• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Siedrik de Vries - Woensdag 29 Mei 2019

      Waarom aanhanger onderhoud met BOVAG keuring?

      Is mijn aanhanger wel helemaal goed afgesteld en veilig? Je wilt garanties dat je veilig onderweg bent. Niet alleen zelf maar ook wanneer anderen de aanhanger gebruiken. Met het ontbreken van een wettelijke APK is de BOVAG keuring de oplossing voor je.

      Als particulier maar ook bedrijfsmatig ben je natuurlijk graag veilig onderweg met je materieel en passagiers. Een BOVAG keuring bij Aanhangwagendirect in Heerenveen is vergelijkbaar met een APK voor auto's. Alle essentieel dragende en draaiende delen worden gecontroleerd, gesmeerd, afgesteld en indien nodig vervangen.

      Aanhangwagendirect is de Bovag specialist voor aanhangwagens in Heerenveen.

      Bovag keuring

      De keuring is een controle van alle belangrijke onderdelen aan de hand van een checklist. Het remsysteem, de wielen, verlichting en chassis worden gecontroleerd, gereinigd, gesmeerd en indien nodig in overleg vervangen. Je ontvangt hiervan een keuringsrapport en certificaat bij het doorstaan van de keuring die weer van belang is voor de verzekering en is erkend als VCA keuring voor het bedrijf.

      Bovag Garantie

      Op al het door ons uitgevoerde onderhoud en verkochte aanhangers zit BOVAG garantie. Je wil toch de zekerheid dat je veilig op weg gaat!

      Alle essentiële onderdelen zijn gecheckt en gewaarborgd met de BOVAG keuring. Voor bedrijfsverzekering, V.C.A. bepalingen of ISO 9000 bepalingen is het vaak verplicht om het onderhoud eenmaal per jaar uit te laten voeren.

      Wij doen dit periodiek onderhoud voor veel bedrijven in de omgeving van Heerenveen.

      Bovag Garantie

       

       

       

       

       

      Wat kost een BOVAG keuring voor een aanhanger?

      Wij voeren een complete controle van de aanhanger op alle beschreven punten uit. Het bewijs in de vorm van het keuringsrapport wordt u hierna overhandigd. De BOVAG keuringssticker wordt op de aanhanger geplaatst als fysiek bewijs en word altijd uitgevoerd in combinatie met een onderhoudsbeurt

      Wat kost een BOVAG onderhoudsbeurt voor de aanhanger?

      Een onderhoudsbeurt inclusief keuring kost voor een ongeremde aanhanger € 60,50, voor een geremde enkelasser  € 149,95 en voor een geremde tandemasser € 189,95. In deze service beurt volgen we een uitgebreide checklist worden onder andere alle draaiende delen gesmeerd, wielen gedemonteerd, remsysteem gecontroleerd en de aanhanger op nog 20 andere punten gecontroleerd.

      BLOG

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking