Pick-up & trailer event

  • Geplaatst op
  • 0
Pick-up & trailer event

Een event waarbij we het beste van twee werelden combineren en jij bent uitgenodigd! Amerikaanse Pick-ups met onze aanhangwagens !

25 September 2021 van 10.00 -15.00 uur

In samenwerking met automobielbedrijf Jaarsma hebben we dit event geïnitieerd om onze klanten en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met de mogelijkheden op het gebied van pick-ups, aanhangwagens en de combinatie ervan. We zorgen voor een mooie set-up van verschillende modellen en bijpassende culinaire invulling in de vorm van een hamburger.

Wees van harte welkom aan de pompmakker 3 in Heerenveen

Leasing

Laat je informeren over de mogelijkheden van leasing. Niet alleen voor een auto maar ook voor een aanhanger een zeer interessante optie. Profiteer van fiscale voordelen als investeringsaftrek maar natuurlijk ook afschrijving en zorg voor een vast laag maand bedrag. We adviseren je graag over de mogelijkheden!

Meer dan 100 aanhangers direct uit voorraad leverbaar

Altijd een groot assortiment aanhangwagens op voorraad. Van een kleine bakwagen voor particulier gebruik tot een professionele tridemasser. Met vakkundig advies zijn wij al jaren een vertrouwde dealer van toonaangevende merken als Eduard, Anssems, Hulco en Humbaur.

We hopen je op 25 september te mogen verwelkomen!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
webshop keurmerk