Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Aanhangernet kopen- Premium zware kwaliteit maas en gaasnetten

  Altijd het juiste aanhangernet voor de aanhangwagen. Of je nu een fijnmazig gaasnet of een flexibel maasnet zoekt, wij hebben altijd de juiste oplossing. Premium kwaliteit netten voor professioneel gebruik direct uit voorraad leverbaar. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  96 Producten
  28,95
  Afdekzeil 500x400 cm (140 gr./m²)

  Afdekzeil 500x400 cm (140 gr./m²)

  Afdekzeil 400x500 cm met verstevigde kunststof h...
  28,95
  Aanhangwagennet 300x180 cm (fijnmazig gaasnet) Zwart
  36,95
  Hooinet 200x200 cm - 20 mm maaswijdte

  Hooinet 200x200 cm - 20 mm maaswijdte

  Hooinet van sterk geweven materiaal - 200x200 cm...
  64,95
  16,95
  Spanband oranje 800x5 cm 2 delig (5000 kg)
  16,95
  10,95
  Spanband oranje 600x3,5 cm (2000 kg)

  Spanband oranje 600x3,5 cm (2000 kg)

  Professionele kwaliteit spanband in de kleur ora...
  10,95
  19,95
  Spanband automatisch 330x5 cm (750 kg)

  Spanband automatisch 330x5 cm (750 kg)

  Automatisch oprollende spanband met een lengte v...
  19,95
  Haak voor elastiek of touw (oplasuitvoering)
  1,95
  S-haak 40x4 mm

  S-haak 40x4 mm

  S-haakje (40 mm) van verzonken metaal en 4 mm ma...
  0,39
  Spanrubber (20 cm)

  Spanrubber (20 cm)

  Spanrubber (20 cm). Voor bevestiging van net of ...
  1,29
  Spanrubber (25 cm)

  Spanrubber (25 cm)

  Spanrubber (25 cm). Voor bevestiging van net of ...
  1,59
  Spanrubber (40 cm)

  Spanrubber (40 cm)

  Spanrubber (40 cm). Voor bevestiging van net of ...
  1,95
  Klittenband zelfklevend per meter (2-delig)
  3,95
  Draaisluiting / tourniquet (plastic) 67x34 mm
  3,95
  Elastiek met polyester mantel per meter (6 mm)
  1,20
  Haak voor elastiek of touw 39x53 mm

  Haak voor elastiek of touw 39x53 mm

  Kunststof haak van 39x53mm met 3 boutgaten. Gesc...
  1,95
  Elastiek 10 meter (8 mm)

  Elastiek 10 meter (8 mm)

  Premium kwaliteit Elastiek van 10 meter met een ...
  10,95
  Haak voor elastiek of touw 35x30 mm

  Haak voor elastiek of touw 35x30 mm

  Haak voor elastiek of touw van 35x30mm met 3 sch...
  1,95
  S-haak 70x7 mm

  S-haak 70x7 mm

  S-haakje (70 mm) van verzonken metaal en 7 mm ma...
  0,75
  Touwhaak kunststof voor elastiek/touw driehoek 45x50 mm
  1,95
  Verstelbare Spanrubber 28 cm

  Verstelbare Spanrubber 28 cm

  Verstelbare Spanrubber 28 cm Voor bevestiging va...
  2,95
  Ovale bevestiging voor tourniquet met kunststof ring
  1,95
  Elastische koorden 4x zwart

  Elastische koorden 4x zwart

  Elastische zeildoek koorden 4x zwart 150 mm > 30...
  4,95
  Touwhaken inclusief schroeven 20 stuks
  7,95
  Elastiek met polyester mantel per meter (8 mm)
  1,49

  Altijd het beste aanhangernet op maat

  Wil je de aanhangwagen en lading beschermen met een aanhangwagennet of een zeil? Bij Aanhangwagendirect.nl vind je een groot aanbod premium kwaliteit aanhangwagennetten in veel verschillende afmetingen. Klik op de categorie van het aanhangernet of afdekzeil waar jouw voorkeur naar uitgaat en voorzie jouw aanhanger met het juiste afmeting aanhangernet of zeil. Wij hechten er waarde aan om een aanhangernet te verkopen die jaren lang professioneel gebruikt kunnen worden, uiteraard voor een scherpe prijs. Goedkope aanhangwagennetten zoals ze die bij Action, Praxis, Gamma, Lidl en Hema hebben zijn vaak geproduceerd uit dun enkel geweven materiaal en hierdoor veel minder sterk. Tevens zijn onze aanhangernetten in tegenstelling tot veel anderen voorzien van weekmakers waardoor ze niet uitdrogen en dus jarenlang soepel blijven.

  Aanhangernet die voldoet aan alle kwaliteitseisen

  Ieder aanhangernet en afdekzeil voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Wij vinden het erg belangrijk om premium kwaliteit aanhangwagennetten voor professioneel gebruik te kunnen garanderen. Daarom testen we onze aanhangwagennetten eerst uitvoerig en vergelijken we materialen met elkaar. Zo kunnen wij altijd de beste materialen garanderen. Wij laten vervolgens in opdracht een aanhangernet produceren met onze maatvoeringen en kwaliteitseisen. Wij bieden maasnetten, gaasnetten & afdekzeilen aan in diverse maten. Dit resulteert in een selectie van de beste kwaliteit premium netten en zeilen met strakke afwerking voor een scherpe prijs en 1 jaar garantie. Onze aanhangernetten produceren wij voor aanhangwagen fabrikanten, aanhanger dealers, inkooporganisaties en eindgebruikers. Onze klanten kenmerken zich door een voorkeur van kwaliteit en een eerlijke prijs. Doordat wij onze aanhangwagennetten grootschalig inkopen kunnen wij u deze aanhangernetten ook voordelig aanbieden!

  Neem een aanhangernet die 50 cm langer en breder is dan je laadbak!

   

  Welk maat net voor aanhanger heb ik nodig?

  Wij adviseren je om een aanhangernet te nemen dat 50 cm langer en breder is dan de laadbak van je trailer. Hierdoor zal het aanhangernet het gehele oppervlak van de laadbak afdekken (ook bij hoge lading) en het zorgt er voor dat het net goed op te spannen is aan de bindhaken van de aanhanger. Het is verplicht om de lading onderweg goed af te dekken dus een net is de ideale oplossing hiervoor. De voorkeur voor een type aanhangernet is persoonlijk en vaak vervang je het aanhangernet wat kapot is met een soortgelijk aanhangernet.

  Maar wat is nou belangrijk als je een aanhangernet gaat aanschaffen? Allereerst het materiaal waarvan het aanhangwagennet gemaakt is. PE (Polyetheen) is stugger en minder flexibel dan PP (polypropyleen), daarom heeft een maasnet van PP onze voorkeur. De dikte van het touw. Dit moet tussen de 2 en 4 mm zijn. Het moet namelijk sterk genoeg en flexibel om het goed te kunnen hanteren. Kies ook voor een aanhangwagennet die een ingeweven elastiek heeft, hierdoor kan je het net altijd makkelijk opspannen en aan de bindhaken bevestigen. En last but nog least de maaswijdte, hoe kleiner de maaswijdte hoe meer vezels in het aanhangwagennet zitten en hoe dichter het net over de lading blijft zitten, dus hoe beter.

  Groene maasnetten als aanhangernet

  Onze groene aanhangwagennetten zijn maasnetten en geschikt voor professioneel gebruik doordat ze dubbel geweven zijn en voorzien van een ingeweven elastiek (3 mm). Door deze manier van weven ontstaan er geen knopen in het net; erg praktisch dus. Onze groene aanhangwagennetten zijn voorzien van een 40x40 mm ruit en rondom voorzien van 6 mm elastisch koord waarmee je de netten eenvoudig kan bevestigen op verschillende aanhangers. Ook zijn de netten rondom voorzien van een stevig gehaakt randtouw (8 mm) met bevestigingsogen rondom. Al onze maasnetten zijn gemaakt van PP (polypropyleen). Dit is een kunststof dat ook na intensief gebruik en veel zon flexibel en UV bestendigd blijft.

  De voordelen van onze groene aanhangernetten:

  • - Dubbel geweven
  • - Sterk slijtvast randtouw
  • - Elastiek rondom
  • - Meer dan 20 afmetingen
  • - 1 jaar garantie

  Aanhangernet fijnmazig zwart

  Een fijnmazig gaasnet wordt veel gebruikt voor losliggende lading zoals zand en grond. Groot voordeel van deze aanhangernetten is dat ze wel luchtdoorlatend zijn maar door de fijnmazige gaten al het andere materiaal tegenhoud. Het materiaal is in tegenstelling tot de groene maasnetten niet elastisch maar blijft daardoor ook niet haken achter punten of hoeken van de lading. Er is wel een elastisch koord ingeweven zodat je het net wel goed kan aanspannen bij de bindhaken van de aanhanger. Het gewicht per vierkante meter bepaald de kwaliteit. Onze aanhangwagen gaasnetten wegen 220 gr/m2 en behoren daarmee tot de zware kwaliteitsnetten die ook voor containers worden gebruikt. Dit soort netten zijn met name geschikt voor vervoer van losse lading als zand, grond en ander fijn spul. Ook is het zwarte aanhangernet voorzien van versterkte randen, metalen bevestigingsogen en hebben rondom 8 mm elastiek om het net eenvoudig te bevestigen. Veel hoveniers en aannemers gebruiken onze netten voor het werk. Door het elastiek van 8 mm rondom kan het net makkelijk worden opgespannen zodat het precies de lading afdekt. De aanhanger netten zijn verpakt in een handige draagzak.

  De voordelen van onze fijnmazige aanhangernetten:

  • - Sterk premium materiaal (220 gr/m²)
  • - RVS ogen met kunststof hoekstrips
  • - Ingeweven elastiek
  • - Groot aantal afmetingen verkrijgbaar
  • - Direct uit voorraad leverbaar
  • - 1 jaar garantie

  Is een net verplicht op een aanhangwagen?

  Het is sinds 2007 verplicht om een ladingnet te gebruiken bij deelbare en/of losse lading, hierbij kun je denken aan zand, tuinafval, stenen en bijvoorbeeld ook inboedel. In artikel 5.18.16 staat dat: 1. het voertuig zodanig beladen moet zijn dat de lading of delen daarvan niet van het voertuig kunnen vallen; 2. losse lading ten aanzien waarvan het gevaar bestaat dat deze of delen daarvan tijdens het rijden van het voertuig vallen, deugdelijk moet zijn afgedekt. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking