Hulco

26
Sorteren op:

Garantie

De garanties op onze aanhangwagens zijn comform de Anssems en Eduard garantie voorwaarden. Wil je aanspraak maken op de garantie of heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Bovag garantie

Aanhangwagens die je bij ons aanschaft zijn standaard Bovag gekeurd. Je kan bij ons natuurlijk ook terecht voor alleen de keuring. Meer informatie omtrent BOVAG keuringen, ISO certificering en VCA verplichtingen vind je hier.

Kenteken

Een aanhangwagen/trailer met een toegestane massa hoger dan 750 kg moet voorzien zijn van een eigen kenteken (geel). Alle andere aanhangers kunnen voorzien worden van een witte kentekenplaat.

Levering

Aanhangers kunnen worden afgehaald tijdens openingstijden, onze actuele openingstijden vind je hier.

Je kan natuurlijk ook gewoon je bestelde aanhanger laten bezorgen. Als je hier voor gekozen hebt nemen wij contact met je op om een datum en tijd te bespreken.

Heb je vragen of opmerkingen over de levering van je trailer, neem dan contact met ons op.

Hulco Terrax (basic)

Download Hulco Terrax brochure

De Hulco Terrax is de perfecte trailer voor professionals. Het chassis is ijzersterk en voorzien van vele dwarsliggers die laadvloer goed ondersteunen. Door de lage laadvloer is de Terrax de ideale trailer om graafmachines, hoogwerkers, schaarliften, shovels en nog veel meer te vervoeren.

Voor minder zwaar transport heeft Hulco de Basic lijn ontwikkeld, deze is voorzien van een multiplex laadvloer. De Basic lijn is ideaal voor ATV's, Quads, tuin- en parkmachines en soortgelijke.