• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Agnes Egmond - Donderdag 12 Februari 2023

   AanhangwagenDirect FD Gazelle 2022

   In de top 3 eindigen van snelst groeiende bedrijven uit het Noorden. Dat is best een moment om stil bij te staan. Aanhangwagendirect.nl is verkozen tot winnaar van de FD Gazellen Award 2022 brons in de categorie middelgrote bedrijven voor de regio Noord Nederland. De FD Gazellen Award is een prestigieuze prijs die wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland en we zijn ontzettend vereerd dat we deze prijs in ontvangst mogen nemen.

    

    

   De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieel Dagblad. Deze prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hierbij wordt gekeken naar diverse criteria. Zowel omzet, groei van het aantal werknemers en winstgevendheid zijn belangrijke componenten hierin.

    

   De FD Gazellen Award is een erkenning voor snelgroeiende ondernemingen en we zijn enorm vereerd dat we deze prestigieuze prijs hebben gewonnen. Dit is een bevestiging van onze harde werk, toewijding en professionaliteit in onze branche.

   FD Gazellen 2022 Regio Noord

   Omdat wij gevestigd zijn in Friesland zijn wij geselecteerd in de Regio Noord. Onze winst van de FD Gazelle Award 2022 toont aan dat wij een van de meest succesvolle bedrijven in de regio Noord zijn en een waardevolle toevoeging zijn aan de Nederlandse economie. Wij zijn ervan overtuigd dat wij ons zullen blijven ontwikkelen en groeien en we zijn er klaar voor om de toekomstige uitdagingen aan te gaan.

    

   Winnen van de FD Gazelle Award 2022 is een geweldige erkenning van ons harde werk en inzet om onze klanten onderdelen en complete aanhangwagens aan te bieden tegen concurrerende prijzen. We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van onze klanten en zullen ons blijven inzetten voor groei van het aanbod en verdere verbetering van onze diensten om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. 

   Sinds onze oprichting hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van aanhangwagens en onderdelen in Nederland en de Benelux. Dankzij ons uitgebreide assortiment van kwalitatief hoogwaardige aanhangwagens en onderdelen tegen concurrerende prijzen, hebben wij ons onderscheiden in een zeer competitieve markt.

    

   Naast ons assortiment van aanhangwagens, bieden wij ook een scala aan diensten, waaronder onderhoud, reparatie en financiering van aanhangwagens. Dit, samen met onze uitstekende service en klantgerichte benadering, heeft geleid tot een groeiend aantal tevreden klanten.

   Klanten, medewerkers, leveranciers, andere betrokkenen en FD gazellen Bedankt!

    

   Dankzij het vertrouwen van al onze klanten hebben wij dit kunnen bereiken. We willen jullie bedanken voor dit vertrouwen in ons. Nu weer snel aan de gang om het nog beter te doen!

    

   Team aanhangwagendirect.nl

    

   BLOG

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking