• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Karel Sinagl - Dinsdag 24 November 2019

      Anssems bakwagens te koop!

      Anssems GT bakwagens en GT bagagewagens.

      Een toonaangevende producent van aanhangers in Europa met groot aanbod aanhangwagens die direct leverbaar zijn. Robot gelast en voorzien van hoogwaardige componenten. Een excellente aanvulling op ons bestaande assortiment aanhangers.

      Voordelig een Anssems bakwagen kopen bij Aanhangwagendirect.

      Bakwagen aanhanger

      De bakwagen is een aanhanger waarvan de laadvloer tussen de wielen is geplaatst. Dit is van origine zo ontworpen om de lading zo laag mogelijk bij de grond te houden wat voor extra stabiliteit zorgt. De bakwagens worden uitgerust met kunststof en metalen spatborden. Dit is afhankelijk van het type.

      Welke uitvoeringen bakwagens zijn er?

      anssems gt750anssems GT-rbagagewagen 750 kg

       

       

       

       

       

       

       

       

      De GT750 van Anssems is de meest verkochte bakwagen in Europa. Een strak uitgevoerde aanhanger met aluminium zijborden en Al-Ko onderstel. De GT R versie is dan nog extra voorzien van railing en voorrek. Handig om met spanbanden de lading vast te kunnen zetten. De GT uitvoering is er ook nog als bagagewagen.

      De BSX aanhanger die hieronder staat afgebeeld is net even wat zwaarder uitgevoerd met dikker chassis en onderdelen. Vaak ook geleverd als Tandemasser. Bekijk nu ons assortiment bakwagens en kijk of er een bakwagen voor jou bijzit!

      anssems BSX

      Bagagewagen

      Veel gebruikt voor vakanties maar ook door fanatieke vissers, surfers en professioneel door schilders en andere vaklui die net even wat meer ruimte nodig hebben. Grote voordeel is dat je de inhoud van de aanhanger tegen weer en wind kan beschermen en ook kan afsluiten met een slot. De klep werkt met een gasveer en is apart van het deksel te openen. Zeer praktisch en duurzaam door gebruik van aluminium materialen. Ook zeer geschikt voor de fanatieke surfer en visser. Ga direct naar ons aanbod.

       

      Welke aanhanger past jou het beste?

      Dat is natuurlijk afhankelijk van je wensen/eisen en trekvermogen van de auto of bus. Vaak is een type aanhanger wat je al lang tevreden gebruikt weer een goede reden om aanhanger van zelfde merk en uitvoering uit te kiezen. Fundamenteel verschilt een plateauwagen natuurlijk wel met de bakwagen in functionaliteit. Vervoer je vaak pallets dan is een plateauwagen wel aan te raden. Als flexibele enkelasser is een bakwagen vaak een prima voordelige optie. Zeker ook als bagagewagen omdat deze door de lage laadvloer dicht op de weg zit en zorgt voor prima wegligging. Dit is zeker wenselijk op lange ritten naar vakantie! Doe hier de checklist en bekijk aanschaf tips.

      Bekijk hier onze actuele voorraad aanhangwagens

      BLOG

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking