Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Dinsdag 28 Februari 2022

  Aanhangwagendirect verstuurt als eerste bedrijf in Nederland aanhangwagens als " normale" pallet vracht.

  Als online aanbieder van aanhangwagens en grote zware onderdelen is de verzending altijd een logistieke uitdaging. Waar kleinere pakketten eenvoudig en snel met PostNL kunnen worden bezorgd is het voor assen, vloerplaten en ook aanhangwagens een ander verhaal. We zijn er dan ook trots op om als eerste aanbieder in Nederland een aanhangwagen als "normale" pallet vracht te kunnen versturen.

  Aanhangwagendirect maakt het voor de klant zo makkelijk en voordelig mogelijk

  top deals aanhangers

  Uniek snelle levering van aanhangwagen als pallet vracht 

  Door de unieke samenwerking met onze logistieke partners zijn we in staat om binnen 2 werkdagen de opvouwbare aanhangwagens door heel Nederland en België te bezorgen. Dit is nog nooit eerder vertoond en maakt ons trots om zo creatief en innovatief te werk te kunnen gaan. Ons doel om zowel onderdelen als aanhangwagens; snel, voordelig en met optimaal service niveau te kunnen leveren is hiermee gewaarborgd. Zo werken wij iedere dag aan het verbeteren van onze dienstverlening!

  Wat is een opvouwbare aanhanger?

  De opvouwbare aanhanger die wij nu met reguliere transporteurs kunnen verzenden is een aanhanger met opvouwbare dissel. Deze aanhangers van het gerenommeerde merk Humbaur zijn ideaal voor de klusser die de aanhanger in de berging of garage wil stallen. Door de dissel in te klappen kan deze rechtstandig worden gestald wat enorm veel ruimte scheelt. Deze aanhangers hebben allemaal een bruto laadvermogen van maximaal 750kg. Zo is er de Startrailer met aluminium borden en de Steely van staal. Het verschil zit hem in de afwerking en gebruikte materialen. Zo is er voor elk wat wils!

   

   

  Voordelige levering in Nederland en België

  Door de efficiënte bezorging en combinaties van vrachten zijn de leveringskosten ook een stuk lager. En hier profiteer jij als klant ook weer van mee! De opvouwbare aanhanger wordt met een palletwagen uit de vrachtwagen gereden en kan daar zelfstandig worden gekanteld. Dan is de aanhanger direct klaar voor gebruik.

   

  Check ons complete aanbod actuele voorraad aanhangwagens

   

   

  BLOG

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking