• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Hulco

   De Hulco aanhanger  Een Hulco aanhanger koop je natuurlijk bij een vertrouwde dealer. Aanhangwagendirect is de aangewezen dealer voor  de aanschaf van een Hulco aanhanger in het noorden van Nederland. Altijd een grote voorraad Hulco aanhangwagens direct uit voorraad leverbaar en bezorgd op je locatie in Nederland en België.  Ook voor service e Toon meer

   Merken

   Capaciteit

   Lengte

   Prijs

   -
   60 Producten
   Hulco Carax/Medax steunpoot

   Hulco Carax/Medax steunpoot

   Geschikt voor iedere Hulco Carax/Medax

   Deliverytime

   159,95
   Bekijken
   7.502,00
   Hulco Terrax 3 - 394x180 cm - 3500 kg - geremd

   Deliverytime

   7.502,00
   Bekijken

   De Hulco aanhanger 

   Een Hulco aanhanger koop je natuurlijk bij een vertrouwde dealer. Aanhangwagendirect is de aangewezen dealer voor  de aanschaf van een Hulco aanhanger in het noorden van Nederland. Altijd een grote voorraad Hulco aanhangwagens direct uit voorraad leverbaar en bezorgd op je locatie in Nederland en België.  Ook voor service en onderhoud staan we graag voor je klaar.

   De Hulco aanhanger is ideaal voor de professional die het uiterste van z'n materieel vraagt. Aanhangwagendirect is de Hulco specialist in het noorden van het land en bezorgt de Hulco aanhangwagens in de gehele Benelux. Altijd een voordelig aanbod en alle mogelijke accessoires en toebehoren direct uit voorraad leverbaar. Profiteer van voordelige combi-deals met disselkisten, sloten en ook een reservewiel voor de Hulco aanhanger.

   Hulco is het merk voor de aanhanger waar je net even mee van kan vragen.

   Hulco produceert sinds 2003 hoge kwaliteit aanhangwagens en leveren deze in heel Europa. De aanhangwagens die Hulco maakt zijn uitermate geschikt voor zeer intensief gebruik. Een zwaar chassis met veel dwarsliggers en kruisverbanden vormt de basis van deze krachtpatser. Dit maakt dat de aanhangers van Hulco veel voor professionele doeleinden worden gebruikt.

   hulco vracht aanhangersHulco medax aanhangerHulco carrax aanhanger

   Hulco heeft onder andere in het assortiment de:

   • Carax multitransporter
   • Medax plateauwagen
   • Terrax machinetransporter

   Alle Hulco aanhangers zijn onderhoudsvriendelijk omdat er gebruik gemaakt is van een robuuste en sterke standaarduitrusting. 

   Bovag garantie voor de Hulco aanhangwagen

   De garanties op onze aanhangwagens zijn conform de Anssems en Hulco garantie voorwaarden. Wil je aanspraak maken op de garantie of heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op.

   Aanhangwagens die je bij ons aanschaft zijn standaard Bovag gekeurd. Je kan bij ons natuurlijk ook terecht de jaarlijkse keuring van je Hulco aanhanger. Meer informatie omtrent BOVAG keuringen, ISO certificering en VCA verplichtingen vind je hier.

   Levering van een Hulco aanhanger op locatie

   Aanhangers kunnen worden afgehaald tijdens onze standaard openingstijden in Heerenveen, onze actuele openingstijden vind je hier.

   Uniek is onze dienstverlening om de aanhanger op een locatie van jou keuze te laten bezorgen. Dit scheelt je reistijd en verzorgen wij graag voor je. Als je hier voor gekozen hebt nemen wij contact met je op om een datum en tijd te bespreken.

   Hulco Terrax  

   De meest gebruikte machinetransporter voor de professional in het grondverzet is de Hulco Terrax. Beschikbaar in een basisuitvoering met een laadvermogen van 2055kg is de Terrax Basic het best mogelijke uitgangspunt voor de verdere lijn Terrax modellen. De basic uitvoering heeft een volbad verzinkt chassis en betonplex bodemplaat. Door de geringe laadvloerhoogte van 32cm en lange oprijklep is het oprijden van materieel een koud kunstje. Alle draaiende delen zijn zoals je van Hulco aanhangers mag verwachten van premium kwaliteit.

   De andere Terrax modellen zijn uitgevoerd met een stalen vloerplaat en extra vloer ondersteuning. Een uitkomst wanneer je de aanhanger tot het uiterste wil belasten en geen uitdaging uit de weg gaat. Met een robuuste achterklep met hoog profiel heb je veel grip om de oprijklep op te rijden. Optioneel ook nog uitgerust met loofrekken is het mulitfunctioneel inzetbaar. Veilige sluitingen zorgen ervoor dat je de oprijklep altijd goed kan sluiten en veilig onderweg bent met je kostbare materieel. Door de lage laadvloer is de Terrax de ideale trailer om graafmachines, hoogwerkers, schaarliften, shovels en nog veel meer te vervoeren. Standaard voorzien van een baksteun op de dissel en ruime hoeveelheid bindmogelijkheden kan je de lading goed vastzetten.

   Download de Hulco Terrax brochure

    

   Hulco Carax

   De multitransporter voor intensief gebruik is in 2021 geïntroduceerd door Hulco aanhangers. De  Carax is alles wat je nodig hebt als je grote voertuigen wilt vervoeren. Geschikt voor zowel SUV’s tot aan bestelbussen. Er is zelfs rekening gehouden met een rijplaatrail aan zowel de voor- als achterzijde van de aanhanger. Dit maakt doorrijden over de aanhanger dus ook mogelijk en kan het trekkende voertuig geladen worden zonder de Carax aanhanger los te koppelen. Uitgevoerd met stalen oprijplaten van 250cm en knik in laatste deel van het chassis is de oprijhoek minimaal.  Deze aanhanger is verkrijgbaar in 3000 kg of 3500 kg bruto laadvermogen en in tandem of tridemas. Doordat er gebruik gemaakt is van aluminium materialen zijn deze aanhangers ligt van gewicht maar wel erg sterk.

   Doordacht design voor intensief gebruik

   Hulco heeft hiervoor specifiek de Carax ontworpen. De basis is het chassis welke uit sterke kokerprofielen bestaat met dwarsverbanden. Hierdoor is de laadvloer optimaal ondersteund. De afwerking en uitsparingen voor de verlichting zijn goed doordacht en uiterst praktisch in gebruik. De Carax multitransporter is 100% houtvrij en daardoor extreem duurzaam.

   Met extra accessoires zoals een verstelbare lier, wielstoppers en steunpoten kan je de Hulco Carax finetunen naar eigen inzicht.

    

   Lage oprijhoek van de CARAX

   oprijhoek carax

   De laadvloer van de CARAX loopt aan de achterzijde geleidelijk af wat de oprijhoek verkleint en zodoende ook geschikt is voor sportieve verlaagde auto's. De laadvloer is van aluminium en beschikt zowel aan de voorzijde als de achterzijde voer een rijplaatrail. Dit maakt het ook mogelijk om dus aan de voorzijde door te rijden mocht dit wenselijk zijn. Optioneel is de aanhanger ook te voorzien van steunpoten wat het ook mogelijk maakt de Hulco aanhangers te beladen zonder trekkend voertuig.

   Stalen oprijplaten in Cassette

   oprijplaten carax

    

    

    

    

    

   De oprijplaten zitten in de Hulco CARAX opgeborgen in een cassette aan de achterzijde van de aanhanger. Het vak is eenvoudig te openen en vergrendelen met een borgpen op een veer. De oprijplaten zijn 250cm lang wat de oprijhoek verder verkleint. Het profiel op de oprijplaten zorgt voor maximale grip bij het op en af rijden.

   Verlichting op de HULCO CARAX

   verlichting Carax

    

    

    

    

   De Hulco CARAX is voorzien van Aspöck verlichting en LED contourverlichting aan de zijkanten. Gele contourverlichting rondom en breedteverlichting aan de achterzijde. Dit maakt het extra makkelijk om achteruit te manoeuvreren. De achterlichten vallen weg in de achterbalk en vormen daarmee een vlakke achterzijde met strak design. De extra kentekenverlichting is standaard gemonteerd voor goede zichtbaarheid.

   Dissel en neuswiel HULCO CARAX

   dissel carax

    

    

    

    

    

   De dissel is uitgevoerd in een sterk kokerprofiel en beschikt over de bekende gerenommeerde ALKO reminrichting. Er is standaard een automatisch opklapbaar neuswiel gemonteerd maar kan ook worden voorzien van een neerklapbaar neuswiel. Dit maakt het doorrijden aan de voorzijde van de aanhanger ook mogelijk.

   Extra opties voor de HULCO CARAX

   verstelbare lier

   hulco carax steunpoten

    

    

    

    

    

    

    

   Er zijn verschillende extra opties mogelijk om de Hulco CARAX naar eigen wens te finetunen. Zo kan je een verstelbare lier kiezen. Deze is in verschillende posities instelbaar waardoor het mogelijk is alle soorten auto's te kunnen lieren. De uitzetsteunen beperken het inveren bij het oprijden en maken het ook mogelijk de CARAX ook ontkoppeld te beladen.

    

   De ideale HULCO CARAX voor jou

   Stel de Hulco CARAX zelf samen met alle opties en laadvermogens die in je eigen situatie het beste passen. We helpen je graag met advies en het maken van de juiste keuze. Kom langs om de Hulco CARAX in real life te bewonderen in Heerenveen. Ben je druk of al overtuigd van de keuze? Bestel de CARAX dan eenvoudig online in de webshop. Check onze actuele voorraad Hulco aanhangers.

    

   Voor de professional die eisen stelt!

   Hulco Medax plateauwagen

   medax plateauwagen

    

    

    

    

    

   Gebouwd als uiterst degelijke plateauwagen kan de Hulco Medax ook optioneel worden uitgerust met oprijplaten. Dit maakt de Hulco Medax uniek omdat deze opberg kokers ook achteraf kunnen worden geplaatst. De Hulco Medax is de plateauwagen met extra veel dwarsliggers die de laadvloer optimaal ondersteunen. Een extra dikke vloerplaat completeert de solide uitstraling. De zijmarkeringsverlichting is netjes in de kokerprofielen weggewerkt wat voorkomt dat deze beschadigen tijden het laden of lossen. Lange touwhaken aan de buitenzijde en wegvallende bindhaken aan de binnenzijde zorgen voor optimale mogelijkheden om de lading vast te kunnen zetten.

   Hulco Medax 3

   Medax 3 asser

    

    

    

    

    

    

    

   Een tridemasser Hulco Medax 3  beschikt maar liefst over 3 assen van 1500kg elk. Dit betekent een technisch draagvermogen van 4500 kg. Let wel, vanwege wetgeving en keuring is het maximale bruto laadvermogen gemaximeerd tot 3500 kg zoals ook op het kenteken staat. Maar buiten kijf staan de geweldige specificaties die deze aanhanger heeft. Echt gemaakt voor de vakman die zware materialen vervoert. De drie assen zorgen voor extra stabiliteit en betere spreiding van het laadvermogen.

   Hulco Medax 2

   medax tandemasser

    

    

   De tandemasser Medax plateauwagen is de meest verkochte Hulco Medax aanhanger. Het is het type aanhanger wat de afgelopen jaren het sterkst in marktaandeel is gestegen. Het extreem robuuste chassis is gemaakt voor intensief gebruik door de vakman die er dagelijks mee moet werken. De optimaal bereikbare laadvloer is ook eenvoudig met een heftruck te beladen. Dit is zelfs aan 3 zijdes mogelijk.

   Hulco Medax accessoires

   Uiteraard kan je de Medax Hulco aanhangers finetunen naar wens. Zo kan je de aanhanger complementeren met

   • Voorrek
   • Huif
   • Rijplaten
   • Reservewiel met steun
   • Lier op steun
   • Contourverlichting

   medax accessoires

    

   Weten welke Hulco Medax het beste bij je eisen past? Check ons aanbod.

   Je kan kiezen uit

   • Steunpoten
   • Lier
   • Schokbrekers
   • Reservewiel inclusief houder
   • Markeringsverlichting
   • Huif
   • Voorrek
   • Oprijplaten

   Zoals je ziet zijn er vele mogelijkheden om de Hulco aanhangers volledig naar wens af te stellen. 

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking