Onze werkwijze en service i.v.m. het coronavirus

  • Geplaatst op
  • Door Merin Eggink
  • 0
Onze werkwijze en service i.v.m. het coronavirus

Hoe werkt Aanhangwagendirect verder met het coronavirus en wat betekent dit voor onze dienstverlening. Wij blijven gewoon open en PostNL zorgt nog steeds voor de pakket afhandeling. Wat veranderd er wel?

Onze maatregelen en werkwijze m.b.t. het coronavirus

Het is voor iedereen een nieuwe situatie en ook wij als Aanhangwagendirect hebben onze werkwijze moeten aanpassen om een veilige werkomgeving voor onze medewerkers en bezoekers te garanderen.

Pand aanhangwagendirect

Openingstijden en bezorging van pakketten blijven ongewijzigd

Postnl bus aanhangwagendirectOnze locatie blijft gewoon van 8.30 tot 18.00 uur geopend. Ook blijft het mogelijk tot 18.00 uur op werkdagen bestellingen te doen. Bezorging door PostNL kan momenteel wel langer duren en bezorging de volgende dag niet garanderen. Wij zijn gewoon telefonisch bereikbaar op: 0513528707

PostNL blijft gewoon bezorgen

De bezorging blijft gewoon plaatsvinden zoals u dit gewend bent. Alleen zal er geen gebruik meer worden gemaakt van het plaatsen van een handtekening op de scanner. De bezorger zal u vragen om een legitimatiebewijs en hiervan de laatste 3 cijfers noteren op het apparaat ter verificatie van juiste bezorging.

Hygiëne op de vestiging

Alle medewerkers zijn op de hoogte van de extra maatregelen die wij hebben getroffen. Dit betekent dat wij tijdelijk geen hand geven en een gepaste afstand van 1,5 meter hanteren. Balies, computers, deurkrukken en sanitair worden 3 maal per dag gereinigd om het risico van besmetting te minimaliseren.

Alert bij ziekte symptomen

Wij vragen onze medewerkers maar ook onze klanten alert te zijn op gezondheidsklachten. Symptomen als verkoudheid, niezen, hoesten en koorts kunnen een mogelijke corona infectie betekenen. Wij verzoeken dan de persoon in kwestie thuis te blijven om verdere besmetting te voorkomen.

 

Wij hopen hiermee de meest gestelde vragen over onze werkwijze de komende weken te hebben beantwoord. Heeft u nog aanvullende vragen? Stel ze dan gerust. Wij zijn telefonisch, per mail en chat van Ma. t/m Vr van 08.30 tot 18.00 uur en Zaterdag van 09.0 tot 13.00 uur bereikbaar. 

Contactgegevens

Naar de shop

klantenservice aanhangwagendirectklantenservice aanhangwagendirectpascal aanhangwagendirect

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
webshop keurmerk