• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Merin - Vrijdag 10 Februari 2024

      TOP 11 meest verkochte aanhanger accessoires

      Verhoog de Functionaliteit en Veiligheid van Jouw Aanhanger!
      Het bezitten van een aanhanger zorgt ervoor dat je hem ook graag wil finetunen. Dit kan door bedrijfsreclame maar ook door hem met handige accessoires te customizen. Door de juiste accessoires toe te voegen, kun je de bruikbaarheid aanzienlijk vergroten en ervoor zorgen dat je aanhanger klaar is voor elke uitdaging. Hier presenteren we de elf must-have accessoires die elke aanhangerbezitter zou moeten overwegen. Laat je inspireren door deze mogelijkheden om jouw vervoer naar een hoger niveau te tillen!

       

      1. Verlichting set

      Met een complete verlichting set kan je eenvoudig de verlichting van de aanhanger een upgrade geven en ook voorzien van extra breedteverlichting die je vaak direct op de kabel kan inprikken. Plug & play oplossingen die ook door veel fabrikanten worden gebruikt vind je eenvoudig in de webshop. Laat je inspireren door het aanbod verlichtingssets.

       

      2. Bescherm je Lading

      Met duurzame netten en dekzeilen houd je jouw lading veilig onder alle weersomstandigheden. Deze accessoires zijn essentieel om te voorkomen dat items verloren gaan of beschadigd raken tijdens het transport. Niet alleen handig maar in veel gevallen ook een verplichting bij de wet om de lading goed af te dekken met een aanhangernet.

       

      3. Gemakkelijk Laden en Lossen

      Oprijplaten zijn essentieel voor natuurlijk autotransporters, maar ook voor machinetransporters of multitransporters DE manier om rijdend materieel te kunnen vervoeren. Je kan wel stellen dat de aluminium oprijplaten een gamechanger zijn voor het laden en lossen van zwaar materieel of ander rijdende voertuigen. Natuurlijk ook in een stalen variant verkrijgbaar.

       

      4. Maximale Beveiliging

      Voorkom diefstal met een stevig disselslot en wielklemmen. Deze beveiligingsmaatregelen zijn eenvoudig te installeren en bieden gemoedsrust, vooral bij lang parkeren. Er is een onderscheid tussen standaard basic sloten en ook SCM gekeurde disselsloten die vaak ook voor een verzekering zijn vereist. Afhankelijk van budget en wensen kan je eenvoudig zelf de beveiliging van de aanhanger kiezen.

       

      5. Neuswiel en steunpoten

      Een robuust neuswiel of extra steunpoten zorgen voor stabiliteit en maken manoeuvreren makkelijker. Steunpoten kunnen ook uitklapbaar of uit draaibaar worden geleverd. Neuswielen zijn er in verschillende draagvermogens en zien vaak dat professionele gebruikers liever een gradatie zwaarder prefereren dan wat er standaard door fabrikanten wordt gemonteerd.

       

      Check hier de gehele product catalogus

       

      6. LED verlichting

      Net als bij auto's is er in de verlichting wel een revolutie gaande. LED verlichting welke al dan niet dynamisch is heeft zijn intrede gedaan. Mooie felle strakke verlichting die de aanhanger een moderne uitstraling geeft. Van toonaangevende merken als Aspöck of van nieuwe toetreders die ook weerstanden hebben ingebouwd om storingen met LED verlichting te voorkomen.

       

      7. Reservewiel, Better safe than sorry!

      Een onverwachte lekke band mag geen ramp zijn. Met een reservewiel en -houder ben je altijd voorbereid op dergelijke situaties zodat je zelf in staat bent het wiel te vervangen. Een universele reservewielhouder past nameljk altijd! Zo ben je in geval van een lekke band weer snel op weg. Met een tandemasser kan je eenvoudig een wiel vrijspelen door het andere wiel op een verhoging te rijden en hem dan op de rem te zetten. Zo kan je de wielbouten loshalen en het wiel vervangen. Zorg er wel voor dat je altijd een wielsleutel bij je hebt!

      8. Anti slingerkoppeling

      De aanhangwagen wordt vaak voorzien van een "gewone" kogelkoppeling. Deze werkt prima maar wordt vaak ook door een anti slinger koppeling vervangen. Vaak omdat deze dan ook in aanmerking komt voor een TEMPO 100 goedkeuring in Duitsland maar ook omdat deze de stabiliteit tijdens het rijden vergroot en zoals de naam al doet vermoeden, slingeren voorkomt ;).

       

      9. Spanbanden

      Onmisbaar voor het veilig zekeren van iedere lading en verkrijgbaar in veel soorten, afmetingen en breeklasten. Ook een automatisch oprolbare spanband is zeker een handige toevoeging voor het borgen van de lading. Spanbanden zijn ook altijd een veel gekozen kado voor iemand met een aanhanger. (TIP)

       

      10. Disselkisten

      Een gereedschapskist gemonteerd op je aanhanger zorgt ervoor dat je alle noodzakelijke gereedschappen en accessoires georganiseerd en binnen handbereik hebt. Deze disselkist is er in veel verschillende maatvoeringen en materiaalsoorten. Veel gebruikt en geen last van corrosie is de kunststof disselkist van de haan welke ook kunststof sluitingen heeft. Een voordelige aluminium kist is de disselkist met rubberen afdichting.

      11. Draadloze verlichting

      Super handig op bijvoorbeeld boottrailers maar ook als alternatief voor een lichtbalk bijvoorbeeld. Draadloze LED verlichting. Uiteraard energiezuinig en daardoor een lange levensduur.

      Laat deze top 11 van veel verkochte aanhanger accessoires een inspiratiebron zijn en je op ideeën brengen! Of je nu een professional of een enthousiaste doe-het-zelver bent, Iedereen vind het fijn om met goed verzorgd materiaal onderweg te zijn!

      BLOG

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking