• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Bas - Vrijdag 4 Maart 2024

      Verlichting voor mijn boottrailer

      In het hart van elke boeiende watersportervaring ligt niet alleen de boot zelf, maar ook de reis van en naar het water. Een essentieel onderdeel van deze reis is de boottrailer, die veilig en betrouwbaar moet zijn, zeker wanneer de zon ondergaat. Verlichting voor je boottrailer speelt daarbij natuurlijk een cruciale rol in zowel de veiligheid als de functionaliteit van je transport. In dit blog duiken we in de wereld van waterdichte verlichting, verlichting op magneten en bieden we tips voor het veilig te water laten van je boot.

       

      Waterdichte verlichting een must-have voor elke boottrailer

      Waterdichte verlichting is geen luxe; het is een noodzaak. Bij het kiezen van verlichting voor je boottrailer, is het essentieel om voor waterdichte opties te gaan. Deze verlichting is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen, van zware regenbuien tot het volledig onderdompelen tijdens het te water laten van je boot. Waterdichte lichten zorgen niet alleen voor zichtbaarheid tijdens het vervoer op de weg, maar garanderen ook dat de lichten blijven functioneren, ongeacht hoe nat ze worden. Hiermee voorkom je dat je verlichting om de paar maanden vervangen moet worden. De waterdichte verlichting is iets duurder maar met de tijd bespaar je erop!

       

      Klik hier voor onze waterdichte verlichtingsset!

       

      Magnetische verlichting, flexibiliteit en gemak

      Een innovatieve oplossing in de wereld van boottrailer verlichting is het gebruik van magnetische lichten. Deze lichten zijn uiterst handig voor trailers die meerdere doeleinden dienen of voor boten die slechts seizoensgebonden te water worden gelaten. De krachtige magneten zorgen ervoor dat de lichten stevig op hun plaats blijven tijdens het rijden, maar gemakkelijk kunnen worden verwijderd en verplaatst wanneer nodig. Dit is bijzonder handig voor tijdelijke aanpassingen of wanneer je de lichten moet verwijderen om schade tijdens te water laden te voorkomen. Bovendien, voor degenen die geen permanente wijzigingen aan hun trailer willen maken, bieden magnetische lichten een uitstekende oplossing zonder de noodzaak voor boren of vaste montage.

      Veilig je boot te water laten: een stappenplan

      Het te water laten van je boot is een proces dat zowel spannend als enigszins stressvol kan zijn, vooral in donkere omstandigheden. Hier zijn enkele tips om dit proces veilig en efficiënt te laten verlopen:

      1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat alle verlichting op de trailer werkt voordat je vertrekt. Dit omvat het controleren van de waterdichte of magnetische lichten voor volledige functionaliteit.
      2. Inspectie: Voer een snelle inspectie uit van de trailer en boot om te verzekeren dat alles goed vastzit en de verlichting zichtbaar is.
      3. Communicatie: Als je niet alleen bent, communiceer duidelijk met je helpers. Zorg ervoor dat iedereen weet wat er moet gebeuren en wanneer.
      4. Langzaam en Gestadig: Neem je tijd bij het achteruitrijden naar de helling. Snelheid is je vijand in deze situatie. Het is belangrijk om langzaam en gestaag te bewegen om controle te behouden.

       

      De juiste verlichting voor je boottrailer is cruciaal voor zowel veiligheid als gemak. Waterdichte verlichting biedt betrouwbaarheid in natte omstandigheden, terwijl magnetische verlichting flexibiliteit biedt voor diegenen die een minder permanente oplossing nodig hebben. Door deze tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat je boot veilig en efficiënt te water wordt gelaten, klaar voor je volgende avontuur op het water. Ben je op zoek naar  meer handige accessoires of onderdelen voor je boottrailer? Neem dan hier een kijkje!

       

      Draadloze LED verlichting

      De draadloze magnetische LED verlichtingsset met dynamische knipperlichten zoals hier afgebeeld is geschikt voor aanhangers, caravans, boottrailers en landbouwvoertuigen. De lampen zijn uitgerust met een ingebouwd canbus systeem waardoor deze LED lampen storingsvrij zijn! Beide lampen beschikken over een sterke magneet waardoor je de lampen eenvoudig op verschillende aanhangwagens en landbouwvoertuigen of gereedschappen kan bevestigen. Ook is deze set uitermate geschikt voor boottrailers. Dit omdat wanneer je met de trailer het water in rijdt je de verlichting eenvoudig en snel kan demonteren. 

       

      De stekker geeft de verlichting functies door aan de twee achterlichten door middel van een radio frequentie. De lampen hebben een bereik van 30 meter dus zijn geschikt voor iedere aanhanger. De achterlichten zelf beschikken over accu's welke compleet opgeladen een brandduur hebben van 10 uren. Door de meegeleverde USB lader kunnen de achterlichten ook in de auto worden opgeladen. De ondersteunde functies zijn naast het kentekenlicht en achterlicht natuurlijk ook het remlicht en knipperlicht.

       

      BLOG

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking