• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Lesley - Maandag 29 Februari 2024

      De Anssems BSX Go-Getter Black Edition!

      De nieuwe Go Getter bakwagen is er van Anssems, namelijk de Black Edition. Deze is zoals de naam al zegt, een zwarte uitvoering van de normale Go Getter bakwagens van Anssems. Dus ben jij opzoek naar een nieuwe aanhanger met uitstraling? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

       

      Wat is een Anssems BSX bakwagen?

      Een bakwagen is een aanhanger waarbij de wielen naast de bak zitten, de zijborden kunnen niet naar beneden geklapt worden, omdat de wielen in de weg zitten. Het voordeel hiervan is dat je vaak wel een lagere laadvloerhoogte hebt, dat zorgt vaak voor een betere wegligging. Een Anssems BSX is vaak geschikt voor intensiever gebruik, het heeft een stevig chassis met sterke liggers. Het chassis is ook breder en dikker dan bij normale bakwagens.

       

      Het voordeel van de Go-Getter Black Edition

      Uiteraard vraag jij je af waarom je zou kiezen voor een Go-Getter Black Edition. De Anssems Go-Getters in de Black Edition uitvoering hebben een aantal extra’s, wat de normale BSX aanhangers niet hebben, namelijk:

      • Zwarte aluminium borden
      • Zwarte velgen
      • Volledig voorzien van LED verlichting
      • Zwarte metalen disselbox (inhoud 40 L)

       

      Maar in onze Black Edition deal krijg je er ook nog een gratis fijnmazig aanhangernet bij en een SCM gekeurd disselslot van DoubleLock!

       

      De Anssems Go Getter heeft een bakmaat van 251x130 cm. De laadvloerhoogte is 53 cm. Hiermee heb je genoeg ruimte om de meeste lading mee te nemen! Als jouw lading iets uitsteekt, kan je het voorbord op de dissel naar beneden klappen en het achterbord kan worden uitgeklapt op speciaal gemonteerde uittrekkokers. Het bruto laadvermogen van de Black Edition is 1350 kg, deze aanhanger is geremd.

       

      Check hier de Anssems BSX Black Edition deal!

       

      Anssems BSX Black Edition extra opties:

      Wil je naast de standaard uitvoering van de Black Edition, nog meer opties? Dat kan! Met extra opties kan jij de aanhanger nog persoonlijker maken, of in ieder geval naar jouw wens laten maken. Er is namelijk een mogelijkheid om er een huif op te zetten, dat zou helpen als jij jouw lading droog wilt vervoeren. Je kan ook voor een vlakzeil kiezen, dat ligt strak en plat over de aanhanger heen en is ook waterdicht!

       

      Naast een huif of zeil, zijn er ook andere accessoires die gemonteerd kunnen worden. Zoals steunpoten of schokbrekers. Steunpoten zorgen ervoor dat jij bijvoorbeeld even de aanhanger op kan lopen, zonder dat deze omkiept. Daarnaast is er vaak ook een mogelijkheid om een reservewiel te monteren aan een reservewielsteun. Zo heb je altijd een reservewiel bij je! Als je nog extra mogelijkheden wilt in de aanhanger, zijn er ook bindogen waarmee je lading vast kan zetten.

       

      Andere Anssems Black Edition aanhangers

      Naast de BSX aanhanger heeft Anssems ook nog andere Black Edition aanhangers. Neem bijvoorbeeld de KSX Go-Getter, dat is een driezijdige kipper met elektrische bediening. Deze kipper staat bekend om de stalen vloer en de robuuste vloerondersteuning. Daarnaast heeft het een volledig neerklapbare aluminium borden en maximale vloeroppervlakte omdat de banden onder de aanhanger zitten. Ook heeft de KSX geïntegreerde rijplaathouders.

       

      Ook heeft Anssems een Go-Getter plateauwagen, namelijk de PSX. Een plateauwagen is ook erg handig vanwege de wielen die onder de aanhanger zitten. Hierdoor kan je de borden helemaal naar beneden klappen en ook van de zijkanten laden en lossen. Een plateauwagen is een veel voorkomende aanhanger, bijna standaard. Dus een leuke optie om dan een Black Edition te hebben!

       

      En de laatste Anssems Black Edition is de MSX Go-Getter, de multitransporter. De multitransporter is uitgevoerd met 10 inch wielen, wat ervoor zorgt dat de aanhanger lager ligt waardoor het laden makkelijker is. Ook worden er oprijplaten bijgeleverd die weggewerkt worden onder de aanhanger. Er zitten op de MSX ook genoeg montagemogelijkheden voor het bevestigen van spanbanden.

       

      Hulco Black Edition aanhangers

      Hulco is een onderdeel van de Anssems-groep. Daarom zijn er van Hulco ook Black Edition aanhangers beschikbaar. Hulco heeft bijvoorbeeld de Carax Go-Getter Black Edition. Deze multitransporter is net als de multitransporter van Anssems uitgevoerd met handige montagemogelijkheden. Echter heeft deze editie wel 13 inch wielen, maar dat maakt de aanhanger niet minder bruikbaar! Deze heeft namelijk ook erg mooie oprijplaten waarmee je je lading eenvoudig op de multitransporter krijgt.

       

      Naast de Carax, heb je ook een Terrax Go-Getter Black Edition. Dit is een machinetransporter uitgevoerd in een Black Edition. Deze machinetransporter heeft een brede stalen oprijklep met veel grip. Hiermee kan je makkelijk machines op de aanhanger rijden. Met een sterk chassis en een lage laadvloer, heb je een ideale aanhanger voor het vervoeren van machines!

       

      Als laatste op de Black Edition lijst staan de Medax aanhangers van Hulco. Dit is een robuuste plateauwagen met volledig neerklapbare borden en uitneembare rongen. Zo kan je zonder problemen laden en lossen vanaf de zijkanten. Er zit een houten anti-slipvloer met bindogen in. Ook heb je voor de ondersteuning van het achterbord uittrekkokers. De borden van de Medax Go-Getter zijn volledig zwart en zien er daarom ook erg mooi uit! Alle reden om dus te kiezen voor een Black Edition.

       

      BLOG

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking