen voor optimale mogelijkheden om de lading vast te kunnen zetten.

   

  Hulco Medax 3

  Medax 3 asser

   

   

   

   

   

   

   

  Een tridemasser Medax beschikt maar liefst over 3 assen van 1500kg elk. Dit betekent een technisch draagvermogen van 4500kg. Let wel, vanwege wetgeving en keuring is het maximale bruto laadvermogen gemaximeerd tot 3500kg zoals ook op het kenteken staat. Maar buiten kijf staan de geweldige specificaties die deze aanhanger heeft. Echt gemaakt voor de vakman die zware materialen vervoert. De drie assen zorgen voor extra stabiliteit en betere spreiding van het laadvermogen.

   

  Hulco Medax 2

  medax tandemasser

   

   

  De tandemasser Medax plateauwagen is de meest verkochte Medax aanhanger van Hulco. Het is het type aanhanger wat de afgelopen jaren het sterkst in marktaandeel is gestegen. Het extreem robuuste chassis is gemaakt voor intensief gebruik door de vakman die er dagelijks mee moet werken. De optimaal bereikbare laadvloer is ook eenvoudig met een heftruck te beladen. Dit is zelfs aan 3 zijdes mogelijk.

   

  Medax accessoires

  Uiteraard kan je de Medax aanhanger finetunen naar wens. Zo kan je de aanhanger complementeren met

  • Voorrek
  • Huif
  • Rijplaten
  • Reservewiel met steun
  • Lier op steun
  • Contourverlichting

   

  medax accessoires

   

  Weten welke Medax het beste bij je eisen past? Check ons aanbod.

   

  BLOG

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking