• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Brian James

   Brian James aanhangwagens Brian James trailers zijn een begrip in de aanhangwagenwereld. Deze Britse producent is al decennia lang bezig met de ontwikkeling van aanhangwagens. Specialist in met name auto transporters weten ze hobbyist en professional tevreden te stellen met ultieme kwaliteit. Wanneer je ooit een auto race wedstrijd of een show van Toon meer

   Merken

   Capaciteit

   Lengte

   Prijs

   -
   4 Producten

   Brian James aanhangwagens

   Brian James trailers zijn een begrip in de aanhangwagenwereld. Deze Britse producent is al decennia lang bezig met de ontwikkeling van aanhangwagens. Specialist in met name auto transporters weten ze hobbyist en professional tevreden te stellen met ultieme kwaliteit. Wanneer je ooit een auto race wedstrijd of een show van klassiekers gaat bezoeken zal je in het gebruikte wagenpark ook veel Brian James aanhangers tegenkomen. De constructie, afwerking en ongekend aantal mogelijke opties maken de Brian James trailers perfect naar eigen inzicht te finetunen.

   40 jaar geleden werd Brian James Trailers opgericht als familiebedrijf. In het begin waren ze vooral gericht op trailers voor de autosport, waar prestaties en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn, maar ze hebben hun ervaring gebruikt om het productaanbod geleidelijk uit te breiden. De trailers van Brian James worden volgens de hoogste normen in hun fabriek in het Verenigd Koninkrijk ontworpen en gebouwd, met behulp van precisiefabricageprocessen en strenge kwaliteitscontrole.

   Brian James hield zich dus bezig met het leveren van autotransporters in de hoogste kwaliteit maar in de loop der jaren heeft Brian James Trailers zich uitgebreid met trailers voor industriële machines zoals minigraafmachines, kiepwagens en schaarliften maar ook trailers voor algemene doeleinden en kippers. Het internationale dealernetwerk van Brian James is gekozen vanwege het hoge niveau van klantenservice en aftermarket-ondersteuning in combinatie met een uitstekende beschikbaarheid van producten. Zo kan je in mum van tijd een trailer vinden die bij jou past.

   Trailers van Brian James

   T-Transporter:

   De ervaring van professionele transporteurs is terug te vinden in het ontwerp van de Transporter. Hierbij staan betrouwbaarheid en levensduur voorop. De T-Transporter is geheel naar wens te configureren. Het gebruik van hoogwaardig licht staal maakt de trailer super degelijk. Een oogstrelend ontwerp samen met een professionele transportvloer voor algehele flexibiliteit in autotransport en een voorziening die doorrijden mogelijk maakt naar een trekkend voertuig. Dit alles maakt de T-Transporter uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Elke handeling bij deze T-serie is eenvoudig en efficiënt.

   Iedere T-Transporter kan samengesteld worden naar eigen wens. Voor het transporteren van lage voertuigen kan gekozen worden voor hydraulisch kantelbaar in combinatie met oprijplaten om een perfecte oprijhoek te creëren. Of het nu om sportwagens, SUV’s of bestelwagens gaat, de T-Transporter is er klaar voor.

   A-Transporters:

   De A-serie trailers zijn perfect geschikt voor de professionele vervoerder maar ook een autoliefhebber die zijn auto vervoeren moet. De A-4 trailer van Brian James heeft alles in zich om autotransport tot een genot te maken. Doormiddel van een doordacht chassis voorzien van ovale ogen in de rijbanen maakt het mogelijk dat jouw voertuig overal te zekeren is met de speciale wielspanbanden. De verstelbare aanrijdblokkering doet de rest. Door gebruik te maken van hoogwaardig staal geeft Brian James 5 jaar garantie op het chassis.

   C2 Blue & C4 Blue:

   De Blue range is een modellenreeks van Brian James met een scherpe prijsstelling in combinatie met kwaliteit die vanzelfsprekend is. De C2 en C4 zijn verkrijgbaar in enkel- en tandemas in diverse maten en uitvoeringen. Brian James gebruikt bij de C4 hetzelfde chassis als de A4 maar bij de C4 liggen de oprijplaten centraal in de oplaadvloer opgeborgen. Als je een autotransporter iets minder gebruikt en er wat minder geld aan uit wilt geven dan zijn de C-series de perfecte optie.

   CarGo Connect:

   De CarGo Connect is de meest flexibele trailer voor het vervoer van goederen en voertuigen. Deze trailer kan je zelfs na aanschaf nog op verschillende manieren aanpassen, deze flexibiliteit is handig om jouw trailer altijd naar wens te behouden. De levensduur van het chassis en de componenten zijn gegarandeerd voor jaren. Standaard worden de CarGo Connect trailers aangeboden in laadvloerlengtes van 4 tot 5,5 meter lang en laadvloerbreedtes van 2,1 en 2,25 meter breed.

   Race-serie

   De Race-series aanhangers van Brian James zijn de ideale ruim gesloten trailers voor het vervoer van jouw auto’s of motoren. Deze zogenoemde shuttles zijn eenvoudig te bedienen en van hoge kwaliteit gemaakt. In de Race-serie trailers van Brian James bevinden zich zeven verschillende soorten, hier een opsomming:

   • Race Sport
   • Race Shuttle 2
   • Race Shuttle 3
   • Race Transporter 4
   • Race Transporter 5
   • Race Transporter 6
   • Race Transporter 6 – Black Edition

   Verschil in Race Serie aanhangers

   Nou is de vraag wat het verschil is. De Race Sport is een tandemas autotransporter met aan de zijkant een omhoogslaande deur. Iets wat de twee shuttles niet hebben, deze zijn ook boller en hebben een omhoogslaande kap waar je de auto onder zet. De Race Transporters 4 & 5 lijken hetzelfde maar de Race Transporter 5 heeft een aantal extra standaard opties, zoals een hi-grip deck, een elektrische lier en accu, zijdeuren, RVS hang- & sluitwerk en hij is hydraulisch kantelbaar. De Race Transporter 6 is er in twee kleuren beschikbaar, zwart en wit. Ook is dit een tridemasser en is hij langer en breder dan de andere Race Transporters.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking