• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Een gesloten aanhanger kopen

   Een gesloten aanhangwagen kopen? Gesloten aanhangers zijn ideaal wanneer je goederen moet vervoeren die veel laadruimte innemen. Aanhangwagendirect beschikt over een ruim assortiment dichte aanhangers, verkrijgbaar in diverse afmetingen en laadvermog Toon meer

   Merken

   Capaciteit

   Lengte

   Prijs

   -
   35 Producten
   Anssems GTB 750 VT2 211x126x118 cm - 750 kg - geremd

   Deliverytime

   3.974,00
   Bekijken
   Anssems GTB 1200 VT2 251x126x118 cm - 1200 kg - geremd

   Deliverytime

   4.409,00
   Bekijken
   Anssems GTB 1200 VT3 251x126x153 cm - 1200 kg - geremd

   Deliverytime

   4.893,00
   Bekijken
   Anssems GTT 1500 VT2 301x126x118 cm - 1500 kg - geremd

   Deliverytime

   5.232,00
   Bekijken
   Anssems GTT 2500 VT3 301x151x153 cm - 2500 kg - geremd

   Deliverytime

   6.587,00
   Bekijken
   Anssems GTT 2500 VT4 301x151x188 cm - 2500 kg - geremd

   Deliverytime

   7.168,00
   Bekijken
   Anssems PTS schaftwagen 576x205x277 cm - 1400 kg

   Deliverytime

   11.374,00
   Bekijken

   Gesloten aanhanger nieuw kopen 

   Wat is de ideale dichte aanhanger? Dat is natuurlijk niet zomaar te zeggen. Het is afhankelijk van waarvoor je hem wilt gebruiken en het begrip gesloten aanhanger behelst zowel bagagewagens alsook gesloten aanhangers met een grote kunststof opbouw van wel 5 meter lang. Een aluminium gesloten aanhanger wordt veel gebruikt voor verhuizingen en transport van kostbare goederen. Dit omdat de inhoud van deze aanhangwagen wordt beschermd tegen weersinvloeden en ook eenvoudig op slot kan worden gezet. Kortom, is het een robuuste aanhanger gesloten bak. 

    

   Koelaanhanger kopen

   Een koelaanhanger wordt veel bij evenementen gebruikt wanneer er net even wat extra koelruimte nodig is. Een koelaanhanger is ideaal als mobiele koeling omdat deze ook makkelijk te verrijden is. De koeling is in te stellen tot 1 graad Celsius. Zo blijven de dranken en etenswaren altijd goed gekoeld tot het moment dat je het nodig hebt. De koelaanhanger heeft geïsoleerde sandwichpanelen die het energie verbruik tot een minimum beperken. Dat maakt een gesloten aanhangwagen ideaal voor dit soort taken.

    

   Gesloten aanhanger kopen van 750 kg

   We bieden al gesloten aanhangwagens of bagagewagens aan met een bruto laadvermogen van 750 kg, zelfs direct uit voorraad leverbaar!. Dit is dus inclusief het eigen gewicht. Iedereen met een B rijbewijs mag hiermee rijden en kan ideaal worden gebruikt voor verhuizingen maar ook met hobby's zoals bijvoorbeeld vissen. Door de klepsluitingen kan de gesloten aanhanger in zijn geheel worden afgesloten. Door het plaatsen van een slot kan de aanhanger ook niet ongewild direct worden geopend. De opbouw is gemaakt van PPL materiaal waardoor de panelen eenvoudig schoon zijn te houden en geschikt zijn voor jarenlang gebruik. In tegenstelling tot hout of geverfde panelen zijn deze kunststof panelen uiterst duurzaam en hebben een sterke vloerplaat en hoogwaardige afwerking.

    

   Afmetingen gesloten geremde aanhanger

   Wat wil je met de gesloten geremde aanhanger gaan vervoeren? Is dit zakelijk een vast aantal producten met een volume wat je van tevoren kan incalculeren? Of wil je zekerheid dat er altijd voldoende ruimte is en kies je een gesloten aanhanger die net even een maat groter is. Let ook op wat het toegestane trekvermogen is van het trekkende voertuig. Over het algemeen kan je stellen dat een geremde gesloten aanhanger een betere wegligging heeft dan een ongeremde. Deze aluminium gesloten aanhanger remt mee wanneer het trekkende voertuig ook remt. Een gesloten geremde aanhanger biedt zo meer veiligheid en controle op de weg.

    

   Humbaur gesloten aanhanger

   Humbaur maakt zeer betrouwbare en sterke gesloten aanhangers. Met de dikke zijwanden en enkele of dubbele achterdeur is de gesloten aanhanger van Humbaur zeer geschikt voor de professionele gebruiker. Zelfs is het mogelijk om in plaats van een achterdeur een oprijklep te laten monteren waardoor je gemakkelijk objecten of zelfs voertuigen in de aanhanger kunt rijden en veilig droog kunt vervoeren. Deze gesloten trailer is gemaakt van verzinkt stalen en aluminium materialen. Hierdoor is het eigen gewicht van de trailer in verhouding niet erg hoog, zo kan je deze nog steeds flink beladen! 

    

   Gesloten aanhanger van Power Trailer

   Power trailer is een specialist in het bouwen van gesloten aanhangers in een groot aantal afmetingen. De GEKA-uitvoeringen zijn in een aantal afmetingen verkrijgbaar en dan ook weer in een scala bruto laadvermogens. De gesloten aanhangers beschikken over een sterke betonplex vloerplaat met een antislip laag en wanden van Plywood. Als optie kunnen de wanden ook bestaan uit volledig kunststof PPL-panelen. Dit is een coating van polypropyleen wat de duurzaamheid in gebruik verlengd. Alle gesloten aanhangers zijn in de randen afgekit en beschikken over RVS hang- en sluitwerk. Het chassis is thermisch verzinkt en het onderstel is van Al-Ko. Wereld marktleider in reminrichtingen voor gesloten aanhangwagens en caravans.

    

   Anssems GT aluminium gesloten aanhanger

   De Anssems GT aluminium gesloten aanhanger is geproduceerd met het oog op gebruikers die veel volume afgesloten en veilig wensen te vervoeren. Zowel de achterklep als de deksel kunnen geopend worden zodat u eenvoudig tot voorin de gesloten aanhanger kunt lopen. De achterklep is afneembaar, hierdoor kunnen deze gesloten wagens ook eenvoudig met een heftruck geladen en gelost worden. Door de onderhoudsvriendelijke en lichte aluminium opbouw is een lange levensduur gegarandeerd en het laadvermogen hoog met een gesloten aanhangwagen.

   Afwerking gesloten aanhanger van Anssems

   Standaard zijn alle Anssems gesloten aanhangwagens voorzien van stalen steunpoten, dit is erg handig bij het laden en lossen. Aan de binnenzijde van deze dichte aanhangers vind je geïntegreerde bindrails op verschillende hoogtes. Je kan hier zelf eenvoudig op iedere gewenste plek bindogen plaatsen om zo lading veilig vast te zetten. De verlichting, assen, koppeling, oplooprem en het neuswiel zijn allen van A-merken en hoge kwaliteit.

    

   Verkoopwagens Humbaur

   Er zijn ook een aantal verkoopwagens beschikbaar op onze site. Deze zijn ideaal voor evenementen of om op de markt te staan. Het chassis van de Humbaur verkoopwagens zijn robuust en stevig gebouwd en met de net afgewerkte verkoopklep die naar boven opengaat kan je hier altijd droog onder staan. Hieronder staat een video over de Humbaur verkoopwagen!

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking