• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Karel - Donderdag 16 September 2020

      Snelle levering van uw bestelling. Hoe doen we dat?

      Wanneer je een onderdeel of zelfs complete aanhanger besteld wil je graag deze zo snel mogelijk ontvangen. Wanneer dit niet binnen 24 uur kan wil je wel weten wanneer het dan wel geleverd wordt! Wij geven graag een inkijkje in onze logistieke proces hiervoor.

      Levering met PostNL

      In 90% van de gevallen regelt PostNL de bezorging van onze pakketten. Dit zijn alle bestellingen van maximaal 30kg in niet afwijkende formaten. Onze keuze voor PostNL is vanwege de beste resultaten in snelheid en service verlening gedurende het verzendproces. We kunnen helaas nooit 100% garanderen dat het pakket op de afgesproken datum afgeleverd wordt. Zoals onderstaande afbeelding laat ziet zit dit percentage in 2020 op 95 %. Oorzaak hiervan is vooral de aanvang van de Corona periode waarbij PostNL dermate grote volume pakketten heeft moeten bezorgen dat het distributieproces tegen de limieten aanliep en bezorging dagen is opgeschort. De afgelopen periode zitten onze pakketten weer op 98% die op tijd worden geleverd. Na het inpakken wordt er direct een mail gestuurd met info over de track en trace code waarmee het pakket kan worden gevolgd. Als je al een PostNL account hebt krijg je hiervan ook een notificatie dat er een pakket onderweg is.

      Aanhanger levering

      Het is ook mogelijk een online gekochte aanhanger bij je op locatie te laten bezorgen. We doen het transport hiervan zelf. Dit geldt ook voor complete vloerplaten die worden besteld. Wij verlenen hiermee een service die uniek is Nederland en België. Wij geloven dat dit gemak past bij online bestellen en dat dit ook voor grotere artikelen zoals complete aanhangwagens moet kunnen! Wij maken  per regio een route en plannen dan een afspraak waarbij we de aanhanger komen afleveren. Dit proberen we altijd binnen 7 dagen na bestelling te organiseren.

      Ook aanhangwagens en vloerplaten leveren wij gewoon bij u op locatie!

      Pallet leveringen

      Grote artikelen zoals aanhanger assen en ook bepaalde oploopremmen leveren wij op een palletlevering van DHL aan. Deze pakketten kunnen niet met PostNL worden bezorgd en duren circa 2 werkdagen voordat deze bij u worden aangeleverd. 

      Voor alle bestellingen met afwijkende levertijd geldt dat we contact met de klant opnemen om te overleggen en waar mogelijk een alternatief aan te bieden van een artikel dat sneller leverbaar is.

       

      Meer info over verzenden en retourneren.

      BLOG

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking