• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Alko onderdelen voor de aanhanger

Al-ko is een toonaangevende leverancier van aanhangwagen componenten sinds 1931. Van chassis tot rem onderdelen en accessoires. Aanhangwagendirect levert al deze onderdelen rechtstreeks uit voorraad.

 

Caravan onderdelen Alko

90 % van alle caravans zijn gebouwd op een Alko chassis met bijbehorende onderdelen. Dus heeft u een neuswiel nodig of andere remonderdelen? Bestel deze dan direct in de webshop.
alko onderdelen aanhangwagens

 

Alko neuswielen

Alko Neuswiel Plus Alko Neuswiel Compact Alko Neuswiel Compact
     

 

Alko Koppelingen voor de aanhanger

Ook voor koppelingen en oploopremmen van Alko ben u bij aanhangwagendirect op het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment rechtstreeks uit voorraad aan. Dus online bestellen en morgen in huis.

Alko Koppeling AK160 Alko Koppeling AK300 Alko Koppeling AK301 Alko Koppeling AK351
       

 

 

 

Alko remkabels.

De soorten remkabels van Alko zijn grofweg onder te verdelen in 2 categorieën. Zo zijn er de kabels voor " snelmontage" , welke betekent dat deze zijn uitgerust met een " paddestoel"  sluiting die makkelijk ingehaakt kan worden. Dit is de nieuwste variant die tegenwoordig ook door alle fabrikanten als Saris en Anssems wordt gebruikt in de productie. Vroeger werden de remkabels gebruikt met schroefdraad die nu vooral in de vervangingsmarkt worden aangekocht. Deze kan je makkelijk op de remgarnituur indraaien.

Alko Remkabel Snelmontage Alko Remkabel Schroefdraad
   
alko remkabels snelmontage alko remkabels schroefdraad
   

 

Alko oploopremmen

Al-Ko heeft ook een groot gamma aan oploopremmen welke op caravans en aanhangwagens wordt gebruikt. Wij hebben deze allemaal op voorraad liggen en kunnen dus in 1 werkdag geleverd worden. Wij hebben handige montage video's om dit vakkundig zelf te kunnen uitvoeren.

Alle Alko onderdelen in ons assortiment vind je hier

 

Historie Alko

In 1931 is Alois Kober begonnen als smederij, wat nu is uitgegroeid tot een wereldwijd opererende firma in ondersteltechniek. De eerste stappen hiervoor werden in 1952 gemaakt toen de productie van handremhandels werd opgestart. Na fikse uitbreidingen van productielocaties en soorten alko artikelen, waaronder ook grasmaaiers, is er in 2015 de 25 miljoenste as geproduceerd door Al-Ko! Een bijzondere prestatie. Anno 2017 is een investeringsfirma eigenaar welke nu ook BPW heeft ingelijfd.

Meer info vind je op de Al-Ko website