• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Merin Eggink - Donderdag 24 Maart 2021

      Dynamische LED achterlichten voor de aanhanger

      Met dynamische achterlichten worden de achterlichten bedoeld die in de richtingaanwijzer de rijrichting aangeven. Dit is LED balk welke dynamisch oplicht en zodoende een futuristische weergave geeft van het knipperlicht. Veel gebruikt op recente Audi modellen en ook VW heeft dergelijke uitvoeringen in het bestand. Nu is het ook mogelijk de dynamische achterlichten op een aanhanger uit te voeren. De getoonde achterlichten in dit blog werken met dezelfde aansluiting als de Aspock achterlichten van de aanhanger. Je zal alleen een extra gat moeten boren omdat de bevestiging niet exact hetzelfde is.

      Dit is de nieuwste trend in aanhanger verlichting.

      Niet zozeer technische innovaties vallen de laatste jaren op maar eerder cosmetische aanpassingen zetten de toon. Zwarte zijborden of velgen en dus ook de verlichting. Mooie items om de aanhanger herkenbaar te maken.

      Geschikt voor 12V en 24V

      Deze dynamische achterlichten zijn geschikt voor zowel 12 volt alsook 24 volt. Dat is vaak het voordeel van LED verlichting omdat dit voor de werking niet uitmaakt. In combinatie met de handige connector aansluiting maakt het dat dit type lampen de nieuwste trend is voor aanhangwagen bezitters.

      Dynamisch achterlicht linksDynamisch achterlicht rechts

      Dynamische LED knipperlichten voor de aanhanger en caravan

      Wij hebben deze achterlichten zelf op onze huuraanhanger gemonteerd om te laten zien hoe de werking is. De dynamische led achterlichten werken met iedere hoofdkabel van Aspock welke verkrijgbaar zijn met zowel een 7 als 13 polige stekker aansluiting. Op het rechter achterlicht van deze Fristom lamp zit ook een achteruitrijlicht verwerkt. Deze werkt alleen met een 13 polige aansluiting.

      Monteren van dynamische achterlichten op de aanhanger

      Deze Fristom achterlichten kunnen met bouten op de achterzijde van de aanhanger worden gemonteerd. Voor de aansluiting van de Aspock connectoren zal er wel een nieuw gat moeten worden geboord om deze aan te kunnen sluiten. Dit kan met deze stappenboren. Voor deze dynamische achterlichten geldt hetzelfde als voor alle LED verlichting. Het kan storing geven met de Canbus van de auto. Is dat het geval? Dan kan je er een controlbox tussen plaatsen. Deze lost alle mogelijke weerstand problemen op met de auto. Er zijn ook LED achterlichten met ingebouwde weerstanden, deze zijn er echter niet dynamisch.

      • Roy Steenbakkers

        Geplaatst op zaterdag 27 november 2021 21:52

        2 stuks

      BLOG

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking