• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Bevestigingspunten ladingzekering

   Diverse bevestigingspunten voor het verzekeren van uw lading zoals vloerringen, bevestigingsogen, beugels en verschillende soorten haken en sluitingen. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   43 Producten
   Bevestigingsring op voet 100x14 mm

   Deliverytime

   Bevestigingsoog voor rail met veer 900 DaN

   Deliverytime

   S-haak 40x4 mm

   Deliverytime

   Bevestigingspunten ladingzekering aanhanger

   Zijn jouw huidige vloerringen toe aan vervanging? Of ben je tijdens een rit een aantal touwhaken verloren? Hier vind je alles om jouw lading goed en (weer) veilig vast te kunnen zetten. Bindhaken, sjorogen, vloerringen, rails voor ladingzekering, s-haken, telescoopstangen, touwhaken, katrollen, beugels en nog veel meer! Heb je vragen over ons assortiment van bevestigingspunten ladingzekering? Of heb je advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zie je een gewenst bevestigingspunt er niet tussen staan? Ook dan mag je gerust contact met ons opnemen. Wie weet kunnen wij aan het artikel komen.

   Lading op je trailer of aanhanger mag niet kantelen of schuiven

    

   Sjoroog verzinkt  

   Daarnaast is er ook nog een duitsmodel vloerring/sjoroog, welke je naar wens in de bodem kan monteren. Dit kan je doen door middel van 2 bouten. De gaten zijn al in het product gereed. Een duits 2-deling sjoroog is een stevig stukje staal om veilig je lading mee vast te zetten. Weet je niet zeker welke vloerring je nodig hebt? Er is vaak niet vastgelegde welke vloerring je het beste kunt gebruiken. Dit is vaak afhankelijk van het soort lading dat je van plan bent te vervoeren. Met het vastzetten van pallets kun je bijvoorbeeld het beste gebruik maken van een 2 tons sjoroog, maar voor zware lading, zoals machines of rollen staal, heb je een zwaardere vloerring nodig. Daarnaast hebben wij ook nog verzonken vloerringen. Een verzonken vloerring heeft een toplaag welke de sjoroog beschermd tegen eventuele roestvorming.

    

   Bindhaken aanhanger

   Wanneer je in het bezit bent van een aanhangernet, zijn touwhaken eigenlijk onmisbaar. Sommige aanhangernetten komen met hun eigen haken, maar sommigen ook niet. Een haak voor elastiek of touw (oplasuitvoering) is dan een mooie oplossing en ook de meest gekochte bindhaak. Dit zijn onverzinkte touwhaken die je eenvoudig op het chassis kan lassen. Je kunt bij dit touwhaak ook bijvoorbeeld spanelastieken of spanrubbers mee bestellen.

    

   Telescoopstang

   Een telescoopstang voor je aanhanger is vaak heel efficiënt en veilig voor ladingbehandeling. Je kan een telescoopstang namelijk zelf instellen op de juiste lengte en bevestig je ze met eindstops in de bindrail van je trailer, aanhangwagen of oplegger. Schuifbare lading is voor iedere vervoerder een doorn in het oog. Daarom is het erg belangrijk om je lading goed te verankeren. In ons assortiment van bevestigingspunten ladingzekering vind je telescoopstangen in verschillende lengtes. Zo is er een telescoopstang van 2350 > 2760 mm, maar ook van 1410 > 1830 mm. Je kunt deze eenvoudig uitbreiden met de benodigde rails voor ladingzekering. Die kun je dan ook makkelijk mee bestellen onder het kopje ‘gerelateerde producten’.

    

   Wet- en regelgeving van bevestigingspunten en ladingzekering

   Je bent wettelijk verplicht je lading goed en veilig vast te zetten. Dit klink misschien logisch, maar niets is soms minder waar. Veel mensen denken nog wel een dat een zware lading door zijn gewicht wel blijft zitten. Elke lading die niet goed vastzit kan in beweging komen. De Nederlandse regelgeving zegt dat de lading onder normale omstandigheden niet van de aanhanger mag vallen. Denk hierbij aan remmen en uitwijken. Het is dus ook van belang jouw aanhanger te voorzien van goede kwalitatieve bevestigingspunten, zodat je lading goed vastzit en blijft zitten.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking